Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Slušný experiment, který není moc hrou. Updaty ukazují, že na tom dělají, ale samy o sobě nic extra nepřinesly a rozhodně nepozvedly hratelnost.

    Mělo to být v early acces za 20 euro.

    Hru mám na steamu a stále čekám, co z toho bude. 30 hodin jsem se celkem bavil, relaxoval. Chce to ale něco více plus odstranit blbosti a nepříjemnosti.

    Refund jsem nikdy nechtěl a nechci. Tohle je věc, kterou prostě chci mít v knihovně. Nabízí minimálně příslib a občasný relax.
  • Ja osobne jsem hru pred vydanim vubec nesledoval, ani dnes nevim co vse vyvojari slibovali a musim rict, ze me hra bavi.Dostal jsem to zdarma na PS4 az ted nedavno a uz tam mam nahrano pres 90 hodin.Ten hate na hru je dany asi tim, ze vyvojari slibovali neco jineho a PR bylo trochu nestastne, ale hra to zase spatna neni a dokaze pobavit.
  • Jako za 20€ bych o koupi možná přemejšlel i navzdory recenzím, ale za 59,99€ jak uvádí Steam, to jako vážně někdo koupí? *8*
  • Nemôžem reagovať nižšie na niektorých občanov, tak dávam ako ďalší post. Murray na otázku, či bude možné hrať túto hru spolu s priateľmi JASNE odpovedal: YES!!!!! Tak tu láskavo prestaňte klamať v štýle Murraya, že nikto, nikdy netvrdil, že bude CO OP. Dokonca ešte balenie hry narýchlo prelepovali (krabicové verzie) aby tam nebolo vidieť, že multiplayer. Bude hru možné hrať spolu s priateľmi? YES!!!! Takže sa preberte telce! To video nájdete hocikde na youtube v mnohých kópiách od roznych autorov.
  • "mohly se lidské práce soustředit na vlastní update a obecné vylepšování ne zrovna dobré pověsti hry"
    Mohl bych vědět, kolik je autorovi tohoto článku? 15 let? Uvědomuješ si, že nikdo neumí všechno? Že existuje něco jako dělba práce? To je jako říct, že zubař bez práce má jít dělat neurochirurga. Je to přece taky "lidská práce" a je to doktor ne?
  • Podvod století a tady tomu ještě tleskali
    • sak polacek sa vyjadril ze je to dobra hra :D
      • Je no.
  • Pritom by tohle vsechno vyresilo jedno demíčko...
    • Na steamu mas demicko na vsechno ..
    • i586
      Pro nás jo, ale ne pro ně. ;)
  • predpokladam ze bude nejaky ten lets play a hype kedze to tu profesionalni herni kritici obhajovali aj niekolko dni po vydani toho failu
    • Hype bych nepotreboval, ale let's play by mohl byt - tak aby bylo videt kam se pohnuli. Ostatne zajimal by me i let's play Elite.
  • Myslim, ze to dopadlo tak hrozne preto, lebo Sean Murray a jeho team su viac umelci ako tvorcovia hier. Oni sa nadchli myslienkou, ze miliony hracov budu objavovat planety, rastiliny, zvierata a budu im davat mena a to cele sa bude uploadovat do nejakej databazy na nete. Dalsia namotavka mala byt akasi sutaz o to, kto na svete dorazi prvy do stredu vesmiru a odhali velke tajomstvo. Genialny napad? Iste...
    Prevedenie? Genericke planety - jedna ako druha v inej farbe, nudny gameplay, nekonecny grind - umele natahovanie herneho casu, neoptimalizovana grafika, katastrofalne UI, traja mimozemstania a ich klony, genialny soundtrack, jalovy pribeh a nad tym vstetkym svieti ta nestastna cenovka.
    Podla mna ta hra bola myslena ako nejaka vesmirna socialna siet...
    • To jiste, slibovat hracum ze se v tom vesmiru muzou i potkat ... pricemz se potkat rozhodne nemuzou, to si proste jen pan tvurce nevsim, ze se nic takovyho neimplementovalo. Atd atd ... za to co vsechno slibovali jeste v okamzik vydani ze v ty hre JE by meli vsichni do jednoho sedet v base.
      • Myslím, že vsázel na pravděpodobnost, která měla být malá. Nečekali, že se první hráči "potkají" po pár dnech *1*
  • Jak jsem někde četl, tak hra na chvíli zabaví, ale za tu cenu? To si koupím něco pořádnýho, klidně i víc rok starých her a o zábavu mám postaráno na mnohem delší dobu.
    • Pokud je chvíle 150 hodin, aniž by se člověk dostal ke všemu obsahu, tak jo.
      • Tak takhle zní fanboy? Jinak ta hra je opravdu prasárna, vzorovej příklad klamání zákazníků.
        • Spise vzorovej priklad, jak mnoho zakazniku neumi cist. Az na par vyjimek tam bylo presne to co slibovali a nebylo to co neslibovali. Uz dost predem rikali, ze tam nebude ledacos co lidi ocekavaji ze by tam melo byt. Sam jsem to hral cca. tyden v kuse, po celou dobu to byla zhruba takova zabava jako jsem od toho ocekaval. Pak se opravdu dostavila znacna nuda a dnes bych to asi ani s pridanyma funkcema znovu nehral. Ovsem ten tyden zabavy byl opravdu spickovy a zdaleka ne kazda dnesni hra takto dlouho zabavu poskytne.
          • @Novak: Ale klamali! A klamali dosť brutálne! Tvrdili, že to bude minimálne CO-OP ak nie Mulťák. Ešte v deň vydania klamali, keď sa dvaja hráči nevideli, že nevidia sa preto, lebo server má nejaké problémy. Takže asi tak.
            • jamar28
              Novak: Dobrý článek. Ten Murray je pěkný slizoun, jen co je pravda. S tak vyhýbavými a nejasnými odpověďmi by mohl z fleku jít do politiky.

              Otázka: No a když se domluvíme, sdělíme si souřadnice, bude tedy možné se potkat?

              Murray: No víte, ehm, to máte jako tak no - třeba přistanete na nějaké planetě, která je velká jako Země, a pak řeknete hele, já jsem tady na nějaké hoře, kde jsi ty? No, víte, hráči pak opravdu poznají, co to je být daleko od sebe.

              Prostě není schopen normálně a jasně odpovědět. Proč asi? Já ani vlastně pořád nevím, jestli se tam tedy jde setkat, nebo nejde. Jak to je?

              Btw jak si máme jako vysvětlit tuhle větu? "We want people to be able to get a sense of playing with other people and to see other people and feel like this is a real, live universe."
            • Zde je link na clanek z doby pred vydanim hru, kde primo autor rika jak to bude s multiplayerem. Kde tam mas neco o coopu? Dokonce tam primo rikal, ze je to single player hra.

              https://gamerant.com/no-mans-sky-no-multiplayer/
            • Nikdo nikdy netvrdil ze to bude multak nebo coop... tvrdili ze budes moct videt jineho hrace ale ze sance je strasne mala takze se to asi nestane. Navic s tim multiplayerem je to uplne to nejmensi a nejzbytecnejsi a vubec nevim proc se toho lidi porad tak drzej kdyz tam byly mnohem horsi lzi

              Jinak je moc vtipny napsat ze az na par vyjimek tam bylo presne co slibovali :D
              Az na par vyjimek jsem taky nikdy nikoho nezabil :D
        • Fanboy... Já za to neplatil. A navíc když mně to dokáže bavit, proč se o tom nevyjádřit pozitivně.. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit