Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dworkin

    Lidi se ozvali a začaly se dít věci. To já jen pro všechny škarohlídy, kteří tu tvrdili, že stejně hráči nic nezmůžou.

    Zmůžou.

    Jen se musí naučit se zmobilizovat, protože na herní novináře není spolehnutí.

  • Tak všem je jasné, že Gold (s)končí a všichni mají přejít na Ultimate. Jen to teď proběhne bez zdražení. Posledním výsměchem byl ten únorový Gears. Zaplatíte si Gold a za rok, za dva stejně budeme všichni platit Ultimate, kde je Gears a spol v knihovně tak jako tak. Takže sbírka Gold her za ty roky ztratila víceméně smysl...  Gold se jim rozhodně vyplatí, protože ty hry co do něj poslední rok(y) dávají, jsou bezcenné.   

  • LiarForHire1

    A je tady to o čem píšu už tak nejméně půl roku. Socialistický sen se rozpadá, vedení MS chce konečně nějaký zisk a ne jen sponzorovat Gamepass a Games for Gold. Tak si ten pád železné opony užijte.

    • namelesswonder

      ale ved s tým všetci museli počítať, že to raz prestanú dotovať a nechajú si zaplatiť. problém je, že skokove zdraženie o 100 percent to sa dnes už často nevidí a fakt netuším ktorý génius si myslel ze je to dobrý nápad.. a tiež co to bola za banda tupohlavov ktorí mu ten nápad schvalili

      • LiarForHire1

        No mě tady věčně oponovali lidé, kteři mi tvrdili, že se gamepass MS vyplatí nebo dokonce je ziskový. To zdražení je podle mě projevem právě toho poháru trpělivosti vedení, které Spencerovi dotuje tuhle šílenost. Xbox divize buď upadne, nebo přijde tvrdé zdražení a potom si lidé uvědomí, že strejdové v Sony jsou vlastně féroví obchodníci.

        • A chápeš že se nejedná o zdražení game passu?

          • LiarForHire1

            Nejedná,  ale jsou to spojené nádoby v rámci jedné firmy. A v reakci na kolegu níže i tahle cena je pořád dost mimo za ten obsah co tam je. 

          • V článku se o tom sice nepíše, ale i Game Pass pro PC zdražili o 100%. Takže ano, jedná se i o Game Pass. 

            • Nemáš pravdu teď v pátek zvedli a druhý den zrušili pouze cenu Xbox live gold. Jak píše borec pode mnou pokud měnili cenu game passu pro PC někdy na podzim, tak o tom nevím, možná jo, ale netýká se to tohoto článku a situace z konce minulého týdne.

            • Hidden

              To ovsem rikali od zacatku, ze cena za Gamepass bude vyssi nez ta zavadeci na startu cele sluzby. To nebylo zadne tajemstvi a kazdy s tim mohl (a mel) pocitat. Jinak receno, zrusili uvodni slevu a jedou ted na normalni zamyslene cene za danou sluzbu. Nehlede na to, ze ke zruseni zavadecich cen doslo uz z kraje podzimu. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit