Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • B.o.b
    Jen ať se Sledgehammer Games už nespolupracují to by byl další děs běs. *9*
  • Dneska neoficiální oznámení a zítra tu máme oficiální a popozítří oznámenou první dlc edici. *1*
  • No ty vole ! Tohle jsem opravdu nečekal ! Pro mně zatím největší překvapení roku. Moc se teším na modern warfare 4. *4* Doufám že brzy budou předobjednávky. *4* (myšleno vše ironicky *1*)
  • Spades
    Podle mě teď Neversoft vydá další sh1t of sh1tty, a v IW dělají na novém enginu pro další CoD, které by vyšlo na next-genu...
  • CRYPT
    Ja se spis tesim na toho TONYHO HD pro PC
  • Článek poměrně komicky pomíjí Gun od samých autorů, ale chápu, že potom by neměla až takový impact o který jde.
    • Overwatch
      Na GUN si pamatuju, ale to byla 3rd person westernová open world akční adventura, kterou Neversoft dělali před sedmi/osmi lety. Takže to není moc "akční" hra typu CoD. Navíc to taky žádná super pecka nebyla, i když to nebylo vůbec špatné.
      • Pravda, ale já to pořád dost nechápu. Článek zmiňuje hry, které dělali dávno před Gun (první T. Hawkové), zmiňuje hudební sérii, kterou dělali poté, ale CoD typově nejbližší hra (ač open world a částečně third person, pořád akční střílečka) je vypuštěná... To se pak člověk nemůže divit komentům typu "haha z deště pod okap." Akční hry prostě pro Neversoft nejsou tak daleko, jak by pro neznalého mohlo z článku vyznít. (ačkoliv jako odpůrce "CoD politiky" říkám, že by se to bohužel prodávalo, ikdyby to dělal PopCap a hrálo by se to jako peggle.... natožpak nějaký domnělý (neexistující) tvůrce skejtů a hudebních her)

        Já měl Gun poměrně rád, takže je asi jasně vidět můj bias, ale stejně je to akční hra pohybující se na metacritics i gamerankings v rozmezí 75 až 80 procent, bez ohledu na platformu.
        • Overwatch
          Jasně že z produkce Neversoftu má GUN k CoD blíž, než Tony Hawk a Guitar Hero. Tony Hawk, který dělali před GUNem, je zmíněn proto, že to je nejslavnější série Neversoftu. Pak udělali GUN, na který, byť byl dobrý, si dnes skoro nikdo nevzpomene a žánr taky nijak zásadně neovlivnil. Prostě ho vydali, byl ok, trochu se toho prodalo, pak to vyšumělo a zapomnělo se na to. A pak se dostali ke Guitar Hero, taky jedné z nejznámějších sérií téhle generace konzolí. Neversoft dělali taky střílečku Apocalypse...
  • Tak tuto krásne sadne porekadlo, z kaluže do blata :D:D:D
  • Já myslím že už by se tu mohla objevit recenze,beztak jediná změna bude v čísle názvu a počtu odpálených atomovek.
  • jindra.veliky
    diky next genu bude nyni v koridoru az dvakrat vic bouchajicich sudu *7*
  • DangerousDave
    neviete či niektorý z vývojárov z IW vydržal makať na všetkých CODoch ? tomu by mali dať metál za statočnosť a zaistiť doživotný prísun antidepresív.
    • ZvacA
      Ono vlastně tam není člověka, který by mohl dělat zcela na všech dosavadních dílech, vzhledem k tomu, jak je značka rozložená mezi další studia. Metál za statečnost by se pochopitelně hodil pro jádro bývalých zaměstanců kolem Zampella-West spolku, kteří zrobili CoD 1, 2, MW 4, MW2, ale pak hodili na IW a Actvision a tím pádem na CoD bobek. Ale dokonce i Treyarch si drží několik adeptů, který spolknul s Gray matter, a jenž robili na CoD United offensive, Big red one, CoD 3, War at war, Black Ops a nyní na BO2. Takže možná jsou ještě v Treyarchu tací, kterým z CoD hrabe paradoxně víc, než těm, co byli v Infinity ward.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit