Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hraje to někdo už na PS 3?Jáké jsou tam změny oproti nhl 14.Momentálně si PS 4 nehodlám kupovat .Tak to chci zkusit na "trojce".Dík za info,protože ne "trojce" demo není,tak hold nevím.dík.
  • No myslim ze je to super,led vypada a chova se opravdu jako v reale,atmosfera je taky vyborna,zapnout zvuk na 7+1 a je to pecka.kdo konzoly nema,bude vzdy kritizovat.uz se tesim na full verzi
  • Z dema mám dobrý pocit. Herně žádný velký skok oproti posledním ročníkům, i když drobné změny mi tam přijdou (puk je opět ještě více neposedný a třeba pohyb po ledě mi přijde trochu těžší ve smyslu reakce na soupeře, hráč nezmění směr jak se vám zachce), ale v atmosféře z utkání je to skok obrovský. A to především díky novým komentátorům, kteří konečně mají jiné hlášky, jiný tón hlasu, prostě pocitově zásadní změna pro někoho, kdo nahraje stovky zápasů za sezonu. Zápasy vypadají jako skutečný přenos NBC, ta atmosféra je prostě boží. Ale je to jenom demo, víc ukáže plná verze.
  • Nevím zda jste to věděli, ale hra je pouze v HD rozlišení, tedy 720p. Je to napsáno v kartě hry na PSN. Osobně se mi obraz zdá takový "rozmazaný".
    viz:
    http://oi59.tinypic.com/2e5sbh2.jpg
    • V 720p ide len menu hry, hra ide 500p v ledva 30 fps.

      Škoda, oproti 14tke žiadna zmena, resp. len také, čo nemajú s hrateľnosťou nič spoločné. Čakal som o dosť viac, keď už sa tu omiela ten next gen, ale toto mi moc ako next gen nepríde, toto by kľudne zvládli aj staré konzoly a pritom som uvažoval, že si k môjmu nadupanému PC kvôli novému NHL jednu takú krabicu od topánok za 3 stovky kúpim...

      Škoda nooo, next gen konzoly sú pomalšie ako sa čakalo, takže rozdiel je možný iba v tých schodoch a v zopár detailoch. Koniec koncov majú čo robiť aby rozbehali staré, tie isté hry čo už vyšli vo full HD a na 60 fps, čiže žiadny next gen sa konať ani nemôže. *7*
      • Počkej a kde jsi zjistil že hra jede pouze v 500p? Já jsem prolezl nastavení TV, monitoru i projektoru a vsude mi to píše že služba není podporována, takže PS4 mi blokuje informace o výstupu obrazu.. Jestli má hra fakt tak nízké rozlišení, tak je to opravdu ostuda.
        • Skutočné rozlíšenie sa dá na konzolách ťažko zistiť, zavádzajú s tým strašne, havne pri old genoch je zavádzajúci na obale hry že to ide 1080, alebo 720, pritom to išlo v oveľa menšom rozlíšení a to spomínané rozlíšenie išlo iba v menu hry. Rozlíšenie si vieš porovnať tak, že by si tú istú hru pustil na PC v 1080 a potom to porovnáš s konzolovou verziou. Škoda že NHL na PC nie je.

          Ale kašli na rozlíšenie, hlavne že je dobrá hra, aj keď od NHL 15 som čakal teda viac, podľa mňa v hrateľnosti medzi 13,14 a 15 skoro žiadny rozdiel. Akurát len v tom hľadisku, komentátoroch.
          • Tak jako jo, na to "kašlu", hra se mi jinak líbí, já naposledy skončil u NHL11, to jsem měl až do minulého roku, takže pro mě je těch změn opravdu dost.. Graficky je ta hra taky hezká, já jen že mám právě i projektor a standartně promítám obraz o úhlopříčce 235cm, když je obraz čistý a ve fullHD tak je i na tak velký obraz pořád krásný, ale u toho NHL jsem hned poznal, že má rozlišení nižší. Ale od koupi mě to neodradí, s NHL si totiž s kamarády vždycky zablbnem a proto bych bez něj vlastně ani být nemohl:).
  • Pilgrim66
    Wow, Games.cz zkouší titulky ala Blesk.cz? Hezky vytažená jedna věta z traileru, který ukazuje, že se snažej o co nejvíc realističtější arény (Madison Square Garden, Bell center, Joe Louis atd).
  • Kravicka
    Parky poschodech uz nosili v NHL 04 ...pak to smazali.
    • což je klasika EA, přidají věci, které v dřívějších letech smazali, aby je pak s velkou pompou znovu zavedli...
    • Co se týče dema, tak v hratelnosti jsem nějaký velký posun nezaznamenal. Dokonce i u na nájezdu se mi zda, ze vse zustalo při starém a AI má problém dat gól, líbí se mi nove zpracování ala NBC , ale komentář mi prijde méně výrazný.
      • Pardon, odpověď patří níže.
        • Ahá takže zase zklamání :( No pokud nepřijdou s něčím pořádným tak na novou konzoli kašlu už ani ty exkluzivity mi moc neříkají většinou si to stejnak u někoho zahraju tohle je jediná hra kterou opravdu hraji furt ale dávat za to další a další peníze mě nebaví :D
  • No tak já bych radši konečně pořádnou AI hlavně spoluhráčů protože co kolikrát předvádí je hrůza a děs :D Taky konečně nějak vylepšit nebo pozměnit hratelnost doufám že se to nebude hrát furt stejně totiž když už hrajete asi třetí sezónu tak mi u všech předchozích přišlo že hraju to samí jen s pár grafickýma zmněnama :D
  • Hrál jsem to včera a nevim co celkově na to říct.
    Hra má grafiku o dost lepší, dresy se vlní, led práší :-) publikum konečně vypadá jako publikum , ale celkově ta hra mi místama připadá, až dosti zrychlená *8*
    Někdy to dá prostě dojem, jako by ta hra byla 2x zrychlená než na xb360.
    Někdy to prostě neni vzhledově a ani hratelně dobrý (chaos) , neni to furt ale místama to je a kazí to hru.
    Hrál jsem 7 zápasů, třeba si na to musim ještě zvyknout, ale na xb360 se mi hrokej i teď hraje o dost líp. *5*
    • tak v celej hre hned pojde ryvhlost troska nizsie v nastaveniach
  • naj hokej na pc
    http://nhl04rebuilt.com/index.php?
  • radsej to mali dat na pc kludne aj bez schodiska.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit