Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Tenghle blábol jsem četl přesně před deseti lety, jen už nevím kde to bylo 😉

  • ravux

    Mohu potvrdit. Mam PC, ale o NHL zajem nemam. Navic konzole jsou dnes tak levne, ze si je muze dovolit kazdy.

  • BlushingGem

    Sorry ale autor clanku at hleda odpoved par let dozadu proc nebude NIKDY PC verze NHL. Na PC se prestala delat kdyz EA vytvorilo novou mechaniku hry pro NHL a tou je Skill Stick kterou bez anologu na gamepadu na klavesnici neni mozna. Takze kdyby bylo NHL pro PC slo by v podstate o uplne jinou hru s jinymi hernimy mechanikami.  Proc neni taky Fight Night Round pro PC? Taky nedelate haky mackanim tlacitka ale je zapotreby analog.

    • Derp_1337

      1.) Pokud vím, tak v ovládání se většinou dá nějak nastavit, aby se vrátilo původní ovládání (např. X je klasická střela, O je střela zápěstím, atd.)
      Ale bez skill stick člověk pak přichází o dost možností při střelbě a kličkování, což je při hraní proti živým protihráčům (kamarádům, atd.) prostě poznat.

      2.) Gamepad pro PC si dnes může dovolit koupit každý. Dokonce i některé konzolové gamepady jsou kompatibilní a (po troše práce) jdou použít na PC.

    • Pan_Klobouk

      Hrals nekdy NHL na PC? Kdyz jeste vychazela? Skill stick tam byl. A hrals nekdy fotbal na PC? Treba od EA, FIFA se to jmenuje? I tam od jiste chvile zacali hraci motat vselijak nohama, takze hrat to na klavesnici, to bys prisel o polovinu moznosti a zazitku. A vis jak to EA Sports vyresili? Jednoduse, napsali k HW pozadavkum noticku "gamepad doporucen".


      A je to, herni PC a gamepad, to uz je totiz peknych par let naprosto bezna kombinace. Zacalo to uz hrozne davno, s nepovedenymi konverzemi konzolovych her, kde se tvurci s ovladanim zrovna nemazali.

    • PLuto.petr

      Když už jsem si šel s kamarády zahrát na konzoli NHL, tak mi byl nějaký skill stick naprosto ukradený a vždycky jsem radši přepínal na klasické ovládání.

  • SalemCZ

    Nebojte furt je to skoro stejný hokej jako z toho roku 2008

  • Derp_1337

    Úpadek NHL na PC není žádným překvapením. Pouze konzolový plebs je schopný platit každý rok plnou cenu hry jenom za aktualizaci soupisek hráčů (sorry hoši...).


    Bohužel NHL byl pořád ten stejný bordel: zastaralý herní engine, odfláknutá konverze na PC (PC verze měla obvykle více problémů než konzolové verze, nesmyslně stupidní ovládání na klávesnici - k hraní bylo potřeba koupit si gamepad, atd.)


  • Kravicka

    NHL 20 - prechod na Frostbite

    NHL 21 - developeri seznameni s frostbite enginem vytvari PC port

    • Pan_Klobouk

      Ve skutecnosti ;) to bude asi nejak takhle:

      NHL 21 - prechod na Frostbite

      NHL 22 - o hokej na PC stale neni zajem, sorry pisickari

      NHL 23 - PC verze neni na poradu dne, ale nevylucujeme ji v budoucnu

      NHL 24 - PC verze je mozna, nekdy casem, treba s prichodem novych konzoli a enginu


  • radim.zaty

    Kdyby opravdu chtěli NHL vydat na PC, udělají crowdfunding kampaň na částku, která by pokryla náklady na port + další náklady + nějaký zisk. Každý, kdo by chtěl NHL na PC hrát by přispěl částkou ve výší ceny hry. Pak by se vidělo, zda má smysl NHL na PC vydat, nebo ne.

    • Derp_1337

      Ano, všichni budou nadšeně posílat EA peníze, protože EA má strašný nedostatek peněz.

      • radim.zaty

        No tak pokud tvrdí (nevím, nesleduju to), že se to na PC nevyplatí vydávat, tento způsob by to mohl rozseknout. Nešli by do rizika (ano i v korporaci s milardovými obraty může manažer, který špatným rozhodnutím prodělá firmě statisíce, dostat padáka) a alespoň by se vidělo, kolik je těch lidí, kterým NHL na PC tak moc chybí. Já mezi ně nepatřím, protože sportovní hry nehraji a taky nejsem blázen, abych se fixoval na jednu platformu, když chci hrát ty nejlepší hry z celého trhu.

  • Su to klasicke PR kecy. Ale na druhej strane cele roky sa volalo po Warcraft filme a nakoniec ledva zarobil na seba. Myslim ze WoW zakladna je vacsia nez u NHL ak zoberieme do uvahy, ze ide o sport, ktory je popularny len v zopar krajinach oproti futbalu.


    NHL by mala zmysel len ak by konecne presli na Frostbite engine, inak PC hraci naozaj nemaju co lutovat. Za 5 rokov som kupil jednu NHL a nelaka ma dalsia na zastaralom engine.

  • MalyZeli

    No jako proc chtit kazdorocni reskin te jedne same hry kazdej rok, na to hodit tak maximalne bobek.

  • Tafaraj

    On asi žije na Marsu nebo co...Rok co rok PC hráči volají po NHL na jejich platformu...Ale když to tak vezmu,tak o nic nepřicházejí. Změny sice jsou, bruslení pěkné...ale....pořád stejné bugy, glitche atp, jež vám hru (ať už v online nebo single režimu) značně znepříjemní...Jediné pozitivum je EASHL kde proti sobě nastoupí 12 hráčů (vč.golmanů) a pak teprva začíná ta správná zábava.. Jinak o ničem, stačí se naučit pár základních míst, odkud střílet a padá to tam jak hrušky...a to přece neni hokej...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit