Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • palcov

    Člověk má právo na svůj názor, ať je jakkoli debilní.

  • iSpirit

    Elden Ring dostal review bombing za to, že vyhrál GameAwards  a to od Sony fanboys. Resident Evil 4 teď dostává bombing, tam ani nevím proč, ale u Horizonu to najednou vadí. 

    At to smažou úplně a je klid. Už roky to má nulovou vypovídávající hodnotu.

  • 0011

    Poté co předvedla některá média okolo Hogwarts Legacy mě na MC nezajímá už ani průměr z profesionálních recenzí. Review bombing je problém spoustu let, pokud nelze prokázat, že dotyčný anonymní "recenzent" hru hrál nic se nezmění. Jenom mi přijde hodně pokrytecké že se to řeší až v okamžiku, kdy se řeší menšiny a očividné bombardovací recenze od účtů s jedním hodnocením 0 bodů jako by neexistovaly. 

    • Spíš je absurdnější, že zatímco Hogward s LGBTQ dostali do médií sodu a od hráčů strašnou chválu, takže Horizon od médií má chválu, od hráčů dostává sodu?

      Tady je vidět jak je to vlastně každému fuk a jde jen o to si ponadávat. Jednou na jednu stranu, jednou na druhou :-D Hlavně nesouhlasit s "těma druhejma" :-D

    • MalyZeli

      Přesně tak. Já mám nejradši recenze na Steamu, člověk si přečte něco a ví že tam člověk strávil čas hraním, a dokáže si udělat obrázek o dané hře. Škoda že není nic podobného na PSku, a Metacritic a podobné nejde brát vážně, když nejde o "kontroverzi" typu Hogwarts Legacy, nebo dobrovolný polibek v Horizonu a podobně, najdou se lidi kteří prostě dají negativní hodnocení jen kvůli tomu že je to např PS nebo Xbox exkluzivní, záleží do kterého tábora ten jedinec patří, a v životě neviděl ani video ze hry. I tady se nedá věřit číselným hodnocením. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit