Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • e-sport ve kterém hraje 25% prvek náhody tohle mohou vymyslet jen ve WG
    • Rejsek
      Jak jsi prisel zrovna na tohle cislo? Samozrejme vzdycky hraje roli nejaka nahoda a ctvrtina neni moc. Tech zbylych 75% je dost na to, abys zmenil prubeh zapasu ;-)
      • 25% je v priapde WG spis hodne optimistickej odhad. Nevim na fora uz nechodim, ale pamatuju si moc dobre jak mlzili, kdyz po nich hraci chteli (pri reseni proc neco netrefi a neco jo) at nezvanej a proste vyrukujou s algoritmem.

        Ono to totiz vypadalo tak, ze WG (trebas) opakovane tvrdil, ze mimo zamerovaci kruh strela proste nemuze vyletet. A hraci jim na to tema predlozili desitky vydei, kde byl v celym zemerovacim kruhu kyzeny cil, a presto ho vystrel minul. Aneb "granat se odparil". A po cca 3/4 roce dohadu (a hromade banu) WG priznalo, ze to maj blbe, a ze granaty mimo vysec vazne litaj.

        Zaroven se taky hracum viceme povedlo dolozit, ze vypocet te nahodne casti rozhodne neprobiha per vystrel, ale per bitka. Coz opet bylo dolozeno stovkami zaznamu - kde bylo videt, ze pokud dostane hrac "bulhara", tak zcela bez ohledu na kvalitu svyho hrani proste netrefi ani stodolu a kdyz nahodou trefi, tak neprostreli.

        Jedno i druhe znam i z vlastni zkusenosti. Nekdy prijde sice bitka, kdy clovek at vystreli kam vystreli tak dava onehitkill, ale bitky, kdy netrefuje enemaka stojiciho primo pred nim, pripadne kdy granat s prubojnosti 200+ neprobije 30mm pancir jsou daleko castejsi.

        A ten tzv herni sport (coz mi teda prijde na hlavu postaveny, ale budiz) by mel byt prave a predevsim o kvalite hracu a ne o tom, komu zrovna padne ten bulhar. Parkrat sme takhle s kamosema totiz porazili vyrazne lepsi tym (a ten nemluvi o random bitce, ale o klanech) a bylo zcela zjevny, ze oni si proste zrovna vylosovali toho bulhara. Protoze ac nas trebas spotli driv, a driv vystrelili, tak proste neprostrelili nic.
  • Nechce redakce zrušit to +- stejně to nic neodráží když během 5 minut tady někdo naklikal a změnil zcela hodnocení a jak jsem poslouchal FC tak je to redakci jedno tak to zrušte.
  • nj, SC a CS ... to byla pecka koukat na profiky, ale WOT ??
  • ooo to muselo být hrozně napínavé a neuvěřitelně záživné, prostě paráda, soutěž naprosto bez chyb sevším co má být. jen taková malá maličkost, která ani nestojí za řeč. občas vypadli servery :-D
    • Cece, ses u WG, co bys nechtel. Ja se teda tehle veci nikda neucastnil, ale kam mi skleroza saha, to se tohle delo dycky, zcela bezne se musely opakovat cely zapasy, coz samo pak zas vedlo k tomu, ze hraci nasrany, protoze predtim to meli skoro vyhrany a ted to projeli ...
    • Jack1947
      To se stalo u SMITE (něco podobného-prý) vykoplo to jednoho hráče a ten už se nemohl připojit ( chápu stane se při normální hře ) ale při šampionátu? trochu podraz ne. *7*
  • Jack1947
    P2p má své vítěze *5*
  • přestat podporovat finančně tyhle pseudo sporty. Je to zvrácené. Hry jsou na relax, ne na to aby se v tom sportovalo. Jako vrchol odměny by měl být nějaký společný raid a odměná z bossů, ale ne finance proboha...
    • ty jo ještě si ty svoje ulhaný slinty proklikej aby jsi tomu dal větší váhu *7*
    • Sport je taky na relax a jake prachy se v tom toci...
      • Jop a to je presne duvod, proc vsemoznej doping ... kez bych to aspon nemusel platit ze svych dani. At si kazdej dela co chce, ale kdyz se z dani plati provoz stadionu, aby si pak primadony moly vyplacet statisice a decka si nemaj jit kam zacutat, tak mam dycky chut nekomu poradne prokopnout rit.

        Dtto, kdyz ozraly vylizanci delaj bordel, a ja mam z dani platit jejich uklidnovani? Ja bych klidne prispel, i osobne ... ale vyhradne na ostry strelivo.
      • sport je i kult těla, tohle srovnávat se sportem je prostě vtip roku *15* Jak tam pár pobledlejch týpku od máminy sukně sedí a mláti do klávesnice trapárny typu Dota 2 nebo World of Tanks. To mě poseer a ještě to jako někdo sleduje jo? *15*
        • Predstav si, jsou dokonce i lidi co si kupuji za 10 tisic konzole s apu od amd a hrajou na tom hry v 30 fps a obrazem jenom pres pul tv.
          • poenta? myslíš, že mě tim jako nasereš. Maximálně odpálíš v diskuzi jen sebe.
            • del0
              haha : id*otské děcko a naklikávač v jedné osobě
            • haha nauč se chápat psanej text *7*
            • haha: Tady je vidět, že jsi v životě nepracoval. Navíc se mzda liší podle lokality a takový prodavač elektroniky jak říkáš, si vydělá maximálně tak 12 tisíc a to je krutý fakt. Takže až si začneš zarábět sám na sebe tak změníš názor.
            • opět ukazuješ své ignorantství, i esport může být fyzicky náročný, ostatně, nakonec jde hlavně o výdej energie
            • Ty tupče ale průměrná mzda je přes 25 tisíc a ne nějakých ušmudlaných 15 *15*
            • Veskoslav
              Víš haha, na průměrnou mzdu v ČR nedosáhnou 2/3 obyvatel. Ale dál na tebe nemá cenu reagovat, přišel jsi se sem opět jenom hádat a vyvolat hádku.
            • BTW asi se ozvala nějaká socka, jelikož 15 tisíc jako běžná výplata? Ano, možná tak u prodavačů elektroniky *15*
            • *1* takže ta totální hloupost pc rasy není jen mýtus? Lituji tě a lituji tvé zvrácené myšlenkové pochody...
            • Pointa je, ze kdyz jsou lidi co vyhodi 2/3 bezne vyplaty za totalni kram, proc by jini lidi nemohli hrat zabavnou hru co je navic zadarmo?
  • Veskoslav
    Když se konaly turnaje ve Smite, Dote, LoL, CS či SC II, tak na to redakce z vysoka kašlala. Přitom poslední IT u Doty překonal stokrát tuhle srandu. Kolik Vám Wargaming zacvakal za propagaci? Jde vesele do hajzlu celý WoT včetně komunity. Poslední měsíce jsou fóra a diskuze systematicky promazávány, servry padají, hráčí odcházejí ke konkurenci....Takže buď si všímejte všech akcí i těch, co rozsahem a počtem diváků tuhle srandu strčí do kapsy nebo raději o e-sportu nic nepiště....Mimochodem IT 4 sledovalo 20 přes 20 miliónů lidí přes služby Valve (a to se do toho nepočítají televize, Streamy od jiných lidí atd.). Kolik sledovalo tuhle srandu? Takže pokud se redakce odhodlala pustit se do e-sportu, tak očekávám, že bude reportovat o všech. Nejenom o okrajovém WoT, do kterého rvou uměle prachy Wargaming, aby si "zvýšil" prestiž a na dodělání hry naprosto kašlou.

    P.S: Už teď má prize pool pro international 2015 v Dotě 5 000 000 dollarů....
    • Tahleta sranda byla kde, ve Varšavě? Myslíš, že by se redakci vyplatilo poslat někoho na pár dnů do Seattle kvůli jednomu článku? A beztak mi přišlo, že autora WoT zkrátka baví, tak si do té Varšavy prostě zajel.
      Sem tam jeden takový článek je fajn, ale stejně skalní fandové těch her budou sledovat dění na serverech točících se kolem té jejich hry. Sakra ještě 3 měsíce do The International 2015...
    • Asharak
      Pohoňte si všichni nad tím prizepoolem no *6* I do CSka to začíná přicházet.
    • No a co, že to sledovalo hodně dorostenců? Justina Biebera také sleduje hodně dorostenců a to nic nemění na tom, že to je sra*ka.

      Ty jsi klasický případ. Sleduješ něco a ihned to tlačíš všude. O tomto jsi kecal již několikrát. Určitě chceš aby tohle ho*no bylo snad i na OH anebo to mělo přenosy v každé TV a čas v každé zprávě v TV a rádiu. A fotky těch mistrů světa v hraní počitáčové hry všude na školách aby to ideálně sledovali děti již od školky....

      Ne každý chce čumět na lidi upočítače jak hrají hry hrbí se u toho....Tohle není ideální pro všechny i když pro hodně lidí ano. Sleduj to dál. Debatuj o tom ale nes*r to všude....
      • U šachů taky lidé sedí a hrbí se. A překvapivě nikdo nerozporuje, že šachový turnaj je brán jako sportovní turnaj.
        A to si myslím, že u některých her je zběsilé klikání myší fyzicky náročnější než posouvání figurek po šachovnici.
        • del0
          Je tak brán jen proto, že ho olympijská asociace zařadila mezi sportovní disciplíny. Pokud tam zařadila šachy, tak tam může být teoreticky cokoliv, i prdění u televize. Nic to nemění na faktu, že pojem sport už z historie vzniku vždy zahrnoval nějakou míru fyzického výkonu/umu.
          • Teď je otázka - je svižný koordinovaný pohyb prstů (mikromotorika) fyzický výkon? Koordinace týmu? Podle mě ano.
      • Veskoslav
        Fetuješ? Já nikam nic netlačím, ale pokud se Games rozhodlo informovat o e-sportu, tak ať informuje o všech, nejenom o jednom. Mimochodem e-sport vidím jako koníček, ne sport, který by se měl vysílat v televizi či aby se protlačil nedej bože na OH....zase meleš naprosto z cesty....Pokud jsi nepochopil, co jsem chtěl napsat, tedy to, že se redakce věnuje okrajové e-sport scéně a hlavní hráče ignoruje, tak spi dál a vymýšlel jsi nějaké imulinátské teorie, jak se to snažím protlačit do tv atd. A mimoto po dnešním zápase Sparty-Mladá Boleslav si říkám, že i ten "e-sport" by byl zajímavější. Tam se totiž nedá tam okatě podvádět, simulovat a neuznávat regulérní góly.
        • h0p3
          Chápu co jsi myslel, ale napsal jsi to pěkně debilně. Se potom nediv, že na tebe lidi tak reagujou.
          • když nejsi schopný číst vrat se do první třídy ok?
            • h0p3
              Pokud jsi nepochopil moji pointu, možná bych tě tam měl vzít s sebou.
  • Finale opet vyhrali Wargayming protoze shrabli penize co jim lidi nacpali za p2w. *3* Naucte se nazyvat veci pravymi jmeny.
  • tak soutěž a přenos vymazlený, nicméně samotné "bitvy" naopak nuda. Všichni (zejména druhý den) hráli s T54 ltwt a bylo to spíše o tom, který tým se uměl lépe sehrát v zaměření a postupném likvidování jednotlivých soupeřových tanků.. nějaké přestřelky, taktiky byly vidět bohužel velmi málo.
    • Co bys nechtel, vsichni lepsi hraci wotka vedi, ze nejlepsi utok je dobra obrana. V random hre to moc nepoznas, ale pokud potkas tym, kterej bude aspon z poloviny v zelenym (= nikoli totalni tardplay), tak se dost casto prvnich 10 minut nedeje vubec nic. Protoze se vsichni tak maximalne presunou do vychozich pozic a ceka se, komu rupnou nervy driv. Musel bys tu hru jinak postavit. A to je v pripade WG scifi, ti nezvladnou ani tak zakladni uvahu, jako ze pokud chci, aby nekdo branil a druhej utocil, tak bych mel utocnikovi dat pocetni prevahu, jinak nema sanci.
      • Edit: A specielne, kdyz utocicimu tymu das 10 TDcek, coz je vylozene idealni technika ... (cimz netvrdim, ze se s TD neda hrat agresivne, da, ale potrebujes k tomu aspon 2 dalsi tanky, ktery delaj support/krejou mu boky).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit