Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krásná hudba :)
  • KUPUJU!!! Tady není co řešit...poctivě udělaná hra za pár stovek, co si víc přát? Snad jen ji vydat i na adroid..
  • těšim se jak malej.
  • Jeste bych tam udelal pri vetsich potyckach souboje na tahy jako na sachovnici, jak to mela Realms of Arkania. Ale to clovek nemuze mit vsechno. I takhle jako klon DM a Beholdera dobry :)
  • dira
    Předobědnáno :) zase sem zvýšil laťku pro "spontální nákupy" *1* btw doufám, že dalšími platformami myslí i tablety, pakliže by se poprali s HW stránkou hry, myslím, že s ovládání viděném na videu (dejmu tomu obohacené o softwarové šipky ala Dungeon Master) by to byl výborný tah :o)
  • Hmmm .... Tubra Ubra *3*
    • Tož někdo by už tuhle tehdy aprílovou záležitost mohl vydat, ne? :D
  • Zrovna jsem naistaloval Eye of the Beholder. Snad mi usnadní čekání.
  • montatatana
    Starý dungeony nemusím, ale tohle vypadá naprosto parádně :)
    • Bohužel pro tebe se to bude hrát jako starý dungeony *1*
      • montatatana
        Proc bohuzel? Ja nekde rek, ze mi vadi jak se hrajou? :)
        Naopak je super, ze se to bude hrat postaru v krasne grafice.
        • Tobě jen vadí, jak vypadají, už to chápu *4*
  • Nevíte někdo, jestli tahle nádhera bude na Steamu ?
    • na steamu bude.. uz ted kdyz to koupis pres stranky vyvojaru dostanes klic na steam... btw prodavaji to pres huble a prej touhle metodou prijde nejvic penez k nim do kapsy.. takze jasna volba.. kupovat primo pres ne a aktivovat na steamu... ;)
    • Už sem to našel. Je to na Steamu.
  • S tym technickym obmedzenim na plynule hranie miesto skokov po stvorcoch by som az tak uplne nesuhlasil. V tej dobe ked sme hravali Eye of the Beholder, Ishar, Black Crypt vlastne FPS ani nebolo vymyslene a prislo to s Wolfom ak sa nemylim. Prvotny ciel vyrobit krokovaci dungeon bol vlastne pokus preniest D&D papierove hranie ala Draci Doupe do pocitacovej podoby. Plynule chodenie v dungeonoch prislo az nasledne.
    • Plynuly pohyb mela Ultima Underworld. Oboje pak mela moznost prepinat hra Ravenloft, zel zapomenuta ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit