Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Requiem1990
    Zajímavé .
    Já bych byl radši kdyby všechny díly byly na PC či PS abych kvůli tomu že sem fanda universa nemusel mít doma všechny konzole a handheldy páč to je o ničem číst si to na wiki abych si doplnil vzdělání.
    • Tak si ty konzole kup, nebo použil emulátory, které fungují hodně slušně ;). Je pravdou, že stejně potřebuješ x360/PS3, protože RE5 DLC nejsou na PC... Ale GBC, PSX, PS2, Wii, DS jdou emulovat bez větších problémů. Až vyjde RE Portable, tak ten nepůjde, protože PSP nemá stále emulátor. Osobně kvůli RE vlastním většinu konzol a stojí to za to...
      • jsem rad ze nejsem sam kdo kreckuje vice druhu konzol diky serii resident evil :-) .pro me je nejlepsi remake na game cube a perfektni DLC Lost in Nightmares
  • Má chyba, je to již nějaký ten pátek, co jsem Dead Aim hrál a zapomněl jsem, že se pohybovalo díky "L2"... A myslím, že jste mohl vypsat všechny - Dead Aim a oba Outbreaky.
    Pistole nebyla vyžadována, ale ta hra byla stejně jako Survivor a Survivor 2 (pouze ve verzi pro Arcade, na PS2 to bylo s pistolí téměř nehratelné) dělaná primárně na ni, takže se jí říká Light Gun Shooter, ale osobně jsem všechny hrál na gamepedech...
    A nechápu, proč všichni tak hrozně rozdělují na "hlavní tituly" a "spin-offy". Všechny ty hry následují a doplňují jednu příběhovou linii, tak proč je zbytečně rozdělovat, či brát jako něco méně podstatného.

    Když už popisujete BSAA, tak alespoň napište "skupina bojující...", protože kdo o BSAA nikdy neslyšel, tak absolutně nepochopí vaši myšlenku.
  • První RE titul, ve kterém se hráč mohl při míření pohybovat byl RE Outbreak a poté Outbreak File 2. Dead Aim byl light-gun shooter, ve kterém se při míření hra přepnula do FPS pohledu a hráč se nemohl hýbat.

    Nebylo by od věci napsat, že s největší pravděpodobností bude třetí postavou v Revelations Hunk AKA Mr. Death.

    A BSAA příště raději pouze přepište a nepřekládejte - Bioterrorism Security Assessment Alliance.
    • sleepless
      Ano máš pravdu, ale psal jsem v hlavní sérii, ze které Mercenaries 3D přímo vychází - Outbreak jsou spin-offy. Nevytrhovat pls z kontextu, díky :) Dead Aim byl příklad (nemá cenu vypisovat všechny) a nebyl to striktně Light Gun titul. Pistole byla podporovaná, ale nevyžadovaná. A při míření ve FPS pohledu se hráč samozřejmě pohybovat mohl.

      Pokud bych BSAA překládal, napsal bych k tomu do závorky "v překladu", použitý termín je pouze stručné vysvětlení funkce té organizace.
  • Pete.palis
    no pokus to bude vypadat takhle:

    http://www.youtube.com/watch?v=SCIBIeZ4Hho

    tak to klobouk dolů, co se týče kapesný konzole;)
    • *pokud

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit