Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hnisavec
    ˇčo to je preboha? grafika ako z 3DS alebo PS2 v roku 2017 či kedy to vyjde? Obrovské holé plochy obtiahnuté jednou rozmazanou textúrou, strom z 2 polygónov a primitívna minecraft hratelnosť? Toto je tá kultovina?
  • Vogon
    Super. Eňo ňuňo. Paráda. Naprostá bomba.
    http://i.imgur.com/Tz7XxqU.gifv
  • je k nevire jak je plno lidi zavislych na grafice. Remcani ze to je PS2 kvalita je nesmysl. Samo ze to neni grafika jako treba na PC nebo PS4, ale vypada to dobre. Spis si myslim ze plno lidem nesedi ta graficka stylizace ktera vypada krapet kreslene a jelikoz to nedokazou korektne rozenat plkaji cosi o ps2 grafice.
    A jeste dodam ze tohle by na PS3 nebo X360 nebezelo ani nahodou, kazdy znalejsi vi ze Wiiu ma mnohem vetsi vykon, uz jen RAM pro hry ma dvojnasobnou nez PS3.
    • Vogon
      Lidi brečeli i u grafiky Wind Wakera, který je jedna z nejhezčích her vůbec a vůbec nezestárnul. Nehledě na to, že Breath of the Wild má grafiku naprosto bombastickou, naprosto jak od Studia Ghibli.
    • tak tak, grafika je to vážně pěkná a to ještě neukázali NX verzi, i když není záruka že nebude vypadat úplně stejně, akorát bude zvládat plynulejší framerate, případně větší rozlišení, nebo jestli to fakt bude zvládat nějaký pokročilý post processing
  • Vypadá to skvěle,kecy o ps2 grafice jsou mimo mísu.Opuštěně působící krajina je podle mě záměr-něco ošklivého se stalo,Hyrule je v troskách.Je to Zelda,takže se určitě dočkáme skoku v čase do minulosti,kde to bude žít podstatně víc.Trochu jsem se bál survival prvků,ale vypadá to,že hře sedí,pokud nebudete hrát jako magor co zapálí a pokácí všechno v dohledu.Pro mě jasná koupě,bude to pecka.
    • Hovorili, ze naschval neukazovali ine mesta ani charakteri, aby sa vyhli story spoilerom.
  • VortexCZ
    Me se ta hra fakt moc libi. Vizualni styl je super. Libil se mi uz u Skyward Swordu a survival prvky vypadaji dost slibne. Svet se zda strohy a bez zivota, ale podle toho, co jsem videl, to vypadalo, ze pred nejakou dobou se tam stalo neco, co bych nazval invazi(mozna valka) a proto je tam vsechno rozbite znicene, nebo mrtve. Podobne to vypada treba v Cernobylu. V Zelde to je zvykem, ze zacnete hrat, kdyz je svet v krizi. Uz se tesim az budu ten pribeh rozkryvat. Btw to "open your eyes" na zacatku traileru je pro ty, kteri odsuzuji hru kvuli grafice. ;-P
    • deathfish
      Mi se taky líbí, ale Wii U bych si jen kvůli toho nekoupil. Takže až výjde emulátor, který je teď ve vývoji a pojede to na něm, tak si to zahraju, to bude ale beztak až tak za 2-3 roky minimálně *15*
      • Hodne stesti pri cekani na emulator, u PS2 emulatoru to trvalo asi 12 let nez se dalo rict ze na nem korektne funguje vetsina her. navic Wiiu ma druhou obrazovku na ovladaci a plno her bez ni hrat nejde, coz moc nevim jak budou resit..tabletem?:)
        • Funkční emulátor už existuje, prospívá a aktualizace vychází takřka neustále. Jmenuje se CEMU a autoři na tom odvádějí neskutečnou práci.
          • ja vim ze existuje..ale funkcnost je slaba a jeste dlouho bude...schvalne za jak dlouho si na tom pujde zahrat treba Xenoblade Chronicles X..za 10 let?
      • Na Wii U je spousta jiných dobrých her, ale nikdo tě nenutí kupovat si Wii U, můžeš si koupit NX, já to tak plánuju. Kdysi jsem chtěl N64 bylo mi 12, když to v evropě vyšlo, neřešil jsem to tímže bych si později stáhnul emulátor a teď si všechny hry, co jsem na to chtěl hraju na 3Dsku ve vylepšené grafice od Ocarina of time po Starfox. Pak se tady všichni diví, že se konzolisti dívají na PC hráče skrz prsty já se jim nedivím, když je obecná morálka "pc hru bych neupirátil, ale emulace je ok", ok to je jenom pokud se jedná o abandonware což Breath of the Wild za 3 roky zcela jistě nebude, když ani první zelda není abandonware
        • deathfish
          Je potvrzené, že NX bude mít zpětnou kompatibilitu?
          • Ne není to potvrzené, ale je potvrzené, že na něj nová zelda vyjde. Kompatibilita je ale velice pravděpodobná a minimálně přes virtuální konzoli. Spekuluje se o návratu herních cartridgí(na základě rozhovoru s firmou, která je zajišťuje pro 3DS, kteří čekají velké navýšení zisků), což by dávalo smysl, vzhledem k tomu, že jednak dosáhnou bezkonkurenční kapacity i oproti blu ray a lepších nahrávacích časů, ale jsou to jenom spekulace, nejlíp by udělali, kdyby NX mělo univerzální optickou mechaniku, která by přehrávala všechno od mini dvd po blu ray i slot na cartridge se sadou adaptérů, ale to bych chtěl fakt moc
  • Jak mám Zeldy rád, tak je mi z tohohle smutno. Člověk by opravdu čekal, že když to je jejich jediná hra, dají si na tom záležet. Hardware je sice na úrovni X360 a PS3, to ale nemusí znamenat, že hra bude vypadat jako chudá PS2 hra ve vyšším rozlišení. Vždyť ten svět jsou jen holý kopce otexturovaný rozplizlýma barvičkama. Věřím, že to bude dobrá hraj, jako všechny Zeldy, ale podle gameplay záběrů to vypadá hlavně po grafické stránce směšně. Třeba se jednoho dne dočkáme toho, že Nintendo místo vyhazování peněz za vývoj hardwaru bude cpát peníze do her a budou je moct udělat hezčí díky výkonu konkurence. Což tedy ale neudělá ty hry hratelnostně lepší.
  • Femto
    Ještě se tedy vyjádřím bez posmrkávaní na Veskoslava k tomuto traileru, jelikož Zelda je srdcovka. Mě to tedy dost zklamalo, proti původnímu traileru, kde svět byl nádhery a kypěl životem, je tohle sterilní svět bez nápadu s grafikou PS2. Big N má jednu hru na E3 a přiveze downgradovanou verzi Zeldy? Raději nic než tohle. Snad to na NX bude vypadat jako v původním traileru, ale moc tomu nevěřím.
  • Moc pěkná hra, škoda že jen na Nintendo :-(
    • Neboj, stačí dostatečně výkonný PC a rozjedeš to na WiiU emulátoru CEMU. Už na tom jede v současnosti hodně her naprosto bez problémů. Takže pokud nemáš dělo teď, za pár let... ;)
      • Lukyz
        Cemu je sice na dobré cestě, ale k "naprosto bez problémů" má ještě dost daleko.
        • Pokračuje neuvěřitelně rychle a než my běžní smrtelníci budeme mít počítače, co by to rozumně utáhly, času dost. Vždyť je co hrát, tak kam spěchat.
          • deathfish
            Přesně tak drahý Ezope, jsem v tom s tebou *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit