Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Může někdo poradit? ... V prostřed instalace se to sekne, že nějaký soubor hlásí chybu ... už se to stalo asi posedmé, takže náhodnou chybu vylučuji ... Comp požadavky splňuje, os WIN7-64 ... netušíte někdo kde je chyba?
  • bezvadna hra co tu tak ctu vetsina nespokojenejch hracu ma spis problem mezi klavesnici a mysi nez v ty hre samotny
  • najvacsie sklamanie, kedysi jednoznacne fascinujuci titul este aj vo svojom druhom vydani, hoc objekty boli len velke kvadre a pod. Dnes hra pri ktorej clovek ak chce vobec hrat musi investovat nemale peniaze, a mat macika vo veline za ,050€ je poriadna chu*****a. Nerozumiem preco sa vydali touto cestou zdierania a naviac Beta a ostra verzia ma len jedne rozdiel, z nazvu Mechwarrior online zmyzlo slovo "Beta"... RIP MW
  • jednoznačne jedna z naj hier roku ..neni o čom ;)
    • :) Jeden z nejzbytečnejších návratů desetiletí ... v tomhle podání už neovládám těžký kolos , ale krabičku zápalek .
  • Tak tohle byl muj prvni trailer co jsem o teto hre videl a za sebe rikam ne dekuji, ale transformers hrat neminim, vypada to cele jako spatny a nepovedeny vtip ...
  • Skoda, ze se hra neprostrilela k vecem jako je kvalitni gameplay, opravy chyb, pridavani noveho obsahu, splneni alespon desetiny vsech slibu nebo treba k tomu byt alespon srovnatelny s MW: Living Legends...
  • Nemoh si pomoci , pro mne vychází z těch dvou jako výtěz Hawken . Když žu se mám mlátit v arénách , tak s Ednou a jetpackem .Až v tomhle Mechwarriorovi jsem měl poprvé reálný problém s kordinací těla a nohou ... a pak to pouťové menu byla jen třešinka na celkovém průměrném zážitku ...
    • Jo, sám ze svého okolí vím, že dost lidí, ač počitačových hráčů všeho možného, má problém s koordinací částí těla mecha. Pro mne nepředstavitelné, že HRÁČ nedokáže pochopit, že se mech chová jako každý tank.
      • Vůbec nevím o čem mluvíš. Žádný problém se synchronizací nemám až na opravdu vypjaté situace. A žádný klávesový zkratky vážně nepoužívám. Máš na mysli tu jednu, centrování troza s nohama? Mimochodem pokud se ti opravdu zamotají nohy, stačí se podívat na minimapu a hned víš kam ti nohy míří.
        • *1* Well .... interface jako noha . Usvědčil jsi se sám ;)
          • UI je ok. To, že si někdo není schopnej představovat si toho mecha v prostoru a mít přehled otom, kam má natočený nohy není chyba hry. Každýmu kdo nikdy podobnou hru nehrál to chvíli trvá se to naučit, někomu ale 50 her a někdo to neumí ani po 500, takže tak :) .
            Vždy se najdou nováčci co neznají mapu ani zbraně, natož to že je může vidět nějakej lehkej mech a jinej na ně šije LRM z krytu. Aji ve WoT je to stejný, kolik sem viděl haterů na chatu že odkud atd, tady je to stejný nováček může být ztracenej, ale každej normální po několika takových smrtích začne žjištovat čím to a né haterovat chat leftnou hru a s dalším mechem zas umríř jako jeden z prvních :)

            To jsou jen neschopnosti hráčů nebo nechtěnosti se to učit, chyby hry jsou spíš to, že do dneška tam není možnost pořádných soubojů teamů. Což oto mě to jako člověka co hraje randomy vůbec netrápí, ale je to teamová hra bez teamů hehe... . A kašlou na lidi co platí, prvně vydají mecha za peníze ale je neotestovanej, než to opraví tak si ho může koupit kdokoliv a ti co zaplatili tak dělali test těm neplatičům? fér ne :)
      • Asi jsi to skutečně nehrál , tohle není o schopnostech hráče , ale o problémech samotné hry, kde máš bez klávesové zkratky potíž vůbec odhadnout synchronizaci os .A k tomu jako hráč a majitel všech předchozích dílů múžu jen říct ...Špatně jste v Betě ladili.
  • na pcgameru jsem v diskusich cetl, ze tvurci hry udajne temer ignorovali veskere pripominky behem betaverze, v anglicky hovorici komunite lidi ten projekt nema moc dobrou reputaci
    • destabilizator
      Hlavne to cele sklouzlo k monstroznimu grindu, pokud nehodlas vysolit realne penize. Nehlede na to, ze na zacatek mas nic, jen par osazenych a nemennych mechu, ktery se meni kazdy tyden. Samozrejme penalizace vydelanych penez za hrani s free mechem (neplatis opravy).
      Konecne se vyhrabes a koupis mecha Tveho srdce (Jagermech, vime)... jen abys zjistil, ze opet bez premium budes mit sotva na opravy, a opovaz se mit silnejsi motor, to bude konec Tvych penez (moc tomu nenapomaha ani to, ze vetsi motor = vetsi sance, ze se trefi zrovna do nej).
      Promarnena sance, i kdyz si z nedostatku jinych moznosti obcas zaskocim :)
      • WTF?? Destabilizátore, meleš úplný kraviny a slušněji to říct nešlo. Žádný opravy nikdo neplatí už 3/4 roku, nováček dostává kadet bonus, takže si svého mecha koupí až nechutně rychle (za prvních 25 her utrží kadet 10M CB nehledě na to, jak dopadne v boji) a to s tím motorem? Pokud máš na mysli XL motor, tak ano, je větší, když ti ustřelí boční torzo tak končíšm ale zapoměl jsi podotknout, že se takový "debilní" motor využívá hlavně proto, že je nepopsatelně lehčí a navíc tě nikdo nenutí ho používat.
    • To jsi cetl spravne. A mas pravdu, dobrou reputaci nema, vzdyt i vlastni forum zrusili/rozsekali na kousky, protoze zjevne nezvladali kritiku. Par mesicu nazpatek, tusim? Plus tuhle nedavno par tydnu zpet byl vylozene organizovany exodus nekolika stovek hracu. Je to nevyuziti nadherne znacky, protoze samotny titul ma k dobre hre daleko, navic podtrzene hnusnym pristupem vyvojaru.
  • Je to moc male a moc rychle. Nez se zorientujete tak mate nepratelske LRM zamerene na vas. Kdyz jsem to minule zkousel tak to byla nejaka mestska mapa a po loadu mapy do 1 min uz nas kosil nepritel primo na nasem spawnu. V kombinaci s tmou na mape a tmavymi barvami mechu + divnym zvyraznovanim nepratel nevite kam strilet a odkud vsude to na vas lita. Vydrz mechu taky mizerna, takze vas oproti starym dilum kazdy rozstrili 2x rychleji. Stare dily byly o velkych mapach a opatrnemu priblizovani + ostrelovani z dalky. Tady neni moc kam uhnout/schovat se a sakra rychle se to zvrhava v prestrelku na blizko. Osobne me to vubec nezaujalo.
    • Vlaska prosím ignorujte. Za prvé hrál opravdu nejmenší mapu jaká ve hře je, za druhé nezjistil, že lze zapnout noční nebo tepelné vidění a za třetí na něj soustředilo palbu nejspíš nejméně 5 mechů, protože tahle se ta mapa většinou vyvijí a "hurá na ně" taktika tu dopadá tak jak dopadá. Mám hromadu slov pro takové, co si nepustí ani základní tutorial a pak nadávají jaká je hra blbá. Bohužel, blbec je ten, co nadává.
  • Kallessin183
    Hru bych strašně rád hrál, ale to by si musela rozumět s mojí notebookovou grafikou. Co mi přijde jako výsměch a to jak tady tak u Planetside 2, že v uzavřených betách mi šli hry v pohodě na max a teď nic, ani na nejnižší..
    • A co že to máš za skvost?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit