Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle mě nejlepší adventura, kterou jen tak něco nepřekoná. Uzavřený prostor Orient Expresu, reálný čas, postavy s vysokou AI, které tupě nečekají, až si s nimi dojdete promluvit, ale žijí vlastním životem, neuvěřitelné dobové detaily (přečteš si noviny z roku 1914, poslechneš si celou Franckovu sonátu pro housle a klavír,...), rotoskopované postavy zasazené do 3D renderovaného backgroundu, povedené akční sekvence atd. atd. Cena 5 dolarů za tenhle skvost je hodně v pohodě. Doporučuju všem, kdo mají rádi kvalitní adventury.
  • Robotron3
    Nikdy jsem to nedohrál (správně), i když je to bezpochyb jedna z nejlepších adventur vůbec, protože je technicky neuvěřitelně propracovaná, když tam strašně moc věcí závisí na čase, kdy se co a jak provede. Třeba se mi to teď podaří i dokončit :)
  • Kdysi jsem hrál demo této hry. Bylo tuším na CD ve Score. Moc se mi to líbilo a je fajn vědět že se to dá koupit.
    • spook.y
      Jo taky jsem hrál demo a bylo to super. Nedávno tahle hra byla na Gog.com s velkou slevou.
  • Odulin
    Jj uz stahuju. Tahle klasika me minula a za 5$ si rad doplnim vzdelani:)
  • na tuhle hru z GOG pro PC jsem se strašně těšil, ze screenshotů (i těch historických ze starých recenzí v časáku) vypadala parádně, ale před koupí jsem se měl podívat na nějaký videa...

    není to klasická point-and-click, ale ve stylu prvního Mystu - jednotlivý "spoty", mezi kterýma se přesouváte kliknutím (mezi přesuny samozřejmě žádná animace), takže namísto krásnejch vykreslenejch lokací, kde by člověk zkoumal, na co může kliknout, jdete třeba skrz 30 takovejch spotů celým vlakem tam a sem...

    škoda, ale tenhle styl mě nikdy nebavil :(

    nicméně jsem rád, že oživujou starý hry, to je parádní krok!
    • PLuto.petr
      A já si právě myslím, že to je pro hru naopak velké plus. V každém kupé je jen pár obrazovek, kde není nijak extra moc věcí k prozkoumávání. Kdyby to bylo plně 3D a hráč měl plnou volnost, tak ztratí spoustu času prohledáváním zbytečností. Tahle hra je postavena na inteligenci postav, jejich chování a plynulém plynutí času. Hráč se tak namísto zbytečného chození odnikud nikam (to jde udělat pár kliky) a zbytečným prohledáváním různých zákoutí naplno soustředí na příběh a řešení problémů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit