Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kluci já vám fandím, tenhle web mám rád, ale už delší dobu mi začíná vadit nedokonalá a nepřehledná forma kterou používáte. například tento článek. abych se něco dozvěděl, tak ho musím pečlivě celý přečíst a hledat odkazy(pravda, zvýrazněné). líbilo by se mi, kdyby byl hned na začátku třeba nějaký malý list her o kterých hodláš psát. prostě to celé zjednodušit a zpřehlednit. ale to se netýká jen tohoto článku, ono je to jak se zdá prokletí celého webu. k recenzi se pohodlně dostanu jedině tak, že mám to štěstí a stihnu velký odkaz na hlavní stránce, v opačném případě jsem odkázán na proklikávání se spoustou nepřehledných tlačítek, abych se nakonec dostal k skromnému seznámku bez ucelené formy a třeba obrázků. inspirujte se u konkurence, tam to mají vyřešené docela slušně

    ale jak říkám, přesto mám radši vás, hlavně proto, že se většinou nebojíte psát záporné recenze a dávat nízké známky

    tak hezkej den všem *3*
    • 13_11
      Díky za přízeň, Jane!
      Ale nějak nerozumím kritice – zkus to ještě víc rozepsat. Pokud vím, tak „malý list her, o kterých píšu“ je nad samotným článkem, přímo pod nadpisem. Když si ony odkazy rozklikneš, máš v nich přehledný výpis, od koho hra je, kdy bude/byla uveřejněna, oficiální stránky, galerii obrázků, související články týkající se dané hry a podobně. Jinak přesně nevím, na co narážíš. Vadí ti styl, jakým píšu? „Pečlivě celý přečíst“ znamená, že tě samotný článek nudí a nebaví číst?
      • Aha, toho malého listu her pod nadpisem jsem si nevšiml. Tedy asi tak k nepřehledné formě. Jinak proti samotnému článku nic nemám, říkám to jen proto, že člověk třeba nemá vždy čas číst článek celý. Ale jak jsem již řekl, netýká se to jen tvého článku ale bohužel celého webu. Naštěstí obsah vytváříte velmi kvalitní, takže má přízeň je i tak jistá. *4*
        • GlaDOS
          Myslím, že to zase tak hrozné není. Když nemám čas, tak si tu prostě nečtu. Když vyjde recenze nebo třeba právě Rozcestník, je lepší si ho přečíst celý, když máš čas a ne to do sebe naházet jako čínské nudle na vlakáču. Oproti konkurenci tady oceňuji hlavně aktuálnost a kvalitu. Ta tu moc před změnami v redakci nebyla.
      • Black_Hand
        myslim, ze chce neco na styl obsahu na wikipedii nad kazdym tvym clankem. aby ho to proste odneslo nad cast clanku odpovidajici dany hre. to neni tak spatny napad u clanku povidajici o nekolika hrach.
  • Co tak dat tie reklamy na videach tak do polovice aby boli lepsie vidiet? Bude to pol obrazovky video, pol reklama. Nebude sa to dat zrusit a bude to PARRAAAADNE zarabat. Z niecoho ta stranka platena byt musi, ja viem. Az pokial nezacnete navstevnikov vasej stranky nasierat tak, ze sa vam na take nieco vyjebu a prejdu inde...
    zlate casy starej stranky s downloadovatelnymi videami. *10*
  • Paulcz
    nevím jak přesně definujete pojem "nezávislý", ale minimálně dvě velká MMO tu už jsou - Darkfall a Mortal Online
    • 13_11
      Pravda pravdoucí.
      Bylo to míněno tak, že Origins of Malu by mohlo být skutečně oním velkým nezávislým MMO, jež by smetlo všechny tak, jak ve své době World of Warcraft. Uznávám, že představa poněkud naivní, ale klukům z Kanady prostě věřím. Jasně, že Darkfall / Mortal Online mají spoustu fanoušků a hráčů – u nich mi ale zase chybí ona jedinečnost, s jakou do MMO šlapou třeba Quel Solaar nebo Wolfgame. Origins of Malu tak pokládám za potenciální zlatý střed mezi autorským přístupem a hráčskou přístupností.
      • Paulcz
        Tato hra mi trošku připomíná Saga of Ryzom, což sice bylo komerční, ale se solidní komunitou (lidé okolo 30let) a pokud si pamatuju tak ne s úplně běžným systémem. Co se týče těch nezávislých MMO projekt většinou přerostě lidem přes hlavu a ztratí hráče dřív než se dostane do hratelného stavu. Jinak zajímavý typ je třeba Fallout online, sice vývojáři nemají pevně určený směr kam se hra bude vyvíjet, ale systémově je super a komunita se hry stále drží.
  • Black_Hand
    hmm ta "arabska" hra mi trochu soundtrackem pripomina prvni dunu (hru). https://www.youtube.com/watch?v=AM1niSBAIdE

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit