Přejít na výpis diskuzí
Multiplayerová střílečka Rising Storm 2 oživuje peklo vietnamské války
31.5.2017 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
Já nevim, ale asi jsem od toho čekal něco víc, nevím proč ale vydržel jsem u toho maximálně jedno odpoledne, Nepoznal jsem rozdíl mezi dvěma modama co byly k dispozici, přišly mi uplně stejný.Navíc mi tam chyběl mod třeba Capture The Flag, nebo klasický deathmatch atd. Ty mody prostě byly pro mě nudný, to je jen můj názor, jinak zbraně, heliny, napalm super ale mody to zhatily a nevím či si to mám vůbec koupit a přitom jsem se na to tak moc a dlouho těšil.Nevím, Vietcong mě bavil, Battlefield Vietnam mě bavil, ale tohle moc ne, asi zůstanu u Project Reality Vietnam, zdá se mi to mnohem lepší.
-
-
K tomu ještě dodám: Musím doufat, že se někdy dodělá mod In Country Vietnam do Red Orchestra 2 .. nezbývá mi holt než opět čekat na něco z Vietnamu.
-
-
RO2 a RS mám něco okolo 300h, ale Vietnam mě zatím vůbec nechytl. Mám nahrány asi 3 hodiny, ale nějak se nemůžu přenést přes fakt, že odstranili skvělej krycí systém. Jako co funguje, není třeba odstraňovat. Hra byla díky tomu jedinečná a pro mě osobně hlavní tahák. Jediná další FPS, co měla podobný cover system si vybavuju Call of Juarez. Absolutně nechápu, proč to odstranili. Takhle člověk nemůže smysluplně scanovat okolí a přitom nebýt jak pěst na voko *16*
-
-
No chlapce tak to si 300 hodin hral asi s botama protoze ten skvelej kryci system sem v RO2 nevidel nikoho pouzivat co to vyslo
-
-
A jak dlouho že to hraješ, chlapče? Teď to bylo free na Humble Bundle, že? *3*
-
-
500 h hraju na 40-1 serverech pod nickem Grossdeutschland vetsinou kolem pulnoci nekdy se stav at vidis jak se to hraje
-
-
-
Ja to mam presne naopak. Kryci system jsem v ro2 nemel rad a jsem rad, ze tu neni. Mohli odstranit i spawnovani ke squad leaderovi, to uplne shazuje autenticitu
-
-
Yo! Saddle up! Lock and load...
-
Uvidime kolik hracu to bude hrat ale rekl bych, ze pozice Overwatchu nebo Battlefieldu 1 je stale neohrozena.
-
-
včera večer jak se otevreli servery jsem pocital EU servery (ručně *15* ) a napocital jsem 41x64 hracu (plne servery) a potom jeste 60 serveru kde bylo od 63 do cca 50ti hracu. to je docela dost. Chtel bych napsat, ze Overwatch je hra pro jine publikum, ale lhal bych. me prijde OW skvely a stejne tak tohle. BF1 je podle me blbost *4* urcite ale nejde srovnavat marketingova masáž od Tripwire a Blizz / Ubi
-
porovnavas arkady s realistiskou hrou, vazne?
-
-
Tohle a realistická hra ? Vždyť je to klasickej Multiplayer ... měl by jsi vyzkoušet Project reality Vietnam nebo Arma 3 Vietnam War aby jsi zažil něco realističtějšího:
https://www.youtube.com/watch?v=JcWieoSbduw -
-
Jo Arma, děsně to prožívaj a pak se podívaj na mapu kde je vidět každej člen týmu včetně statusu, případně to přepnou do pohledu třetí osoby :)
-
-
-