Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak zrovna ty filmy byly pěknej odpad
  • Pozor pozor. Objevila se novinka, že Blizzard naopak chce, abychom od Diabla 3 očekávali hodně. Tak nevím, jestli ten, kdo rozšiřuje tyhle dezinformace není tak trochu schizofrenik.
  • V D3 rozhodně absence buildů nebude. Pro hraní máš k dispozici 6 spelů z 22. Máš jen možnost tyto buildy, kdykoli měnit podle situace. Dále pak máš 5 run na každý spell. No a potom máš equip. Nevím myslím si, že buildy budou, každý si stejně najde těch 6 co se mu budou líbit nejvíce a max změní nekde jeden talent za jiný. Vás opravdu bavilo expit znovu a znovu postavu abyste ve stromu dovedností změnily jeden bod.
    • Malleth
      Bude to asi podobnej systém jak u prvních Guild Wars. To mě příjde v pohodě. Člověk si může vyzkoušet vše co mu daná postava nabízí ale stejně se musí nějak specializovat.
    • "kdykoli měnit podle situace" - takže je vlastně dostupných 22/22, že?
      • Ano dostupné budeš mít všechny - ale to přece neznamená, že buildy nebudou. Nikdy nemůžeš používat všechny talenty naraz navíc máš na změnu buildu CD. V PVP to nebude zase tak reálné rychle změnit build.
        • CD jako cooldown, že?
          Jediné co to znamená je, že odpadá dlouhé zkoušení a rozhodování se, do čeho si dám ten bodík. To mimochodem podle mě i značně zkracuje životnost té hry a zároveň jí to hrozně zjednodušuje. Třeba ice socka by v MP boss runech potkala někoho imunního na led. Tady si prostě klikne a může se z ní rázem stát bleskosocka. Prostě si může člověk vždycky vybrat build ideální pro danou situaci. To je snad dobře?
          Na PvP to změní v tom, že už jen char se stejným jménem nemusí používat to samé co minule, takže se na to nemůže ten druhý připravit, což je asi dobře. Ale tahle část hry mě nezajímá ^^
    • Mas naprostou pravdu;) Nazory typu je buildy uz budou jenom o dropu itemu me prijde trochu z cesty a jeste me zarazi jak kazdej vidi betu a dela jak kdyby to uz byla komplet cela hra.. Osobne si myslim ze Blizzard vsechny herni mechanismy neukazal nebot znam blizzard dokaze bejt tajemnej jak hrad v Karpatech:D
  • Začínam tušiť že chcieť sa dobre zabaviť (viď Diablo I, Diablo II ) je dnes nemožné?
    Tiež by nemuseli do sveta púštat info o každom pixeli.
  • No je vidět, že Bashiok toho má v poslední době opravdu hodně :)

    Tady je to trochu uvedený na pravou míru: http://www.diablofans.com/blizz-tracker/topic/217967-message-from-jay-wilson/
  • Nazdárek lidičky, začinájí mně neustále odklady hra Diabla III, pomalu znechucovat. Budu čekat do 31.12.2012, poté už to bude zalážet na ohlasech hráčů, zda si diablo III koupím, nebo ne. Takže přestanu sledovat oznované novinky k Diablu III a nechám se překvapit. Tedy budu rád, když nebudu vědět o hře úplně všechno předem a dané systémi hry si budu následně oběvovat sám. Oni to stejnak ještě budou překopávat, takže to co vím, klidně můžu hodit za hlavu!
    S pozdravem!
  • Ja od toho ocekavam ze to bude minimalne stejne dobre jak 2ka a podle vseho to bude paradni takze nemam strach ze me to nebude bavit :) a uz se nemuzu dockat az ta pekelnost zabere misto na mem hardisku :) jen se bojim ze budu muset podstoupit odvikaci kuru :D DIABLOOOOOOO
  • Diablo III to má sakra těžký, co si budem povídat, takhle očekávanou hru jsme tu dlouho neměli, jestli nepočítám fail Duke Forever :)
    • Jakej fail?
      • fail naifailovitejsi... nedonutil som sa to dohrat ani ako zaryty fanda Duke3D ktoreho HD remake hram dodnes... zostal som niekde po prvom bosovi.. nie ze by to bolo tazke ale nudne...
  • MidnighT91
    Nečekejte od Diabla III nemožné. Od diabla III jsem neočekával nic mín ani nic víc než přesnou kopii diabla II ve vylepšené grafice s pokračováním příběhu a mýma oblíbenýma hrdinama... Co tu ale máme? Fukušimského radioaktivního hybrida mezi warcraftem 3 a wowkem se zmrvenejma runama, ještě zmrvenějším vývojem postavy, naprosto stupidníma hrdinama, nonstop online hru kvůli posrané aukci kterou nikdo z fanoušků diabla nechce a poslední hřebík do rakve zatloukli zrušením lektvarů na manu a životy... Od malička čekám na pokračování té úžasné hry a dají mi tohle, asi zkusím hlavou rozbít zeď...
    • mě asi nejvíc naštvali těma health orbama, to je něco tak dementního, úplně mi to kazí atmosféru..
      • MidnighT91
        Přesně tak, fanouška diabla 1 a 2 musí gameplay třetího dílu vytočit do nepříčetnosti, co že se to s jeho oblíbenou hrou stalo...
        • Nezmysel.
          Trojka je viac podobná dvojke, ako jej bola jednotka. Gameplay je rovnaký, chodíš po rôznych uzavretých lokáciách a dungeonoch a zúrivým klikaním vybíjaš rôznych chudákov, ktorí hrajú za temnú stranu. A počas tejto genocídy nachádzaš stále lepšie a lepšie veci a získavaš silnejšie skilly. Len grafika je o dosť lepšia + je tam fyzika. A lepšia hudba samozrejme (jediné, čo bolo v d1 lepšie ako v d2).

          Inak je to úplne to isté ako d2, a aj keď to znie čudne, je to zábava a úžasné odreagovanie.

          A health orby sú skvelý nápad, ako neprerušovať plynulý gameplay stupídnym klikaním na neobmedzenú zásobu health potionov - pre postavy ktoré nie sú od začiatku natwinkované highend vecami s lifesteal a regeneration.
  • Prave..., ja cekal po x letech normalni hru a oni z toho udelaj online obchod bez moznosti hrani bez internetu
    • Prečo je to online only je zrejmé - nebudú to predsa zjednodušovať pirátom. A dovolím si povedať, že d3 je tak očakávané, že aj niektorí chronickí piráti, ak budú musieť prechádzať pri každom patchi/datadisku kto vie ako dlhým upgradovaním obsahu na ich server - si jednoducho zakúpia originálku.

      Že je tam online obchod mi zase až tak nevadí, aj tak to budem po prvých pár hrách hrať len na hc a iba solo alebo s rl kamošmi, nijaké open hry. Fakt už nemám chuť sa "socializovať" cez internetové hry.

      Chápem ale, že mnohým ľuďom to môže prekážať.
      • Plne funkcni piratska verze bude v radu hodin => pirati si zadarmo zahrajou lip nez ti kteri si to koupi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit