Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak na to se velice tesim, zvlast jestli tam budou i ponorky
  • Kozy
    Mám pocit že tady to má byt všechno sloučeno, ale ruku do ohně bych za to nedal.
  • mozna blbej dotaz ale ty Land battles budou jenom samostatně nebo spojený s letadlama a pak i těma loděma?? jestli maj v plánu to spojit všechno tak podle toho jak vypadaj ty letadla by to byla epická pařba...navíc zadax
  • Veskoslav
    Jak někdo napsal na jiném fóru. WoP je taková ta sranda pro nooby, co potřebují sestřelovat letadla jak na běžícím pásu. Pakliže hledáte letadla, stíhačky nebo i sci-fi stíhačky. Tak k první jmenované skupině rozhodně War Thunder, kde model poškození i souboje nejsou arkádovou debilitou jako ve WoP a pakliže na sci-fi tak doporučuji Star Conflict:)
  • To by muselo byt opravdu znacne lepsi, aby me to donutilo opustit tanky, ktere uz mam a zacal na novo.
    Ale pokud budou mit vsechny hlavni neduhy WoT poresene lepe, tak proc ne.
    Rozhodne to vyzkousim.
  • walltar
    No já bych neříkal hop, dokud si to nezahrajem, ale taky doufám, že to bude lepší než WOT ...
  • Samozrejme myslim Land battles ve War Thunder :)
  • Uz aby pribyly Land battles. To bude teprve neco. WoT se bude moct jit klouzat.
  • Hrál jsem World of Warplanes a asi před týdnem jsem se tady dočet o War thunder tak jsem to zkusil a nestačil sem zírat...warplanes letěli okamžitě pryč z PC
  • stoupeek
    Tak podle většiny komentářů, co tu píšete, budu muset War thuder vyzkoušet. World of warplanes se mi vůbec nelíbily. Hlavně to ovládání bylo moc arkádový. Prostě mě to vůbec nezaujalo. Teď zkoušim Star conflict a potom se asi vrhnu na WT.
  • no snazi se, ale war thunder je jina liga
  • vidíš to mě ještě ani neposlali pozvánku... a to jsem to požádal před pul rokem... akorát jsem dotazník vyplnil po slepu *1*
  • Tahle hra se jaksi vubec nepovedla.Cele je to jakesi divne.Ovladani je neco mezi chaosem a arkadou.Jednotlive prvky do sebe jaksi v celku nezapadaji.Uprime receno uz jsem byl k teto hre skepticky od prvnich informaci o ni jak to bude vlastne cele fungovat a tuseni me nezklamalo.Nedokazal jsem si predstavit jak se v tehle hre da nejak taktizovat kdyz tu nejde delat normalni uhybne manevry.A vubec nesedi system health pointu.V tomto ohledu je War Thunder mnohem lepsi. Nechcu ani domyslet jake budou World of Warships.Jestli budou obrovske bitevni lode schovane za ostruvky jako v krytu a strilet po sobe aniz by se videli a budou uhybat dopredu a dozadu tak hbyte jako t50 ve WoT *15* Ne opravdu si tudle hru nedokazu predstavit.
  • "Ta uzavřená byla obrovským úspěchem" ... Ho ho ho... ha ha ha
  • promitac
    suhlas tez som to hral uz v bete a uplny fail
  • Kozy
    Hráči sami vědí co je dobré.
  • Jo na to sem si vzpoměl když se kámoš rozplíval nad trailerem z WoT... říkám jo trailery jim dou, ale i tanky poslali do kytek :D
  • Tak tak, hral sem closed betu warplanes a je to jednim slovem katastrofa. War thunder je špičkovej, vřele doporučuji *3*
  • tak trailery wargaming celkem umi o tom nic, ale to je tak vse. WarThunder je uplne jina liga...
  • War Thunder > World of Warplanes

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit