Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thyrmael

    Nie je to úplne hra pre mňa, ale kto zo známych to hral povedal, že to je veľmi dobrá hra. Niektoré veci sú nedotiahnuté ale napriek nedostakom boli spokojní. Hráči však mali (aj vďaka veľkej reklamnej kampani ) obrovské očakávania, ktoré sa realisticky nedali splniť. Treba si uvedomiť, že takéto hry nikto nerobí, pretože komplexnosť prostredia a definovanie závislostí je zložité. Ešte možno Rockstar , ale ani oni sa nesnažili ísť do takých detailov.

    Toto nie príbehová koridorovka, ktorá bola drahá najmä kôli cut scénam a snímaniu hercov. Tu sa snažili urobiť niečo viac a zjavne neodhadli zložitosť a čas na realizáciu. Rozhodne tomu nepomohlo zlé rozhodnutie manažmentu, tlačiť to na starú generáciu konzol, čo nepochybne odobralo podstatnú časť vývojárskych zdrojov - a pokazilo to meno hre aj im.

    Bude veľmi záležať, čo s tým budú chcieť urobiť ďalej. Majú slušný základ a s pridávaním možností, príbehov to môžu dobre rozširovať.

    Alebo to skončí ako Anthem, pretože to už nebude nikoho zaujímať. Čo by ale bola škoda, pretože to má potenciál a takéto veci sa objavujú výnimočne.

  • victor

    Ta hra je prostě špatná , po stránce enginu i herně . Walking simulátor v prázdných kulisách města a pouště kolem ( lesy jsou náročné a kaktus je Cool  ) . Fyzika jim nefunguje u aut ,natož aby tam byla ještě vznášedla jak se na pořádný Cyberpunk sluší ... Škoda že letadlo bylo již v prvním GTA co se otevřenosti města týká ....ale jo já zapoměl ona je to 3D adventůra podle pravdy . . .

  • Cyberpunk je mozna nejocekavanejsi hra dekady, ale zaroven tezky prumer. Ta hra nema nic, co by jina hra nemela minimalne dvakrat lepsi, spis naopak me prekvapilo jak je mnoho veci spatnych(ne nemam na mysli bugy). Nevidim jediny duvod proc se k ni vracet.

    • victor

      Vydíš ty jsi ji dojel , já přestal po 15 hodinách a vždy když jsem dostal chuť si s ní něco začít dál , tak mne usadila do křesla a ......nutná aktualizace 30-40 GB 

  • Inferius

    Bohuzel Cyberpunk mel opravdu debilni kampan, resp jeji konec, kde si to zavrel pro nejaky pokracovani. Celkove to nemusela byt spatna hra, ale pocitove tam bylo mnohem min moznosti nez v samotnem Witcherovi.

  • Pavelpro

    Cyberpunk me nejak nedrti, jednou jsem dohral a stacilo, zas takovy hit to neni...ale ze nebude next gen witcher s ray tracingem a grafikou roku 2021 me fakt sere... Tesim se na to od ohlaseni.... 

    • Nekde není řečeno, že nebude.

      CDPR prostě řekl, že stále míří na vydání v roce 2021 (takže naopak spíš ještě letos bude), ale že po zkušenostech, které získali při vydání C2077 se k tomu zatím nechtějí stoprocetně zavádat. (aby je tak zase nějaký investor nežaloval).

      Ale prostě některých lidem se nezvaděčíš. Pokud řekneš "vydáme to letos" a pak to nevyjde, tak zase bude hejt na téma "CDPR zase všem lhal a podvedl investory". Když řeknou "chystáme to letos, ale vždycky se může někde něco nečekaně pokazit, což je úplně normální, ale v dnešní době je nutné na to dělat varování", tak to hned každý bere jako odklad na 2022 :-D

      • Pavelpro

        A hle, odklad na 2022 🤣

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit