Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nech sa im dari. Na moj vkus je SE torchu prekombinovany stale mi to pripada ako polotovar.
    Chapem ze kazdy nema skvelu vyslovnost ani Vavra nieje nejaky rodeny speaker ale jeho anglictina je tak nejak v pohode. Ale vyslovnost Mareka Rosy a vobec jeho anglictina to je peklo. Z toho fakt bolia usi. Bud by mohol popracovat na vyslovnosti alebo radsej, ak chce mat videa v anglictine, nech to nahovori niekto iny.
    • Aby ses nepo..

      Na druhé straně, díky tomu mu mohou lépe rozumět i ti, kteří angličtinu tak bravurně nezvládají. S gramatikou problém nemá. Představ si, kdyby místo toho "huhňal" jak Bob Dylan.
  • Na planetě obří města nepostavíte, protože na to není engine udělaný. Jakákoli větší struktura vyvolává brutální poklesy fps. Samo přidání planet zásadně zvýšilo náročnost této hry na HW. Ve vesmíru se dá hrát ale dobře i na ne zrovna top strojích, ale je škoda ignorovat celou jednu složku hry.

    Hra má hrozné štěstí, že je v EA a může se na to alibisticky vymlouvat. Čeká je ještě dlouhá cesta optimalizací, aby to bylo skutečně hratelné. Nemyslím si, že by ale někdy vůbec naplnili ten obrovský potenciál, co mají. Jejich engine na to nemá. Řada věcí je tam špatně a bojím se, že s tím nepůjde nic udělat.

    PS Když můj engine neumí vodu, tak nedělejte planetu s vodou. Je trapný tam vidět ty rádoby vodní plochy ovšem "ze skla". Vypadá to děsně.
    • Bohuzial ano, pokial to neprepisu tak ten engin bude dost limitovany. Je docela mozne ze uz teraz je to na hranici jeho moznosti. A prepisovat to asi nebudu vzhladom na rozsah a prepojenie s ME. Mozno dalsi projekt uz postavia na niecom inom, novom.
    • Kupovat EA hry je nesmysl, tak si ted nestezuj..jinak se ale SE uspech uprit neda.
      • Nemyslím si. SE je jinak velmi solidní hra, ve které jsem nahrál desítky hodin a bavil jsem se. Kdybych už teď s hrou skončil, pořád by se to vyplatilo za ty peníze. Jen mě některé věci mrzí.

        Já koupil více early acces her a nelitoval jsem, i když u některých bych čekal lepší podporu. Třeba Kerbal Space Program poté co vyšel, jakoby na něm už nikdo nedělal. Škoda. KSP jsem hrál především jako EA a bavil mě desítky hodin a to za nějakých 600 Kč. Solidní. To samé Starbound. Taky EA. Taky spousta hodin a taky dost dobré i když EA.
  • Jo, a není pravda, že se Marek neumí smát :)
  • No dobře, tak sem blbej, že neumím anglicky, ale když jste tak chytří, tak tam máte dát titulky.
    • V zasade v tom videu rika to same co je v calnku, takze mne zas prislo ze je toho textu zbytecne moc kdyz je to same receno v tom videu. Ze tam nejsou titulky mi nejak nedocvaklo takze ve videu se muzes mrknout na obrazky a misto titulku si staci precist clanek *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit