Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Možná to fanouškům podobných her nedává smysl, ale mě to vlastně přijde vůči hrdinům hrozně neuctivé. Tyhle hry porušují zákonitosti univerza, ze kterých postavy pochází. Protože i když tu byly extrémní případy (Batman vs Superman v komiksech Ticho, Návrat temného rytíře), za rovných podmínek je prakticky nemožné, aby si Arrow proti Supermanovi třeba jen nezlomil zápěstí, když mu zkusí dát pravý hák, nebo aby si Wonderwoman nepodala Batmana s oblohou na okraji talíře... Ve chvíli, kdy tyhle hry balancují absolutně nevybalancovatelné postavy mi to přijde jako hnusný, nerespektovatelný zásah do univerza a vyloženě by mi to vadilo..
  • A kdo bude nakonec ve finále bylo taky od začátku hned jasne.
  • Trošku trapné jak vždycky vyhrajou klaďasové :) Jinak gamesa vypadá dobře.
    • zdeeneek
      Joker ale pavoukem postupuje celkem bez problemu a za kladase bych ho oznacil jen tezko ;)
      • Jaaj další takový co si ješte musí trošku dloubnout. Ok tak za 1) Joker taky nenastupoval proti klaďasovi ( ale proti LL a tam to bylo buď a nebo) a za 2) jakmile nastoupil proti Flashovi tak prohrál :) ješte někdo kdo chce něco podotknout :) *2*
        • tak sorry, nevěděl jsem, že to myslíš celkově.
          a s tím že vyhrávají klaďasové máš za problém co?
          • V poho :) a s tím že vyhrávají jen kladasové nemám žádný problém jen jsem chtel podotknout že je to trochu okate :)
    • Z těch osmi soupeřů je tam jenom jeden záporák. Divný že vyhrálo tolik klaďasů :O
      • Já jsem to mysel celkově. To je zase jeden co hledá na každý příspěvek alespoň nějakou odpověď. Kdyby jsi to sledoval od začátku tak víš že jich tam bylo 16.
  • To že games chce aby na ni hráči přispěli je v pořádku a nic proti tomu nemám, i ty reklamy jsem schopnej překousnout.
    Ale aby jste je ještě srali do videa to už je normální ubohej hyenismus. Je to od vás pěkně odporný svinstvo. Je zajímavé že v dobách kdy jste ještě neměli otevřenou možnost finančního příspěvku, tak jste se ve videích bez reklam obešli.

    Co se vám stalo že jste najednou tak nenažraný?
    • zdeeneek
      Hele ja reklamy taky moc nemusim, ale je dobry, ze je tam aspon herni reklama na GOW. A pak ta reklama v prubehu videa na "6 kg svalu za 4 tydny" k bojovce vlastne taky sedne ;)
    • Až vyrosteš, pochopíš, že peníze nerostou na stromech a nějak se vydělávat musí. Myslíš, že takováhle práce ti jen tak bezproblémově uživí rodinu? Ono to všechno něco stojí chlapečku.
    • Viktor_H
      "Co se vám stalo že jste najednou tak nenažraný?" - Mně spíš přijde, že stále rozežranější jsou konzumenti. Máš tu v podstatě zpravodajství i hub o hrách a máš to zdarma, přesto děláš antický drama z reklamy, která má pár !vteřin!

      Tohle bude znít jako trapný klišé, ale musím to říct. Upřímně je mi zle z toho, že na jedné straně tu máme lidi, co jsou schopní stěžovat si na takový stupidní kraviny a na druhé straně jsou lidi, co nemají co žrát... Fakt nám tu roste rozmazlená socanská mládež, co by nejradši pečený holubi přímo do huby. Brave new world.

      Zjisti si něco o marketingu, třeba tě ty komoušský manýry přejdou. *3*
      • davidBray
        víš co je na tom tvým trapným klišé nejhorší? že máš prostě pravdu.
    • Kinet1c
      Nenazranost by som nepovedal, skratka, aby si dostaval, kvalitnejsie sluzby, videa z akcii a rozhovory a podobne veci asi nieco stoji plus, je to asi celkom normalne komercne, tak ako vidis reklamy v roznych televiziach. Mozno to predtym tak nebolo, ale mozno sa zmenilo myslenie zmyslanie tiscali a nie games. Skor ma stve ale ze bolo slubene, ze reklama sa objavy raz za cas je este asi v nedohladne, tzn co video to za kazdym ta ista reklama, ale aspon na tuto sa da pozerat ne ako na farmera na starom srote ako sa kymaca v case necase. Mali by zapracovat hlavne na tom, aby tie reklamy fakt nesli po spusteni kazdeho videa, je to otravne. Dufam, ze na tom fakt pracuju a vyriesi sa to (aj zvukova stranka, ktora my zase blbla pri poslednom fight clubu - predtym, takyto problem nebol, ale bolo to tam spomenute, ze sa to doladuje) nezostava len byt trpezlivy, ale je to tazke, ked ja reklamy tak nemam rad :).
      • Já televizi už nezapl více jak 6 let, takže ohledně reklam v TV nevím jak na to dnes jsou a ani mě to nezajímá.
        • davidBray
          musíš zaplatit poplatky !! :) a oni ti ji zase zapojí
          • Já je sice platím, ale ruku na srdce - kdo se ještě vůbec dívá na TV? Vždyť tam není vůbec nic zajímavého.
            • zdeeneek
              Jak to vis kdyz se na ni nedivas? Si ctes jen TV programy vsech stanic abys vedel co vysilaji za blbosti? *1*
    • sleepless
      Finanční příspěvek je dobrovolná věc pro fanoušky, kteří nás chtějí podpořit. Komu se nechce, nechť to nedělá a naopak. Není to ale zdroj příjmů. Reklamy a inzerce obecně zdroj přijmů jsou. Když nebudou reklamy, nebude žádné Games, porotože nebude z čeho zaplatit autory, lidi, co se o Games starají atd. Reklama ve videích není vždy, ale když si ji někdo objedná. A samozřejmě se v nich objevovala i předtím, než jsme vůbec nějakou možnost dobrovolného finančního příspěvku zavedli.
      • No podle mého to např. na takovém MovieZone vyřešili mnohem elegantněji. Když už měli potřebu nacpat reklamu i do videa, tak se sice spustila, ale šla okamžitě přeskočit. Nebylo tam žádné trapné: "čekej jak nějakej ***** pak ti to teprve dovolíme".

        Jak jsem napsal hned ve svém prvním příspěvku, jde to i méně uboze.
        • není pravda. naopak legendární captain morgan éra moviezonu se musela nechat přehrát vždy. současné bohemia čips jdou až časovém limitu.
          neplácej hlouposti. chceš kvalitní web? kvalitní web chce peníze...
    • MrSanta
      Tvůj příspěvek je krajně ubohej *7*
      • Jak se to vezme.

        Když si tu všichni necháme (tak jako ty) sr*t na hlavu a nikdo neřekne co se mu (ne)líbí (ostatně samotná redakce se několikrát zmínila že jakákoliv kritika je nutná pro to aby byli spokojení jak čtenáři, tak i autoři) tak to dopadne že když zadáš stránku games, tak před tím než se k ní dostaneš na tebe vyleze okno o novým BF/RE/GoW/tampónech a až teprve pak se dostaneš k nějakým článkům - ale pokud ti takhle vnucené reklamy nevadí, tak je to tvoje plus...
        • MrSanta
          Proti kritice nemám nic. Proti nesmyslným nadávkám už ano. Tvůj předchozí příspěvek je napsaný jak od čuněte a s kritikou nemá nic společného.
          Ad reklama: já v tom nespatřuju nic zvláštního. Je to prostě nutné zlo. Games.cz je web, který je pro čtenáře zdarma. Proto potřebují reklamu, aby měli dukátky na živobytí. Za tu spoustu, podle mého názoru, kvalitních informací o videohrách, těch pár reklam stojí. Reklama se dá navíc po pár vteřinách přeskočit. Není to nic, kvůli čemu bych někomu nadával a už vůbec to není hyenismus. Kdyby bylo nutné každý měsíc zaplatit si "vstupné" na web a i pak by tu byly reklamy - to by už bylo něco jiného. Ale stejně by to nebyl důvod nadávat a chovat se jako nevyspělý jedinec.
        • davidBray
          OUKEJ, tak já se teda vyjádřím k tomu co se mi líbí/nelíbí, abych nebyl za někoho kdo si nechává sr*t na hlavu. Nelíbí se mi Tvůj příspěvek a nelíbí se mi, že se chováš jako hov*do. Narušuje mi to tady jinak pohodově růžovou atmošku a zvažuji, že sem kvůli tobě přestanu chodit. Co s tím uděláš? Odtáhneš nebo se začneš chovat tak, abys mě ne***l ??
          Odpověz si sám.
          • Tak sem nechoď, mě je to u p*dele :)

            Růžovou atmošku tu narušují tyhle kapitalistický parchanti...
            • davidBray
              ty jsi opravdu hloupej
            • Rhulad
              Zkus Severní Koreu pokud tě kapitalismus už nebere .)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit