Přejít na výpis diskuzí
Nemilosrdně krásný trailer na Legend of Grimrock
27.3.2012 | Aleš Smutný
151 příspěvků
-
Jak už jsem psal jinde, za ty prachy běda zrůdě co to stáhne jen tak a nezaplatí !! *16*
-
Legend of Grimrock - Call of Duty Killer *1*
-
-
jj volnost pohyb v podzemnich kobkach grimrocku bude stejna jako v codu :)))
-
-
Tohle bude pěkná Cesta do dětství. *3*
-
Na toto som sa veeelmi dlho tešil a s nostagiou dufal, že čas krokovacich dungeonov neskončil, ale skončil, a žiadny Dungeon Master 3, ani Stonekeep 2, ani ďalši Ishar nevyšiel...
Ja som sa s tymi panačikmi ala Diablo, stary Fallout, nikdy nevedel stotžniť, ale krokovacie dungeony bolo niečo, čo som musel, a o pol noci vracal z prace, lebo doma som si take delo ako 386, 486 dovoliť nemohol *1*
Možno je to navrat starej ery, tiež to vyzeralo že adventurkam odzvonilo a pozrite sa kolko novych vychadza a sučasne technologie z nadhladom obchadzaju, a kto ich hra? Podla mňa ty, čo boli na adventurach odchovany, ja sice nie, ale prajem im to, nech si hrači pridu na svoje.
Ked si hra na seba dokaže zarobiť, ma pravo na pokračovanie, a ja dufam, že nas starych pametnikov bude viac... -
Budu se opakovat. Pro ty co si chtějí zahrát Dungeon Master, Chaos Strike Back a Dungeon Master II, je předělávka pro Windows (jede i na Win7 64bit). Plus to má editor.
Jmenuje se to Return to Chaos (zdarma): http://ragingmole.com/RTC/ -
-
fuuu tak to je pekne. Dik za info.
-
-
Ako tak tu to cele citam vela ludi place a vela ludi jasa nad tym, ze vyde toto. Pytam sa tych co placu, preco je toto zle, PRECO je era dungeon crawlerow za namy ?? nechapem, ja som ich vzdy miloval a do teraz milujem hrat, maju jedinecny styl a pocit hrania. Tiez som vyrastal v dobach commodore 64 a podobnych relikvii :), ale uz aj vtedy som stale cakal kedy bude pri hrach lepsia a lepsia grafika, kedy to uz nebude take ake to bolo, cas plynul pokrok sa vinul a sme teraz tu a teraz, vsetky moje modlitby a tuzby sa naplnili, konecne ale FAKT konecne niekto bol schopny spravit a uz aj za chvilku vydat BOZSKU hru, ktorou tato hra urcite bude, autorom hry verim, su to tiez hraci Dungeonov a neverim, a aj podla filmu, ktory to dokazuje, ze tato hra si nenajde oblubu medzi aj mladsimi ludmi, viacerym je grafika svata, tak tu si myslim je sa na co pozerat, a ked sa to naucia aj hrat, mozno sa MOZNO zacne nova revolucia tychto DUNGEONOV (boze daj aby to tak bolo) a potom aj ty, ktorym sa akosi ja neviem nepaci to, ze chcu ozivit tento uz skoro mrtvy zaner (bethesda to tiez nejak nezlepsila skor naopak), zisia ze sa mylili a opet sa mozu vratit k takymto hram.
Ja verim tejto hre a verim tomu, ze svita na lespie casy a konecne budu vychadzat poriadne rpg. Takze ty co sa na toto tesia a predobjednali si to ako ja, tak my sa budeme naramne bavit a ty co im nejak toto vadi a picha do oka, tak ty budu slintat, a nakoniec si to kupia aj oni. A tiez som cital jeden nazor, ze si to kupi nejak hrstka nadsencov, tak ver mi, ze ta hrstka je sakramentsky velka.:) -
Nadhera, DM, BlackCrypt..milujem tuto klasiku, ak to bude aspon trosku rovnako hratelne,..zena ma zabije :) Duben 2012 (april) a DIABLO3 dalsi mesiac , no nic ja som vedel ze mam uzavret predmanzelsku zmluvu :)
-
-
Vzhľadom na to, že náš právny poriadok predmanželskú zmluvu nepredpokladá a ani nepovoľuje, bola by absolútne neplatná už od jej spísania :)
-
-
Pro ty co mají rádi staré dungeony ať si krátí chvilku s projektem Return to Chaos: http://www.ragingmole.com/RTC/
Je to Dungeon Master + Chaos Strike Back + DM2 + editor předělaný tak aby fungoval i na Windows 7 64 bit *2* -
-
Vubec jsem to neznal, naprosta parada a obrovske diky !!! :) moje tri nejoblibenejsi hry v jedny
-
-
Doporučuji hrát DM jako Return to Chaos. Upravuje to systém kouzlení tak, aby jsi mohl sesílat kouzla až když najdeš svitek s runou. Prostě hned v duhém patře nebudeš moci seslat ohnivou kouli na ubohou mumii. Je to hodně dobré vylepšení.
-
-
jj uz to parim , 6ty patro. :) diky
-
-
-
Velká pecka, díky! *14*
-
-
ja sa tesim, ze si budem zasa sam kreslit mapky na kostickovy papirek, dufam, ze sa bude dat vypnut automaping ak tam nejaky je, dodnes mam niekde v skrini mapy starych dungeonov s mojimi zapiskami, to je fakt sila to citat s odstupom casu, a kreslenim si aspon predlzim cas hrania ;]
-
-
Tak zrovna absence atuomapingu mě vždycky iritovala.
-
-
absence automapingu bya uzasna v tom, ze jsme hrali ve 2 a jeden hral druhy mapoval do zelenyho sesitu na ctvereckovanje papir + k tomu psal poznamky, no a po chvili jsme se prohodili a nikdy se ten co nebyl zorvna u klavesnice nenudil. vlastne to melo takovej socialni rozmer navic :)))
-
-
Automaping půjde vypnout.
-
automapa tam bude
-
Vlastni kresleni map mi zrovna nechybi, ale jinak jo, na oldschool ctvereckovy dungeon mam chut jak remen :-).
-
A hrat textovky uz si zkousel? Tam by sis uzil ;)
-
-
No myslím, že si udělám na poličce místo:)
-
-
retail zatim neni ohlasen.. vis on to je malej team 4 lidi.. jeste ze mame ty digitalni distra, co? ;)
-
-
Tak aspoň vytislnout obal:-D
-
-