Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BTW na pozici vehicle artist na tehle hre pracuje znamej moder Rng3r (mody do Snowrunner a Mudrunner)

    google it...  snowrunner mod rng3r

  • Peca

    Koupil jsem si Early acess, má to opravdu super potenciál. Vy

  • Docela se divým, že tu není zmíka o hře Savage, která toto zkoušela, ale ekonomicky to nevyšlo. On ten koncept na papíře zní strašně dobře, ale aby to fungovalo, tak se musí sejít poměrně hodně sehraných lidí a hrát s cizími, kde je potřeba kooperace je problém a ještě větší problém je míchat akci a strategii, kdy ten kdo hraje strategii může být jen jeden. Pokud se toho chopí jouda, tak to ostatním zkazí, případně je blbé, když chci hrát strategii, ale post už je obsazený nebo naopak nikdo o generála nemá zájem a chce si jen střílet. Co si pamatuji, tak to vždy byl strašný chaos. Na vyzkoušení fajn, ale dlouhodobě ten koncept nefunguje.

    • No, v Natural Selection to fungovalo skvěle.

    • Tady se k tomu přidala kombinace pomalého přesunu, jednotek bojujících zblízka, střelců s dalekonosnými zbraněmi a poměrně omezených možností krytí. Tím pádem z toho vychází popisovaná simulace osamoceného zelenáče na bojišti - dlouho někam běžíš a tam tě po pár vteřinách odpraví. Případně se jako obrněný brouk valíš kupředu deštěm střel a doufáš, že tě nezabijí, ještě než si vůbec kousneš.

      Ostatně i ta strategická část je hodně pomalá. Kdyby to bylo víc jako Starcraft 2 a méně jako Duna 2, asi by byl zážitek generálů i vojáků intenzivnější. Otázkou je, jestli lepší, protože chaos to bude nejspíš tak jako tak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit