zavřít
...

Life is Strange - recenze první epizody

Mé první kroky v Life is Strange by se daly označit za rozpačité – ujímám se role mladé, z našeho pohledu čerstvě plnoleté dívenky Max, studentky fotografie na prestižní střední škole v jejím rodném městě, Arcadia Bay. Max se do města přestěhovala po pěti letech života v Seattlu, kde žila v odloučení...

Novější 1 2 3 Starší

  • Lucy (anonym)
    2 souhlasí, 5 nesouhlasí
    Já si myslím že je tato hra opravdu skvělá ,těším se až si ji koupím společně s českými titulkami.Ale zaráží mě jedna věc: koukala jsem na spoustu youtuberů. Ať už na zahraniční nebo na české a přišlo mi že ta srnka je vlastně chudák Rachel Amberová a ten modrý motýl je Chloe. Vlastně se celá hra zakládá na tzv. butterfly afacktu ,který tam nechává velmi těžká rozhodnutí. Nejhorší ale byla 2. epizoda když se Kate chtěla zabít a Max nemohla použít své schopnosti tím zároveň hra poukázala na to jak nebezpečná může být šikana a vidírání. A ano konec 4.epizody bylo to tak neuvěřitelné nikdo z hráčů co tuto hru hrály nemohli na toho vraha nebo psychopata tipovat svého třídního učitele. Tahle věc mě nejvíce odrovnala *4* . Dále konec 5.epizody Obětovat Chloe / Obětovat Arcadia Bay. Nejtěžší rozhodnutí každý u toho přemýšlel nejméně půl hodiny myslím že si s touto hrou tvůrci neskutečně vyhráli a dokázali do ní vložit emoce každý si u ní alespoň jednou pobrečel. Hlavně na konci *9* . Bylo by skvělé kdyby takových her bylo více a více. *3* *1*
    5.8.2016

    reagovat

    • vojta (anonym)
      4 souhlasí, 0 nesouhlasí
      kua piš spoiler
      13.3.2017

      reagovat

    • Veru (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Ty jsi fakt blbka. Proč tu píšeš spoilery?? A máš tam gramatické chyby (titulkami?,afacktu?). Nikdo tě neprosil aby jsi tu psala celý příběh této hry, ale néé ty jsi to prostě musela napsat ty důležité zvraty. Mám veké štěstí, že jsem ten příběh znala už předtím než jsi TY napsala tyhle ODPORNÉ spoilery, fujky.
      14.10. (36 dnů)

      reagovat

  • xix (anonym)
    5 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Zatim jedna z nejlepsich gamesek co jsem kdy videl a ze jsem jich od 90's videl .. Teda jeste jedna byla mimoradne povedena LA Noire. Ale Life is Strange je absolutely amazing 'n the best!! Skoda jen, ze k 3/6/2015 jsou k dispozici zatim jen prvni 3 episody, ale s kazdou dalsi je to lepsi a lepsi!! *14*
    3.6.2015

    reagovat

  • Ewoma (anonym)
    5 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Zdravicko parmeni, v prvni rade chci podekovat za obsahlou recenzi diky ktere jsem se do teto hry vubec pustila ... Slecna co umi vracet cas... Ok dobry napad, ale pribeh jako takovy proste nadchne!
    Ale chtela jsem se hlavne zeptat ... Jsem jedina kdo vidi mezi Max a Chloe chemii?! Naposled jsem takovouhle chemii videla u Xeny a Gabriely :D :D mozna se mi to jen zda, ale posledni cast prvni epizody u majaku? Pardon, ale to bylo vystrizeno jako z romantickeho filmu pro nactilete!
    Nechapejte me spatne "potrebujeme" vice quer paru ve hrach, jen me zajima jestli to vidim jen ja?! :D
    12.5.2015

    reagovat

    • xix (anonym)
      1 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Hadam, ze to zatim vidis jen ty, zkus si zahrat dalsi epizody ... Ale faktem je, ze last part vidi zatim jen vyvojari, takze kdovi, jak to dopadne. haha *1*
      3.6.2015

      reagovat

    • KD (anonym)
      0 souhlasí, 1 nesouhlasí
      hele měla jsem ten pocit už trošku v autě :D ale u toho majáku taky úplně! :D
      23.1.2016

      reagovat

  • tanchood (anonym)
    0 souhlasí, 20 nesouhlasí
    To studio delajici tuhle a Remenber me ma jednu neuveritelnou schopnost - delat nesympaticke hlavni hrdinky.
    10.2.2015

    reagovat

  • mental (anonym)
    9 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Pro mne zatim nejlepsi hra tohot roku, ale uvidime jak budou vypadat dalsi casti.
    9.2.2015

    reagovat

  • aa (anonym)
    2 souhlasí, 10 nesouhlasí
    Mě to nebavilo. Né že by ta hra byla samotná nějak špatná, spíš mi jen přišla hlavní postava něčím hrozně nesympatická. S tím se ale asi moc dělat nedá
    8.2.2015

    reagovat

  • savicz mojeid.cz
    25 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Pro mě 9/10 možná i 10/10. Nejvíc se mi na Life is Strange líbí aktuálnost toho světa, to, jak Mark Jefferson mluví o fotografii je fakt reálná přednáška a jak používají současný výrazy (kickstarter fund!) tomu přidává na uvěřitelnosti. a taky jsou tam super odkazy na jiný hry, třeba když Warrenovi textovkou odepíšete =kek *14* ta holka fakt působí jak současnej nerd *1*
    6.2.2015

    reagovat

  • JohnyCarrer01 tiscali.cz
    21 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Games.cz jsou rebelové co překračují všechna pravidla! Stačí se podívat na screenshot 23 z tohoto alba. "Cannot take a screenshot here" Evidentně you can!
    6.2.2015

    reagovat

  • Matoji (anonym)
    4 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Vidím recenziu na hru od štúdia ktoré vydalo výbornú ale nedocenenú hru Remeber Me a hovorím si, len nech to nerecenzoval Kremser, len nech to nerecenzoval Kremser lebo zasa sa z recenzie prd dozviem ak mu tá hra nesadla... Smutné *1*
    6.2.2015

    reagovat

  • Lukyz tiscali.cz
    6 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Překvapil jsem sám sebe tím jak mě to chytlo *1* Prvních 10-15min jsem byl opravdu skeptickej a měl chuť to vypnout, ale nakonec jsem rád, že jsen to přečkal. Na další epizody jsem opravdu zvědav a první si dám ještě minimálně jednou nebo i dvakrát. Za mě palec hore!
    6.2.2015

    reagovat

Novější 1 2 3 Starší

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.224.102.26.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.