Přejít na výpis diskuzí
Minecraft utržil Mojangu 80 milionů dolarů
24.3.2012 | Petr Poláček
56 příspěvků
-
To mi připomíná jak zbohatl Bill Gates, nj nejkratší cesta k bohatství je holt nápad ukrást a pak na něm vydělávat
-
-
Dobry umelci kopiruju najlepsi kradnu
-
zrejme narazis na infine miner, ale podivej se na ostatni hry.. treba dooma? kazda FPS ho kopiruje.. navic se tim notch nikdy netajil ze inf. miner byla jeho inspirace
-
-
Pokud vím, Notch psal, že inspirací MC byl Dungeon Keeper 2
-
-
Psal, že ho inspiroval Dungeon Keeper 2, Infiniminer, Dwarf Fortress a nějaké starší roguelike hry.
Naposledy dokonce tuším tvrdil, že chce z Minecraftu mít roguelike hru s možností stavění, tak kdo ví co z toho nakonec bude. Ale ten survival mi přijde vážně dost nevyužitý.. -
At uz bylo inspiraci cokoliv, vytvoril neco noveho a hodne zabavneho. Takze Mr. G necht si trhne neukradenou nohou. *15*
-
-
-
Pokud je to nejkratsi cesta, tak kolik uz mas milionu?
-
-
Žádný, nejsem zloděj. Tvá pointa?
-
-
Pokud si tedy zadny napad neukrad a nevydelal miliony, jak vis, ze to je nejrychlejsi cesta k penezum?
Spis tvy posty vidim na starou dobrou zavist... -
-
Protože to tak udělali jiní? Ty neumíš číst?
-
-
Tak v tom pripade jsem rad, ze jsi tak poctivy a vsechny milinony prenechas jinym.
-
-
-
Pointa tvého 1. příspěvku ?
-
-
-
-
SWEET! Právě jsem dostal zdarma Minecraft kódu karty v http://minecraftcode.me/
-
Ja jim teda uz nefandim. Koupil sem (i muj kamos) Minecraft na aukru, pze sem je chtel podporit a po mesici mi odebrali Premium ucet. Ja blbec nevedel, ze premium ucet se musi koupit jen a primo od Mojangu. Jinak smula. Maj si vocasove udelat poradnej key generator a ne ze kdejakej bambula po netu bude prodavat fake serial cisla jako na bezicim pase. Proto je to chyba Mojangu. Pak me proste odriznou jako by se nechumelilo. Ale pr*** na ne, hraju na serveru s online hackem a mohl jsem to hrat i pred zakoupenim origose. Takze Mojangu, go f*** yourself. *15*
-
-
Debyl měsíce...
-
Takový kripla jsem ještě neviděl.Naletět na klíč na aukru,tleskám ti..
-
"Normálně, to by si nevěřil co se mi stalo. Byl jsem u ťamanů a viděl jsem tam krásný adidasky, jen za 300,- Kč!!! Tak si je koupím a ony se mi po pěti dnech rozpadly... chápeš to ? Adidas! Už na ně příště kašlu."
Neměly třeba 4 pruhy? -
-
Co to je za blby prirovnani? Na aukru se stejne jako na jinych aukcich da standardne kupovat hry.
-
-
Že se máš pořádně dívat, co kupuješ, když nejsi v originálním obchodě a nemáš si stěžovat kvůli své blbosti na originál. (tedy minecraft samotný, včetně mojanga)
-
-
Nečum! -
-
*11*
-
-
-
-
-
-
ted by mohli udelat minecraft na lepsim enginu
-
-
To by bylo jak udělat ze slunce červeného obra ^^
-
-
To je mi přirovnání:D
-
-
zničil by pak sluneční soustavu *3* -
-
Jako chodím na ČVUT FJFI (fakulta jaderná a inženýrská), slyšel jsem hodně věcí:D Ale tohle je i na mě silné kafe.
-
:-D ty mas ale predctavivost
-
-
-
-
-
Za takovou kravinu?
-
Notch zdá se nastartoval moc hezkou rafinerii
-
kolik utržilo wowko blizzu? :)
-
-
Pár desítek milionů dolarů měsíčně, proč?
-
-
no že to asi takovej zázrak nebude ten minekraft.. no ale lepsi vrabec v hrsti že
-
-
No ty jstu Dextre vážně chyběl. Už jenom Jejdásek a Jidřišek a celé obyvatelstvo pokoje 117 léčebny Bohnice se sem dostanou.
-
-
-