Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ďalší o ničom diel, chce to nejakú zmenu, možno zmena nevýrazného moderátora alebo viacej obsahu?
  • michaliuz18
    pan qryqar ake ma líčka jak veverička :D zlaty :D som nedavno nasiel stare level cd , kde bol chudučky a mal vrkoč jak janošik :D
  • Náhodou zrovna tahle hra se Ubi povedla. Zatím mi spíše přijde, že tahle diskuze je o tom, že jedna skupina věděla, co kupuje, protože se o hru chvíli zajímala, druhá od toho čekala něco úplně jiného.
    Recenze mi přišla taková suchá, skoro jakoby někde přečetl sem tam nějakej hate na webu + zkoukl pár videjek na youtube :D Skoro jsem ani nevěděl, že jde o Crew :D Naprosto žádné info o hře tam vlastně vůbec nepadlo lol :D
    Takovou recenzi jste mohli vydat už před půl rokem...
  • ubišrot se definitivne pasoval do role nejvetší pyče herního prumyslu
  • Nejhorsi video recenze co jsem kdy viděl :). Na jinych mistech byla tak dukladne popsána ze jsem nevahal a hned si ji koupil. Bozi hra. U her mmo.. mne opravdu nikdy stroy nezajimal takze tohle minus u crew eliminuju. Hra bezi plynule. Na velky tv obraz parádní. Za mne 95% (hral jaem celou noc, nemohl jsem usnout) a to nejsem nadsenec zavodnich her, kvuli kratke hraci dobe. Ale crew to snad napravi
  • thesibep
    Z The Crew jsem opravdu nadšený, pořád je co dělat, což mě nakonec odradilo od Forzy Horizon 2, která mě po týdnu už moc netáhla. Na Uplay nemám žádné přátelé tak pokud by si někdo chtěl zahrát tak nick je stejný TheSibep a The Crew mám na PC neodolal jsem 60ti FPS :) Momentálně LVL 37. Včera jsem se podruhé zapojil do souboje frakcí, ale byl jsem nemile překvapen, že je tam výběr hráčů zcela náhodný a vůbec nerespektuje T score aut, tzn. měl jsem T495 a ostatní T1000 a víc a LVL 50. V tu chvíli jste zákonitě poslední a zbytku spoluhráčů kazíte celkové score. Den předtím, jsem hrál s vyrovnanými hráči a končil v rozmezí 2 - 3 místa. Také čekání na frakční závody je hrozně dlouhé cca 10 - 12 minut a ne vždy se povede dokončení vyhledávání. Na tom by UBI měl jednoznačně ještě zapracovat. Za mě 8 - 9 /10. Je to paráda :)
    • thesibep
      A dodam, ano je to podobny styl jako test drive unlimited a ten me take neskutecne bavil, na rovinu musim priznat, ze k forze se uz nevratim. Po bete jsem nebyl presvedceny, ze do toho pujdu, hral jsem betu na PC ( coz byla hruza ) i na PS 4 kde uz to bylo o neco lepsi. A po vyhlaseni ze hra pojede v 60FPS uz nebyło co rozmyslet, zustal jsem verny PC. Jestli jste meli radi prave zminovany test drive, jdete do toho, jestli mate radi objevovani novych lokaci, jdete do toho. Rozhodne nebudete zklamani. Simulator v tom nehledejte, ale na rovinu by to byla nuda, na to jsou tu jine hry :) A s burnout paradise to nema nic spolecneho, to je zase uplne jina hra.
  • No, panacku, zalez si do toho svojho Opla aj s tou tou detskou samolepkou co mas na ruke.Hra je OK, samozrejme ze ma chyby a obccas aj vypadava, ale to je v dnesnej dobe u vsetkych noviniek viac menej normalne. Ale to tebe asi nic nevravi. Klasicky priklad recenzie, kde objektivita odpochodovala do prec a jedine co sa divak dozvie je zbytocny nazor ijedinca co sa snazi byt velice zaujimavy.
    • ze slovensky ovce jako ty pokladaj nedodelky za normalni me ani moc neprekvapuje...
    • Um mohu poprosit o link na JEDINOU rezenci na internetu,ktera je objektivni...? Se musim vzdycky smat,kdyz nejakej mamlas tohle napise... *1*
      • MickeyMutant
        http://www.destructoid.com/100-objective-review-final-fantasy-xiii-179178.phtml
  • Z0MG! Grygar Page!!! 0l0L
    • kuva uz jsem asi starej, co to woe je, muzes mi to prelozit
      • MickeyMutant
        Z0MG! (zoh-my-god) - Ach, můj bóže!

        Grygar Page!!! - Sofistikovaná narážka na zrušený videoherní pořad Game Page, mající pravděpodobně za cíl evokovat neprofesionalitu a nedostatečnou kvalitu dotyčné šou.

        0l0L (oh-laughing-out-loud) - Směju se z plna hrdla

        mAserova klávesnice trpí defektem vyrvané klávesy "O", kterou pisatel použil místo jmenovky na svých dveřích, proto teď musí ve svém textu nahrazovat všechna "o" číslicí nula.
  • Hratelny je The Crew celkem dobre. To, ze se musi vse doladit je dneska bezny, ale rozhodne se nejedna i nefunkcni hru. Optimalizace je dobra, jsem zatim na levelu 17 a popojizdim si po statech jak chci ... on cely ten spot byl brany hodne povrchne o hre jako takove moc nerekl.

    Kdo ma rad otevreny svet a objevovani, ten bude the crew milovat. komu jde jen o zavody, pripadne MMO premerovani ... ten mozna muze mit nejake vytky, ale koncepcne ma tato hra sirsi zaber. Ja napr. hry, kde jde jen o zavody rad nemam a kde se jezdi jen proti lidem, ty take ne.

    Me se The Crew do vkusu trefila a hodnotil bych ji tak 8/10 ... az vse doladi, tak 8.5.
    • Pry te hra nuti kupovat auta za realny penize. Karierou pry muzes vydelat kolem 150 000 ale novejsi auta stoji 300 a vic. Cetl sem recenze od lidi a je to totalni zlodejina Ubisoftu.
      • Noo, to je prave naprosty nesmysl, ktery jsem taky cetl, ale spis od lidi, co hru dopredu odsoudili.
        Reknu to takto, jsem na levelu 17, aktualne mam na konte kolem 120 000 B€uro (Standdard mena) a 100 000 TK (premium mena), kterou jsem dostal za pridani se k jedne z frakci.

        Jiste, koupit vsechny auta bez jezdeni a vyhravani zavodu nepujde, takze kdo si chce koupit vsechno ted hned, ten bude muset platit. Kdo si ale vybere co opravdu chce, ten si na to vydela celkem bez problemu. Navic, vydelavat jde nejen v SP (opakovani zavodu plati stejne), ale i v PvP/Coop zavodech.

        NEvim, kde na to ti lidi prisli, ale ja si kupuju vizualni vylepseni bez omezeni (samozrejme, nevyhazuju penize za vlajky na aute, ktery stoji 35 000 (pro srovnani Camaro SS, nebo Mustang 2011 stoji 22 500 :-)), ale ostatni vizualni prvky si koupim bez nejakyho premysleni (stoji od 450 do 10 000).
        • Nevim, pockam na vic informaci. Tuning je pry taky docela nuda, kdy jde vybrat jen par soucastek, je to pravda?
          A aby sis kopil lepsi auta musis jezdit hodinovy zavody, jinak na ne prej nenasetris. Jako pokud je to pravda tak na to kaslu, jeden-dva zavody pres kontinet ok, ale pokud je musis jezdit furt, tak je to naprd. Jo a jak je to s podporou volantu. No videl sem ve videu ty ceny novejsich aut a moc se me to nepozdava. Ale pockam na cesky recenze a vic informaci, pak se rozhodnu.
          • Pripadne tu mas recenzi na PCTuningu http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/31815.

            Ale je pravda, ze bych tuning v The Crew tuningem asi nenazval, protoze se spis jedna o levelovani auta. Jen je to zabaleny ve vymenovani soucastek.

            Vizualni upravy nejsou nijak extremni (coz jsem rad), ale casto nejsem schopen rozeznat v cem se napr. ty dva narazniky lisi :-).
            • Oprava odkazu: http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/31815/
          • Xcomik
            to samé pro tebe http://www.the-crew.cz/clanek/the-crew-recenze/ snad ti to odpoví na vše co potřebuješ
            • Osobně bych počkal na nějakou objektivnější recenzi. V podstatě se nedá čekat, že bude napsána špatná recenze na stránce, která je na tu hru zaměřena. *1* . Hrál jsem betu a byl jsem nadšen, ale poté, co jsme četl recenze na Steamu, dávám zatím ruce pryč. Doporučuji si počkat na písemnou recenzi tu nebo v sobotu bude recenze na Re-Playi ..
              Navíc srovnání s NFS Rivals bych řekl že není moc přesné .. Porovnání by si spíše zasloužilo s Test Driver Unlimited 2 .. Tvoje recenze ( pokud je tvoje ) je sice hezká, ale .. řekl bych neobjektivní ..
              • Reakce na příspěvek:

                No ja to mam jednoduchy, tuning na ktere sem se tesil nejvic ve hre neni.A hra kde po dohrati kampane nemam pristup ke vsem autum a musim si je kupovat za 6 stovek, to si nekdo dela srandu ne. Tohle nebudu podporovat, F2P model ve hre za 900 stovek, na to vam zvysoka kalim Ubisofte!
  • me se to libilo :-). Skoda, ze komentovana hlavni hra je zjevne dost nedodelana...ale za to autori videa opravdu nemuzou.
    • Xcomik
      Já bych spíše řekl že mohou u hry jsem dohrál před několika dny příběh který rozhodně není špatný a na závodní hru zatím asi nejlepší jaký se ti dostane. A cos e týče problémů s hrou těžko říci co Lukáš má za problémy já problémy neměl ano hra mi občas po x hodinách spadla to je fakt ale to není nic tak hrozného abych hru kůli tomu sekíroval. Pokud jde o multiplayer ano PVP moc lidi nehrají protože všichni řeší PVE a skillují a skillují. Více o hře zde: http://www.the-crew.cz/clanek/the-crew-recenze/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit