Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alladjex

    Ve své úplně první hře jsem upgradoval i základní karty, ve všech pozdějších jsem to už pak nedělal a překvapivě se nedostal tak daleko. Tak jsem si po několika hrách řekl, že musím změnit přístup a zjistil jsem, že v určitým typu deku vůbec není špatný, když máte upgradlý základní karty. Někdy upgrade blocku dělá víc než upgrade jiný karty.

    Nicméně osobně si stojím za tím, že právě obtížnost čištění deku a celkově voleb, co do balíčku přidat dělá ze StS právě takovou zábavu jaká je. Nutí to člověka hrát rozličné strategie a neupínat se porád na ten samej styl hry. Hrál jsem totálně vyčištěný deky, hrál sem nabobtnalý, deky, který se točí dokonce kolem záklandích karet. Netvrdím, že všechno funguje, ale právě ty neuvěřitelný kombinace karet jsou podle mě to, co je na hře boží.

    Denní výzvu, co jsem zkoušel v gameplay sem si pak dal ještě doma. Bylo to zábavný, ale víc už bych to asi nehrál, protože úvodní draft byl vždycky stejnej, takže sem víceméně pořád stavěl to samý. Nenutilo mě to improvizovat, ale spíš v tom hledat optimumální strategii a to po čase omrzí. Stojím si za tím, že právě náhoda dělá z StS to čím je.

    A jinak to odstraňování ... z deckbuildingu je člověk zvyklej, že často neexistuje efektivní možnost deck pročišťovat. V základním Dominionu skoro vůbec. A právě skill spočívá v tom, nezaplevelit si balík kartama, který mu víc ublíží než mu pomůžou. Nenapadlo by mě, že vlastně lidi, kteří deskovky / karetky nehrají zrovna tohle zaskočí ;)

  • vaclav.pechacek

    Š´tastný update: Včera se mi konečně podařilo vyhrát! Za Ironclada s balíčkem o 16 kartách, kde po mojí čistce nezbyl ani jeden Strike, Defend nebo Bash, promiň, kaledane :D. Klíčový combo byl ice cream, relic zachovávající manu mezi tahy, a bloodletting, co za 3 ztracený životy přidá 2 many. Pak jsem měl v jednom kole třeba 15 many a jenom mlátil lidi po hlavě vylepšenýma Bludgeonama. Poslední boss šel dolů asi ve čtyřech kolech, byl jsem maličko zklamanej, že to nebylo větší drama. Ale mám radost, je to skvělá hra.

    • tim spis bys ho umlatil rychle, kdybys k tomu mel jeste bash +50% dmg 😎


      mimochodem jsou tam 4 akty, kdyz ziskas s tema trema ulomky klice, teprve se odemkne ctvrtej, a tam jsem nevyvazenym (utocnym) balickem neuspel a vzhledem k nahodnosti vseho se mi do toho uz moc nechce, protoze dalsi 3 pokusy skoncili na tom, ze dostavam jako odmeny samy hovadsky karty a skoro zadnou obranu (paradoxne cim vic se toho odemkne, tim je tezsi postavit vyvazenej pakl)

  • Odulin

    Fakt super gamesa. Mám to pár dní a už přes 50 hodin, to se mi fakt dlooouho nestalo. Btw. Bash pálím od začátku. Teď dohrávám se třetí postavou.

  • ve chvili kdy ma clovek dostatek energie a moznost napalit nekolik utoku, je ten bash docela solidni karta, lepsi jak zakladni utok

    • vaclav.pechacek

      Podle mě je to fakt strašně drahý na to, jak málo to dělá a jak to je situační. To už bych si radši nechal ten základní útok, kterej aspoň tak často nebude mrtvá karta na ruce a těch svých pár damage udělá.

      • neni az tak strasne situacni, dava 2 vulnerability, upgradovanej dokonce 3


        uz v kole, kdy bouchne bash+strike je to 8 + 9dmg = 17, 3x strike je za 18, v dalsim kole uz jde do plusu, nemluve o tretim pri upgradu


        jiste, na lemply staci strike, ale bosse strikem nepremluvis


        tam uz to nepridava jen drobny, ale  i desitky dmg, kdyz se trosku naboostujes


        na zacatku vypada nevyhodne, ale casem je cim dal lepsi, kdezto zakladni utok jde leda zahodit nebo transformovat

  • unicz

    Karty je možné také transformovat (náhodný výsledek).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit