Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, ale když někde potřebujou udat operační systém a nacpat někomu nepotřebný kancelářšký balík, to jsme jim dobrý. *11*
  • "O PC hraní jsme na E3 nemluvili, je to konzolová show"

    Mrkvosoft mě nezajímá, neumí dělat hry. Neumí dělat pořádně ani OS.
    • No ty jsi ale v*l...
      • Není, to jsem já.
  • Já jsem si to přeložil: ,,Na E3 jsme o PC hraní nemluvili, protože na PC z vysoka sereme". Oni na PC serou už spoustu let, kdyby jak tady někdo řekl, se snažili udělat z PC a XONE "společné" platformy, na které by vycházeli exkluzivity, tak by to bylo pro všechny lepší.

    Já si prostě myslím, že PC je na hraní nejlepší. Chápu, proč má někdo konzoli, ale kromě toho, že na ně vycházejí exkluzivity a člověk se "rozvalí" na sedačce, tak konzole nic lepšího nenabízejí a jsou podstatně horší než PC. Konzolisté si tady můžou honit triko nad tím, jak je PC horší, ale prostě není, v žádném ohledu (ta sedačka je velice subjektivní).

    Mě prostě sere, jak velké firmy jednají s PC hráči jako s póvlem, který je snad něco horšího než konzolisté. Hlavně, že si stěžují na pirátství, ale aby PC hráčům nabízeli takové služby a takovou kvalitu, která je přinutí si hru koupit a podpořit vývojáře, to už ne. Krásným příkladem je Watch Dogs, která se na PC "moc" nepovedla. Tyto velké firmy by si měli vzít příklad z CD Projektu.

    PS: Nic proti konzolím, je dobře, že tu jsou, protože člověk má tu svobodu si vybrat, na čem chce hrát. Sám si PS4 v budoucnu koupím, právě kvůli jejich exkluzivitám.
    • Jack1947
      WD se nepovedlo nikde a vůbec, a ano to že je PC lepší je jen tvůj subjektivní názor... Nic proti konzolím chá chá... trochu si protiřečíš nebo tonoucí se stébla chytá? *7*
      • https://www.youtube.com/watch?v=oavMtUWDBTM
        • Jack1947
          Velice trapné... máš tam něco víc nebo Only 4ever hater. *4*
    • Sedacka obyvacka??

      Uz davno niesu len velke bedne.

      Herny notebook hocikedy napojis na tv a napojis aj original gamepad z xboxu.

      hras takisto nejaku fifu nhl alebo tombraidera, mortalkombat hocico.

      Vsak nato su tam tie usb porty ne ? :)
      • lol herní notebok, konzole te vyjde 10x levnej nez nb a je 10x vykonnejsi
        • nb za 200k? lol
        • S cenou máš pravdu, ale výkonější? Tak to si asi v životě neviděl herní notebook. *6*
        • to ze konzole te vyjde levnejc muze rict jen uplny HLUPAK nebo nekdo kdo si za rok zahraje jednu hru! Konzole te vyjde MNOHEM MNOHEM draz u KAZDE hry zaplatis minimalne o 1/3 vic takze nejaka cen hw to je jen pocatecni investice dulezite je kolik das za hrani jako celek a tam konzole prohrava a bude prohravat vzdy je to jen zdimacka penez pro ty mene chytre co si to neumi spocitat a samozrejmne pro tech hornich deset tisic co na nejakej ten tisic utracenej navic nemusi brat ohledy
          • Kozy
            Nikdo tě ale nenutí kupovat hry v den vydání. Takže, co to sakra meleš ty vořechu.
            • Blb jako ty samo nemuze mit ani paru ze gameska na PC stoji po roce 3 kilca, ta sama na konzoli 800 ...
            • To nemeni nic na tom co psal taky a nikde nepise, ze ho nekdo nuti. Docela by me zajimalo, co nuti nekoho reagovat naprostym blabolem, kterej vubec nesouvisi s tim, co puvodni post tvrdi. *7*
        • Sice mas pravdu, ze herni notebook je nekolikrat drazsi, nez konzole, ale to tvoje porovnani vykonu jsi sebral kde? Muj notas za 15 000, co mam prez 5 let je s vykonem na urovni tech slavnych current gen konzoli....
          • To je len zaslepeny konzolista. Co stoji ps4 ?? 400 , 500 eur ?

            Zas to nema displej, repraky. Logicky ze aj ten displej nieco stoji ale zaroven robi z nb aj neobyvackove zariadenie.
            Napr su aj taketo pc
            http://m.alza.cz/alza-gamebox-nvidia-little-monster-reloaded-lvl-2-d498477.htm
        • Alebo kamos ma malu bednu velkosti konzoly.

          Neviem co tu riesis dpc.

          Jednoducho pc je vsestranejsi ci uz na pracu ale aj hry zvladne rovnako ako konzola.

          Naco budem kupovat navyse konzolu ked to iste mi ponukne pc ktory mam doma ???
          Toto my vysvetli.
          max tam je par titulov navyse ale taky maniak zas niesom aby mi chybali. Na pc ich su tony takisto
        • To ma netrapi.

          Ja potrebujem nb nie konzolu.

          A zozenies aj starsi model napr asus g75 za dobru cenu a vykon vysoky
      • Xcomik
        Tak pokud neřeším Sony která je spíše taková že to tlačí do exkluzivit hodně. Tak u MS jde jen o prachy a nic jiného aneb strategie jak z hráčů vytřískat prachy:
        1)Doma má každý dneska PC. Bum prodáno MS Windows!!
        2)Hraní her co to? Ani náhodou (žádné aktualizace dx) tady máš Xbox a hrej! Bum prodáno
        3)Chceš hru jistě tady i s příplatkem (cože ty bys chtěl slevy no tak možná nejdříve za rok chlapče). Bum prodáno (z licence herních studií má MS hodně peněz)
        4)Jo tobě se zachtělo hrát online?Hmm tak si tu kup gold účet! Bum prodáno

        Tohle je typická strategie MS a potřeba říci (ikdyž celkově konzole moc nemusím) že Sony takhle s hráči aspoň nevyjebává jako MS s náma (jak s konzolistama tak s PC hráčema). Přitom nejčastěji slyším právě ty téze které jako stádo zejména u MS lidi říkaj:

        Já mám doma konzoli protože nemusím instalovat hru (což už ale dneska neplatí navíc registrace na steam/origin/uplay a stáhnutí hry na PC je taky stejně jednoduchá jako na XONE) nemusím hru nutně nastavovat řešit lagy (no bodejď by jo když sk*rveny MS dělá vše pro to aby PC hráči přecházeli na tu jeho krabici a staly se tak jeho poslušným stádem oveček). U PlayStation to vždy bylo kůli exkluzivitě her. Sony dlouhou dobu mělo online prvek zdarma a když zavedlo poplatky dalo aspon těm prémiákům vždy za ten měsíc kvalitní hru k tomu (to když viděl MS tak zavedl to samé) a právě proto je potřeba aby na PC byl i jiný operační systém aby MS nebyl na PC exkluzivní a pak se teprve začne něco dít. Dokud MS nešlape konkurence na paty a nebere jim peníze z prodeje tak se MS nestará a chová se jako prašivá firma!
  • Xcomik
    MS od dob co začli svoji pouť s Xboxem jsou v tomhle ohledu dost na dvě věci. Však by taky neuškodilo ukázat statistiky prodejů jejich operačních systémů. Plno fabrik dneska běží na Linux distro, na poli konzolí dostává MS tuhle generaci od Sony dost nazadek, člověk se až diví že pak má ještě někdo z MS pocit říkat tyhle nesmysly pro polygon.

    MS je v dlouhodobém měřítku právě živeno z operačních systémů a software který navrhují až někde tam dole (hodně dole) je konzole Xbox a nejhůře na tom je mobilní platforma systému. Já v tomhle prostě MS nechápu, místo toho aby se snažili Xbox hráče a PC hráče na jejich OS více spojovat pak oni spíše do polygonu pošlou vola který řekne pravý opak,

    V dobách kdy tu nebyl Xbox se na MS os rok co rok vydávali nové aktualizace v Direct X a od dob Xboxu až po Xbox One jsme zažili DX 9, 10, 11 a to ani ty DX verze moc inovací nepřinesly (kromě pochopitelně DX 9 která oproti jejímu předchůdci inovací hodně přinesla ale mezi ostatními verzemi jsou ty inovace směšné).

    Díky tomu že nové konzole nejsou už dotované pak není problém postavit podobné herní PC 10-12 tisíc korun s prakticky stejným (né li vyším výkonem) a osobně dávat za hru o 3-5 stovek více jen za to že je to na nějakou konzoli mi přijde naprosto mimo mísu. Sony opět bravůrně zvládla reklamu na jejich PS u minulé generace to byl CELL procesor a téhle to je GDDR5 paměti kteří si plno konzolistů plete automaticky s DDR5 (no samsung ještě nemá ani čtvrtou generaci ale u Sony už mají pátou :-). No abych to zdejším osvětlil GDDR5 je defakto DDR3 s vysokými takty a větší spotřebou (ale zároveň dokáží přenášet větší tok dat) nojo jenže ten větší tok dat musí být kam přenášen a v tomto případě je přenášen do APU Jaguar a ten jak všichni Hawrdware znalí víme má maximální šířku systémové zběrnice 1866MHZ která dovolí propustit maximálně 60-70GB/s (jinak samozřejmě GPU v APU Jaguar co má PS4 je výkonější než XONE díky více stream procesorům apod.)

    Na MS mě hlavně nejvíce štve že za 6 let co mají nové jádro DirectX pro X360 a následně pro XONE ho nedokázali vydat na PC a teď se budou dušovat že nové DX 12 přinese až 60% nárust výkonu na PC pro hry (aby ne když to je dávno vidět na xbox 360 co za hry na tom běželo přes fakt že výkon té konzole je z pravěku ale paradoxně na PS3 ty hry měli neskutečné problémy Mafia 2, Fallout, Skyrim apod.). Je potřeba podotknout že PS3 byla výkonější jak X360
    • chceš rict ze ms umele brzdí výkon pc až o 60% jen pro to že neuvolnil pro pc nové directX? to je važne obvinení a spis mi to prijde jako konspirační teorie (nebo trolling)
      • Xcomik
        Nikdo uměle nebrzdí vývoj DX. Jen ty DX nevycházej na operační systém od MS.Jen tak mezi náma DX 10 aka zaoblení textůr vymyslela Nvidia a Teselaci modelů zase pro změnu v (ATI) AMD. A toto je skutečnost. Kdyby AMD nepředstavila Mantle myslíš si snad že by MS oznámil DX 12? A oznámil ho jen v podobě trailerů na hry (neukázal žádné detailní API rozhraní co to umožní neumožní prostě nic). Na rychlo sfouknutý trailer a kecy o tom co to přinese!

        Vše až potom co AMD představilo Mantle se MS rozhodl něco dělat aby nepřišel velkou část PC hráčů (protože mantle pojede i na Linuxu třeba na takovém Steam OS). Vem si třeba takový Wolfenstein New Order ten jede přes OpenGL platformu a můj notebook Lenovo Ideapad S510p (s Intel Dual Core 2955U "2x 1.4GHZ celeron nízko frekvenční" GF720 a 8GB RAM" s tím nemá naprosto žádný problém standardně na 30FPS tu hru jedu. Kdyby to bylo na DX tak bych nejspíše hrál slideshow a né FPS střílečku! Vem si třeba že Warthunder testuje rovněž OpenGL (protože ví jaká sra/ka je současné DirectX na Windows) a nejvíce se nefunkčnost DX projevuje hlavně u těch tankovích bitev.Mimochodem 4A engine jede také na OpenGL (a jak že ty hry Metro 2033 a Last Light běží i třeba na mém ntb jede Last Light na střední detaily bez cukání).

        Standardně by tě napadlo že za vše mohou vývojáři tak mi vysvětli jak je možné že třeba takové WatchDogs na XONE (kde je operační systém Windows 8 upravený pro danou konzoli) jede mnohem lépe než na PC se stejným HW nebo i o dost lepším) odpověď je jednoznačná DX na PC je zastaralé. Valnou většinu aktualizací DX provádí vývojářská studia nebo výrobci karet či procesorů (rozhodně né Microsoft) který ale naopak z toho těží nejvíce díky exkluzivitě ale zároveń na to nejvíce s*re!

        Ono se to pak taky ukazuje i na délce vývoje her na PC. Protože třeba vem si takové GTA 4 vyšlo po půl roce a bylo to nehratelné. GTA 5 raději Rockstar vydává po roce protože ví jak to dopadlo minule a poslouchat kecy od naštvaných hráčů také to studio a vydavatel neche (notabene když za to ani nemůže). Kolikrát si Dice už u BF3 stěžovali na nefunkčnost DX na PC a podívej jak dopadla 4 (která mimochodem společně si Rivals na PS4 jede na Mantlu)
        • Heh .. Dx naprosto nicemu nebrani, Dx je jen a pouze API, a naprosto 100% jeho funcionality lze zcela kdykoli nahradit cimkoli jinym. Stejne tak lze 100% noviden vsechno po Dx9 realizovat v Dx9, jen kod bude mozna trochu delsi, to je jedinej rozdil.

          Pokud neco nekde nefunguje muze za to jedinej prvek - dobytek vyvojar. Nikdo jinej. To ja naprosto uzasne videt na tom, kdyz se vydava nova verze "ovladace" ... ktera spravuje co vyvojar posral.
        • jestli je to pravda tak jsou ms hezky sv1ne a nekdo by je mel zažalovat
        • Jen chci poděkovat za hezký čtení, je super tu občas číst inteligentní neinvazivní komentář :)
  • PC slouži na práci a ne na hrani už to pochopte. Na hrani jsou konzole
    • a mozek slouzi k premejsleni, ne k tomu abys opakoval kazdou pitomost jako papouch
    • konzole jsou nahovno, ne na hrani her.Jen ret*rd muze hrat strilecku na ovladaci. Kdyby tam nebyl hitbox tak se netrefijou ani do baraku. Pc vzdy bude lepsi nez shitboxy a Paystationy, uz jen kvuli tomu ze mas mys a klavesnicu. pak jsou tu takove drobnosti jako lepsi grafika, vice FPS atd.
    • walltar
      Hmm já hraju celkem často a po konzoli jsem zatím ani jednou nezatoužil ...
      • ale jakmile to jednou zkusiš uz nebudes chtit spet
        • To je vtip na nástěnku.
        • Ja som mal PS3, za dva mesiace som ju daroval kamarátovým deťom. Takže áno, je možné sa vrátiť.:)
        • walltar
          Já se nemůžu přenést přes ten gamepad ... není to zařízení pro mě.
        • Never tomu :)

          Ja rad hram rts a fps.

          Myslis ze konzola mi ponukne lepsi zazitok ??

          Vsadim krk ze ani nahodou
    • Tento nazor by mohol platit ak by ku konzole davali klavesnicu a mys.

      Ja zboznujem rts a aoe3 2vs2 online taku zabavu mi na konzoli neposkytne nic.
      Takisto trosku sutazivy styl hrania fps kde rozhodne praca s mysou taktika a skill.

      Take na konzolach neexistuje preto to niesu ultimatne herne masiny.

      Zatial co tenky nb pripojim na tv, bezdratovy joystick gamepad a mam to iste co konzolu.
    • Never tomu.

      Su specialne herne masiny a notebooky a kvalita hry klavesnica plus mys sa neda vo vela pripadoch nahradit nicim.

      Rts, fps , moba sa hraju na pc podstatne lepsie
      • hloupost
        ovladani rts se da krasne optimalizovat pro gamepad, alespon to nebude takový klikfest (apm) a bude treba alespon trochu premyslet

        fps - soucasne hry na pc zcela ignoruji fyzikalni zakony pusobici na vojaka, takovou rychlost a presnost jako ma mys zadny vojak nema. ovladani gamepadem je trochu tezkpopadnejsi tutiz mnohem realnejsi

        moba - viz diablo 3 co je defacto taky moba a jede to krasne na ps4
        • "ovladani rts se da krasne optimalizovat pro gamepad, alespon to nebude takový klikfest (apm) a bude treba alespon trochu premyslet"

          Ano, bude třeba hodně přemýšlet. Hlavně o tom, proč sem takový id*ot a střílím sám sebe no nohy, že to hraju na páčkách. Koukám, že fanatismus nezná mezí. Not sure if troll or re*ard.
          • Ale ne ... realita je takova, ze si packou je vybiras kterej z nabidnutejch cilu budes pifat, zbytek vyresi autoaim.
        • néééé, ovládání vojáka gamepadem je reálnější, tak to je hláška roku :D
        • Klikfest premyslat ?
          Ako budes hrat age of empires 3 ??? Klikfest nieje nahodou len pre srandu a ak hras proti cloveku tak jednoducho musis pocas boja tie jednotky presuvat.
          Napr v aoe3 maas falconety kanony ktore robia neskutocny damage proti pechote ale na blizko ich znici super za sekundu.
          Neustale musis premyslat a reagovat na vzniknutu situaciu a zlozenie superovej armady. S tym premyslanim si dobru blbost napisal hlavne rts :)
          Fps??
          Fyzikalne zakony ?? Vsak hrame hru nie simulator.
          Nacom ma byt potom postavene hranie proti ludom ked nie na rychlosti a presnosti a taktike.
          Co gamepad nikdy neumozni.
          To co spominas je max na single ked ti tupe ai nabieha samo pred kurzor.
          Jednoducho na rychle a precizne reakcie konzola nie je
          • na tvoji nesourodou zmet "myšlenek" ohledne aoe3 nebudu reagovat

            ohledne fps - dam ti priklad, proč se reší v GTA nebo NFS jízdní model? vzdyt je to jedno, je to jen hra tak se auta klidne muzou chovat jako motorovy člun nebo kačer.
            když si hraju na valku, tak chci aby to alespon trochu vypadalo jako valka. doporučuju nekdy vyjít ven od pc a zkusit treba paintball nebo si jit zasportovat, poznaš fyzikalni opmezeni lidskeho tela.
            • Poslechni svoji radu a zkus si někdy vystřelit ze zbraně. Pokud je tomu hraní s gamepadem podobné, tak já jsem Čingischán.

              PS: Jestli chceš realitu, tak narukuj do armády a jeď na sebe nechat střílet do Afghánistánu, protože žádná hra, žádná, nevypadá a nikdy nebude vypadat jako válka, ani trochu.
            • To je hra chapes ????!!!

              Ty si riadne zaslepeny. Lebo nedokonalost gamepadu pripisujes nejakej realite :) jednoducho vymyslas obhajobu :)

              To je ako riesit pri strategii ze tanky su vyrobene za par sekund. Jednoducho pre potreby HRY !!! to tak musi byt a realita ustupuje aby sa z toho nestala nudna fraska
            • ???
              Si sfetovany.
              Co je nesouroda zmet myslenek.
              Vsak som ti konlretne napisal preco je gamepad nepouzitelny. Vsetko v poriadku ??
              Fps.
              Neviem ako ti to vysvetlit.
              To je ako hrat hokej bez korcul v topankach na lade. Chapes??? Tym ze nemaju hraci korcule sa ta hra a superenie uplne degraduje a nema to stavu.

              Chapes to ???
        • Rozesmál jsi mě. Hlavně u těch FPS. Nebudu rýpat do té reality, protože ty jsi evidentně mimo realitu, ale víš, že k PC se dá gamepad taky připojit viď?
          • Vsak oto ide.

            Ze herny notebook normalne spojim s tv a bezdratovy gamepad a mam konzolu.

            Dokonca original xbox gamepad.

            Preto nechapem ked niekto napise ze konzola je pohodlnejsia. Ak chcem hrat fifu v obyvacke, pc ma neobmedzuje.
            Ale ak chcem hrat starcraft 2 online konzola ma obmedzuje
          • tvuj argument o tom že si mam pripojit gamepad k pc je zcela mimo, protože pak bych byl pochopitelne v multiplayeru v nevyhode
            • To už je tvá volba. Právě jsi jen potvrdil, že myš a klávesnice je na FPS mnohem lepší.

              A abych ti to objasnil, tak není pravda, že hraní FPS na gamepadu je více podobné realitě než hraní na myši a klávesnici.
            • Vsak ale neobhajujte tu slepo konzole.

              Jednoducho to je to iste ako chodit kazdy den po schodoch alebo vytahom.
              Aj po schodoch sa da ale je to nahlavu :)
    • A kdy si na tuhle blbost prisel ? Chci videt cloveka co bude hrat na konzoly ve 4K LoL. To ani na konzolych nejde pokud to nevis.
      • Kozy
        To je věc kterou potřebuješ ke hraní? Vsadim se že spousta lidí se bez toho obejde.
        Když už máš takovej argument, chci vidět člověk co si na pc zahraje last of us například.
        • To je jediný argument, proč si konzoli pořizovat. Kvůli exkluzivitám, ale jinak není proč. Pokud exkluzivity oželíš (a že se to v klidu oželet dá), tak jedině PC.
          • Kozy
            Jasně, já to mám třeba tak že mě už hraní na pc nebaví. Mám ho v práci, ve škole a doma a že bych na něm ještě měl hrát to ne. Radši se "rozvalim na gauči. Nedávno jsem měl půjčenej xbox a bylo to fajn. Jediná nevýhoda (pro mě) je tam absence módů.
        • Jsou na konzole stratevie, ci jakekoli simulatory?
    • no pobavil si *1*
      Na práci mi stačí noťas do 7 tisíc. Pokud si chci vychutnat hraní na maximu tak jedině na PC konzole můžou po několika letech srovnat krok s PC, ale vždy budou výkonostně pozadu. Ono stačí už dnes srovnávat co bude vycházet na takzvaném nexgen. konzoli a PC a ty rozdíly jsou docela markantní.
  • Jack1947
    No, tak M$ucks se vyjádřily zcela jasně že jim na pc hraní a hráčích (už vůbec) nezáleží. Priorita je konzole, jenže PC a mrkváci k sobě neochvilně vždy patřily.Bude to jednou zánik velké éry? to nevím ale moc dobré vyhlídky v tom taky nevidím. Nakonec se budou asi muset rozhodnout bud pc - na které každý nadává nebo Xbox který má každý rád - ted už to možná ví, že pc nemá budoucnost. Že mrkváci strašily už dlouho možná je čas jít dál někam dál... pryč. *3* Kdoví kam...
    • PC nemá budoucnost? Hmm, hlavně, že je nás víc než konzolistů dohromady. No, nevadí.
      • Jack1947
        Prosímtě, radši se nauč číst... to neříkám já ale to si evidentně myslí mrkváci. *3*
  • Jaká je teď jejich strategie PC hraní? Nevíme. Ale víme jediná věc byla buzerace její služby Game for Windows Live. Myslím si, že jaký koly komentář Microsoftu na adresu jejich podpory hraní na PC je máváním červené deky pře býkem. Ať jsou radši zticha a šoupou nohama.
  • je fakt, že když jsem byl v anglii, tak v GAME měli regály plný Xbox her, o poznání méně PS3 a pro PC hry tam byla jedna vitrína a to ještě s hodně podivnými hrami, kdyby člověk čekal, že tam už jen proto musí narazit na ty největší pecky PC hraní, mýlil by se, spíš to vypadalo jako odkladiště kdečeho

    na druhou stranu mi tenhle přechod k digitálu vůbec nevadí, krabice a CD nikde skladovat nehodlám a ty staré co jsem měl musely pryč, protože zabíraly místo
  • pravda PC nikde aspoň keby ten prašívý windows 8 niečo čo by ludí zaujalo nejaky patche čo zmeni ho na windows 7:)
  • smejki
    Wow. very console. much microsoft
    http://www.ngohq.com/images/fakexboxone2.jpg
    • Overwatch
      Nic nového, to je skoro každou E3 u všech firem :)
    • Keyz
      To jsou 3 konzole slepené dohromady! *15*
    • Mato1987
      sú to pokrytci.
      Dúfam, že nikto z vás nebude kupovať dead framerate 3 na pc, opovážte sa !!!!
      • smejki
        a tak já jim rozumim. e3 byla a je konzolová akce. tečka.
        jen si říkám, jestli tu někdo nenechává prostor pro konkurenci, jenom proto, že "e3 je o konzolích". E3 bude o tom, o čem se vystavovatelé rozhodnou, že bude.
        ale nám to může bejt buřt, žejo.
      • třeba jsou to mistři lsti a nacpali vykuchané Xboxy do PC casu *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit