Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Tak to my příjde naprosto ok že nestihne 2018.

    Podle mě to nemusí stihnout ani TLOU2 přeci jenom je to poměrně velká hra.
    • "nemusí stihnout ani TLOU2"

      Ten to určitě nestihne, datum už je oficiálně posunuté na 2019.
      • Jack1947
        No jasně, já bych se divil kdyby to vyšlo bez oznámení takhle rychle *3* stejně otázka aby si moc nekonkurovaly i když já si myslím že TLOU2 je jistota ale u tohohle nevím...
        • Tafaraj
          Tak TLOU je uplně z jiného soudku...Koridor se silnym příběhem, kdežto Days Gone bude open world s nekonečnýma hordama Zedek
  • Tafaraj
    Mno, beztak to bude dost divný. Jezdí si na čopru, kterej je slyšet na sto honů, zaparkuje to Zedkám za zády a oni ho zaregistrují až když je sekne něčim po palici nebo po prvnim výstřelu..
  • Zombie hry i v 2019, jak pokrokové, co bude dál? otevřený svět, RPG prvky, survive?
  • Preed
    Osobne nechápem prečo tá hra vôbec existuje, neskutočne sa to podobá na Last of Us a ešte je to aj exkluzivita, neverím tomu, ale nechám sa prekvapiť.
  • kurde,..toto jsou ty typy her, o kterých někdy fakt přemýšlím nad pořízením konzole, když to nedělaj na pc. Jenže potom si vždy začnu ihned oponovat, jestli mi to opravdu za to stojí, že to po pár hodinách dohraji a co potom. Mít na stole kus nepoužitelného závaží a lapač prachu za 6k, min do doby, než se zase za 1-3 roky objeví hra, která se mi fakt bude zase tolik líbit, abych si ji na konzoli koupil?
    Takže si zas takto nechám ujít nejspíš další dobrou hru a pustím si na pc jí podobnou, abych nelitoval.
    No, možná až bude syn dost starý na to, aby si na tom zahrál se mnou, ale to za těch pár let už nejspíš bude i PS5 *1*
    • To jsem si jako PC master race hráč říkal vždycky taky. Dva roky už mám PS a kompa jsem v prosinci prodal *5* je třeba se toho nebát. Je to o zvyku. Nejvíc se mi líbí ta kompaktnost, zapneš, hraješ a vypneš. Ale chápu, že prostě někdo se nemůže vzdát voken a volnosti. Je to možná tím, že jsem už došel do stádia (hlavně kvůli dětem), že už mě vysedávání u kompa prostě nebavilo.
      • njn, jenže mne to "sezení" u kompu živý. Já ho prodat nemůžu *4* Navíc na něm dělám spoustu jiných věcí. No, uvidíme, co přinese budoucnost..
        • TheGGG
          tak si ps4 nekupuj, nikdo se z toho nepopo... dospělý člověk musí být trochu samostatný a umět se rozhodnout. Já na PS4 pro hraji jen exklusivity a rozhodně mě na konzoli prach nepadá, kór když to koupíš teď, tak už budeš mít pěknou řádku her co již vyšli... pokud tě ty hry nelákají, tak nemá cenu to kupovat. Tak jednoduché to je. Osobně mě bavila většina exklusivit, snad kromě nějakého toho knacku a divných too much japan her, ale personu jsem si užil. Aktuálně mě 65 % herního času zabere PC, 20 % PS4 pro a zbytek PS 3 nebo xbone. Nikdy jsem ale nelitoval toho že jsem si nějakou z těch konzolí kupoval. Už jen 500 hodin v bloodborne stálo za to a to nemluvím o tuctu jiných exklusivit.
        • Ono těch dobrých her PS4 je fakt hodně. Navíc Sony se snaží ty nejlepší hry z PS3 remasterovat taky na PS4.
          Pokud se vám vyhla i PS3, tak vám všichni můžou doporučit koupi, protože těch vynikajích her (aspoň hodnocení 9/10 a více) je na PS4 opravdu hodně.

          Měl jsem PS3, teď mám PS4 a stejně jsem neměl čas si zahrát všechny ty dobré hry. (samozřejmě mám i PC, protože to taky potřebuji k práci)
  • TheGGG
    škoda, na toto jsem se fakt těšil. No ještě mám GoW, detroit a snad TloU 2. Stejně bych ale nejraději viděl nějakou pořádnou FPS PS4 exklusivitku, FPS žánr v poslední době nějak upadá...
    • Jack1947
      Třeba něco na způsob BLACk což ?
  • Ono se sice nejak jako pocitalo, ze by to melo vyjit letos, ale termin to vlastne nikdy nedostalo.
    Kazdopadne ustoupit RDR2 je pro tu hru asi rozumny. Vydani by melo byt nekdy na konci prelomu brezna a dubna, pokud jde o TLOU2, tak to vyjde nejdrive listopad 2019.
    • TLoU P2 vyjde v listopadu 2019 ? Oni už updatovali datum vydání? Naposledy, co jsem se díval, tak tam pořád měli "rok 2019"
  • Tak aby to nakonec neodložili na ještě později, aby si Days Gone a TLoU PII navzájem nelezly do zelí stran prodejů.
    • Musíte to brát jako neskutečný optimista: The Last of US P2 určitě vyjde letos na Vánoce *3*

      TLoU P2 je jediný důvod proč to nechali na příští rok, prostě pouhé marketingové rozhodnutí, aby si ty 2 hry "nelezli do zelí". Určitě v tom vůbec nehrají žádnou roli problémy při vývoji.

      /s

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit