Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Worms zkazily tím že z toho začli dělat div ne příběhovou hru s honbou za pokladem či co a přitom by stačil jen"masakr" červů jako dříve, nicméně možnost vyrobit si zbrně vlastní by mohlo hře pomoc a tak trochu vnést nový vítr do plachet, než se tahle série nadobro potopí *3*
  • kubi-wan
    Naposledy jsem hrál Worms Reloaded, což nebylo špatný.... ale v jádru to pořád byl Armageddon, akorát paradoxně okleštěnej (jakože nechápu, proč mě hra při více hráčích nenechá vzít s sebou do bitvy celou mou skvadru... dřív to nebyl problém). Pak jsem ještě chvíli hrál Worms Revolution, takovej ten 2D díl s 3D grafikou, kde sázeli na element vody.... a to mě už moc nechytlo :/
    Předchozí 3D inkarnace jsem nikdy ani nezkoušel.
    Ale u tohohle novýho dílu jsem si po dlouhý době řek, že bych si ho fakt zahrál. Hodně se mi líbí, že se zas vrátili k čistě 2D zpracování, který je ale mnohem pěknějc nakreslený. Fakt, graficky mi to přijde super. A celkově to po letech vypadá zas tak jako "šťavnatě".... aspoň teda v mých očích.
  • Horst_Fuchs
    Zajímá mě kdo tohle vlasně porád kupuje, že se jim to vyplácí do zblbnutí recyklovat.
    Přiznejme si, od Worms Armageddon se Worms mění spíš jen po kosmetický stránce a omyl v podobě 3D dílů a minigolfu nelze považovat za plnohodnotný Worms.
    • Takový Worms:Revoluton byl opravdový fail. Přechod na 2.5D se hodně nepovedl.
    • Nejspíš to bude relativně levné vyrobit. Navíc budou cílit spíše na mladší (nové) publikum. Kategorie her pro tohle publikum je relativně chudá (a to i na kvalitu), takže se tam asi dá udržet.
    • Naprostý souhlas. Ještě World party byla ok ale pak už nic nic a opět nic...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit