Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hidden

    Docela by me prekvapilo, pokud k nabidkam prodeje/koupe skutecne dojde, kdyby mezi zajemci nestal i Microsoft. A kdyby pak v takovem pripade nekdo nehulakal o monopolizaci trhu... ;)

    • Jevo83

      Pre MS mala akvizicia Activision Blizzard hodnotu hlavne kvoli velkemu poctu predplatitelov WoW a skusenostiam s MMORPG alebo napr aj Call of Duty  kvoli Metaversu... podobne pri Bethesde.  Ubisoft je iny typ firmy, skor potencialny zakaznik MS z pohladu vyuzitia cloud scale v hrach. Je otazne, ci samotne znacky Ubisoftu, ktory velmi nema taky presah do multaku by boli natolko atraktivne, aby MS zaplatil tolko penazi a potencialne si skomplikoval akviziciu Activision Blizzard s protimonopolnym uradom... 

      • Hidden

        Prave, ze je to trochu jiny typ, ktery ma popularni znacky, trochu jiny segment zakazniku a castecne konkuruje svym predplatnym v ramci vlastnich her. Me by i pokus Ubisoft koupit ze strany MS daval smysl, samozrejme pokud to nepovede k dalsim prekazkam, ktere zminujes (coz ale vzhledem k poctu dalsich vydavatelu na trhu tak uplne nepredpokladam). :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit