Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já mám PSP (3004) a klidně bych si Vitu koupil. Karty místo UMD se mi také líbí, vyřeší se tím docela hodně věcí ale kdybych neměl už k vánocům koupené hry s UMD tak bych na Vitu šel... ale na svém PSP zůstanu a Vitu si možná ale možná koupím časem až bude levnější.Ale ještě musím dodat že PSP bude a je jen jedno...
  • Posledni muj nakup od Sony byl minidisc (asi tak pred 10 lety). Kdyz jsem k nemu ztratil CD s ovladaci a imbecilnim softwarem pro nahravani do minidiscu, Sony mi nabidlo, ze si to CD muzu znovu koupit. Minidisc stal asi 400 Euro, CD 50 Euro, tak jsem si ho stahnul z internetu a od te doby si na ne davam pozor.
  • Srandu si asi delas jen ty. Mas hru na psp, tak hraj na psp, nikdo te nenuti kupovat Vita. Proc by si proboha mel mit narok na neco podobneho? Je to jina platforma, pripadna kompatibilita je jen bonus navic.
  • Za sníženou cenu? I mean... The hell?
  • Platiť za niečo, čo som si už raz kúpil a stále to mám? To si snáď robia SONY srandu!
    • Anal.S
      Ano, taky když jsem si koupil WinXP, měl bych dostat Win7 zdarma a když vlastním Battlefield 3 na Xbox, měl bych ji dostat i na PC. :)))
      • Jsi evidentně zmasíravanej korporátní lobby, protože rozumná odpověď dokonce i na tu tvou otázku zní: Ano, samozřejmě že měl.
        • Anal.S
          Oukej. Vysvětlím ti jak funguje svět pokroku a poznání. Někdo něco vymyslí. Je to super. Všichni to mají. Pak zjistí že to může být ještě lepší a prodá to znovu. Kdyby to vylepšil a nic by za to nedostal, jaký by pak měl důvod se tím vůbec zabývat?

          Možná ty že ty seš zmasírovanej anti-kapitalistickou/anti-korporátní/anti-technologickou/proekologickou lobby, nebo do čeho všechno to teď ti konspirační mudrcové fušujou.
      • ses trochu mimo nikdo nechce novy dil nebo jinou verzi hry pro jiny hw, ale jen spustit / zkopirovat uz jednou koupenou hru!
        • Hadam, ze minimalne kvuli ochranam to nebude tak uplne identicka hra, ber to spis jako jinou variantu. Ale samozrejme to delat nemusis, nech si PSP a nehraj stare hry na nekompatibilnim mediu na novem handheldu.
  • pak ať se ti vyděrači ze Sony nediví že si to každej při první příležitosti hackne a bude si hry stahovat zadarmo. *16*
    • Vyděrači? A co třeba myšlenka že pokud by umožnily legální cestou stahovat pomoci ověřeni UMD již jednou koupenou hru, tak by tu byli lidi kteři by PSN "při první přiležitosti" hacknuly tak aby si hry stahovali již nelegálně a zadarmo? Myslím si že možnost kterou sony zvolilo je minimálně kompromis rozhodně né vyděračství.
      • Kazdopadne pirati ti si budou stahovat a kopirovat hry bez omezeni, ale ti co maj original koupeny si ho na pamet nenahrajou DMNC *10*
      • To teda musim oponovat. Za prve, neni to same stahnout od nekud data z uctu jako hacknout PSN tak, aby se daly zadarmo stahovat hry. Ostatne to same bys mohl tvrdit o jakemkoli obsahu, co je ted na PSN. Zabezpecit, aby se dala snadno overit legalita jiz zakoupenych her by slo velice lehce. Napr. bys poslal sony Email, ze chces legalizovat urcity seznam her, co sis koupil na PSP. Oni by ti poslali kod vygenerovany na zaklade tveho PSN ucto, ty by sis ho vytiskl a originalni UMD disky vyfotil i s tim cislem. Pak bys jim to poslal nazpatek a oni ti daly pristup k tem hram ke stahnuti na Vita.
        Jenze oni za to samo chteji prachy... Odeme nic nedostanou.
  • tuto spravu s radostou VITAm
  • Sem spokojenej majitel PS3, a PSP, ale v tomhle jedinym Sony nefandim. Misto toho, aby mela kazda PS3 emulator PS2 tak vydavaji same HD reedice her z PS2, ktere jsou trapne uplne to same jako na PS2, jen ve vyssim rozliseni. Paradoxne ty hry na LCD vypadaji uplne stejne, jako kdyz jsme je hrali na vypouklych TV.
    A ted zase tohle. Maji to dat proste zadara. Kdo ma zakoupenou hru na PSP, muze si ji zdarma stahnout na Vita. PSP hry si za prachy prevadet na Vita nebudu (pokud si konzolku poridim), nechci podporovat placeni za neco, co uz jsem si jednou koupil. Stejne tak si nikdy nekoupim HD reedici her z PS2.
    • Ehmm jak to říct .... firma musí vydělávat a ty tam jsou doby , kdy se fandové ctili bonusy , nedej bože zpětnou kompatibilitou navíc . Prostě zaplať , nejlépe několikrát a nic neprodávej - Sony nikdy nebyla charita ,ale to co dělají ubírá i na tom málu příznivců co jim zůstali .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit