Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Budoucnost je smutná...

    • celoush

      Já když vidím jak hráči CS rvou prachy Valve a točí bedny o skiny, tak si nemyslím, že přítomnost je v tomto o mnoho lepší.

      • Já se bojím, že může být hůř...

  • tuco

    Pro mne to neni, jelikoz nesbiram nic. Nicmene:

    Není nutné příliš připomínat, že už v této chvíli sběratelský drajv v Ultimate Teamu vydělává Electronic Arts miliardy dolarů ročně.

    otazkou zustava jestli jde o sberatelstvi nebo o touhu vitezit. Asi to bude nejak rozdeleny a namichany. 

    Existuji studie, na vyzadani bych snad dohledal, ktere naznacuji, ze hraci kteri meli nefer vyhodu nad ostatnimi pak sve vitezstvi nepripisovali predevsim nefer vyhode, ale svym schopnostem. Holt, vlastnimu mozku se verit neda.

    ---

    Osobne mohu jen doufat, ze "pay to win" do her jako je Apex Legends nepronikne. Okamzite bych to prestal hrat. Kdyz chce nekdo machrovat se skinem a ma na to disponibilni prijem, tak proc ne. Proti gustu, zadny disputat. 

    Pripomenme, ze ve sportu se vyhoda (obecne) koupit neda, coz je zakladem sportovniho klani. Muzeme se bavit o tom, ze tym si koupi lepsi hrace, nebo postavi lepsi auto, ale (obecne) sport neni o lepsich kopackach nebo snad silnejsich figurach na sachovnici. 

    Do genetiky pak asi zachazet nebudeme. Stejne tak do debaty o ucelu/smyslu kryptomen. 

  • KronosDeret

    Bohové chaosu, dejte mi sílu zardousit toto mimino zkázy přímo v kolíbce. Přísahám při Tzeenchovi, jestli tenhle digitální AIDS co pohřbívá civilizace napadne i hry, naplním svou herní skříň plastickou trhavinou a započnu krvavý džihad napříč vydavatelskými domy.

    • celoush

      Se stim smiř!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit