Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    tak co, budeme tipovat, jestli bude nějaký zajímavý bug i u dalšího DLC?


  • bolehlav

    Treba si Dan Vavra vzpomnel na "zkratku" v zavode formuli z prvni Mafie 🙂

    Ne, pripada mi, ze tohle je uz takovy neduh ceskych firem. Vsechno se stihne a kdyz ne, "tak se to nejak udela". Byt u vyvoje toho DLC (a vubec celeho KC) peclivejsi, tak se IMHO tohle nemuze stat...

  • TheGGG

    zakládání vesnic... balení mařek... tsss a co takhle nějaká drsná příběhovka? DLC z nějaké bitvy, nebo obecně trochu té středověké brutality. CO bude další DLC? Kuň ztratil podkovu a tak ji jdeme hledat? Bába potřebuje namíchat lektvar z konopý na záda, ale kumánům našla protidrogová centrála ve sklepě pěstírnu?

    srlsy, tyto odlehčené mise ok, ale nějaký seriozní příběh by nebyl?


    • sukovf

      Nic se takového se v DLC asi jen tak neobjeví, ale vypadá to, že se pilně pracuje na pokračování hry samotné - pánové z WH byli před časem "načapání" na location scoutingu u Trosek. Konec KC:D si už nepamatuju přesně, ale mám dojem, že právě na Trosky se odjíždělo v samém závěru hry.

    • Jack1947

      Obno to není až takové jaké si myslíš, ale pravda mohlotam být kromě utíkání zn jednoho bodu do dalšího toho více.

  • MickeyMutant
    Vždyť Skyrim byl taky rozbitej...
  • Jack1947

    Mě spíše vadí hlavně to že ta hra padá častěji než v původní verzi nefungují mody, tudíž jsem musel využít trainer. Nakoupit sejvovici, takj to je dobré blbci na B webu si mysleli že to má herní dobu 3-4hodiny a taky to tam pěkně zkritizovali😬😯

    • Jack1947

      No, nevím jestli to chci dohrát nebo dohraji až později( s patchem) hmm , takže vlastní dobré info ale i tak to DLC není nic extra jak už bylo psáno.

  • Meow

    Tohle DLC je stejně jako to předchozí velké zklamání. Upřímně to nechápu, základní hra je fakt super. 

    • Lukass

      Co natom nechapes,  DLC sou obecne zlodejina a Vavra neni vyjimka. 

      • Meow

        Právě proto, jak nasadili laťku vysoko, jsem čekal mnohem víc i od DLC? Zaklínač 3 nebo i ten opovrhovaný Skyrim jsou úplně někde jinde, čekal bych něco pořádného klidně za 20 euro, ale tyto dvě jsou velká bída za 10.

        • Lukass

          Ano Zaklinac je ukazka toho jak  maji vypadat dlc,  tak jak to predvedl Zaklinac stim nemam problem,  a ted to srovnej s Warhorse. 

      • XorxoxTalarius

        Proc by melo byt DLC zlodejina? Prosim, vysvetli mi to.

        • Lukass

          Nevysvetlim, protoze nemam naladu a chut s lidma jako ty debatovat. 

          • XorxoxTalarius

            Tak ja to shrnu za tebe, developeri bz nemeli vyrabet dalsi obsah a pak za nej chtit penize, protoze kapitalismus je spatny.

            • Lukass

              Ses uplne mimo,  a presne proto s vsevedama jako ty nehodlam debatovat.  Timto prispevkem koncim. 

              • twicer

                Reakce na příspěvek:

                Člověk na kterého tak pliveš patří ještě ktomu moudřejšímu co se po zdejším fóru pohybuje, pokud ti i on přijde jako takovej jouda a provokatér, tak by se možná chtělo zamyslet jestli ti zdejší prostředí má co nabídnout, když tě dokáže rozohnit vlastně i docela obyčejná otázka. 

  • XorxoxTalarius

    DLC vypada pekne, je skoda ze se to takhle podelalo, docela mi je Warhorsiho QA i lito, jelikoz, jak uz to tak byva, je to zkratka blbost ktera se prehledla, nebo nikoho z tymu ani nenapadla.

    Tak snad se pouci a priste si daji vetsi pozor :)

    Kazdopadne jsem rad ze jsem se nespletl v tom ze Vavrahejtri prejdou z "je to zlodej" okamzite do "je to lempl", ikdyz za tohle skutecne nemuze a je to ciste vina QA.

    • triptich

      lempl nie je. že v ňom niečo je, ukázal. Skôr sa ukazuje to, že nie je žiaden "boh", ktorý všetko zvládne na výbornú. dúfam, že sa mu zadarí schrastiť do budúcnosti dosť kapitálu a ešte sa od neho dočkáme nejakej dobrej hry.

      s tou ľútosťou určite súhlas. makáte ako šróby a jedna drobnosť to celé pošle do kopru. také niečo proste zamrzí. najmä ak si uvedomíš, že sa to za tebou bude vliecť ako smrad zo smetiska ešte dlhú dobu.

  • triptich

    je mi ľuto, že hra trpí. nápad, poňatie, spracovanie, všetko vyzerá
    veľmi dobre a nádejne. možno by stačilo lepšie komunikovanie v smere
    štúdio -> hráči. v bohatom otvorenom svete človek pochopí, že nejaký bug ujde. nahnevá, ale dobrej hre to človek tak nejak odpustí (predpoklad, že štúdio problém odstráni v najkratšom možnom čase)

    na strane druhej... vávra rozhadzoval kritiku a nakoniec pobabral vlastnú hru, resp. ju vydal v rovnakom stave, ako ostatní, na ktorých kydal. karma je zdarma. i keď pochybujem, že má dosť sebareflexie, aby si to priznal, že nie je o nič lepší.

    P.S.: KDC nehrám, nevlastním, zatiaľ nezájem o hru ako takú.

    • Jack1947

      Z hráčů si udělali v již vydané hře, betatestery lítost nelítost tohle se moc nedělá.

      • triptich

        pravda, také jednanie je svinstvo. ale z toho mála, čo o KCD viem, je to pomerne otvorená hra a podľa článku sa chyba deje ak "porušíš" pravidlá svet spôsobom, s akým vývojári nepočítali. je to ich maslo, ale v openworld hre srozsiahlymi možnosťami nič také, čo by sa nedalo odpustiť (predpokladám, že kto si DLC kúpil, hra ho baví a má o ňu záujem = odpustí nepríjemnosť na štarte).

        • Jack1947

          Chyba která vydala na 10gb update, to je opravdu menší chyba jinak třeba se mi to nestane když pojdu postupně, ( teda ehm netýká se to kostek) navíc i když se to dohraje dá se ta část vynechaná po updatu hrát.

          • triptich

            nepíšem o "menšej chybe". hovorím, že ja také čo je v článku viem pochopiť. holt, veľký svet, veľa možností a stalo sa. chápem hráčov, ktorí sa sťažujú, tiež som bol na ich mieste. treba konštruktívne kritizovať, nie lynčovať.

            apropo betatestovanie. odkedy hrám hry, a že to je nejaký ten piatok, hry vychádzali a vychádzajú s bugmi a chybyčkami krásy. podstatný je rozsah. ak vidím, že hra je v katastrofálnom technickeom stave (viď nemenovaný batman) a ak ujde nejaký bug (ako teraz warhorsu). rozdiel je, ak sa ti neičo také stane pri otvorenej hre ako skyrim a iné v koridore ako doom. možno som len benevolentný.

  • Carnage666

    Divim se, že tu není ten zastánece KCD co je v každý koment sekci kde se hra řeší. Jinak tohle DLC jsem ani nekupoval, prostě mě nezajímají trable Ptáčka.

  • Lukass

    Vavra u me hrozne klesl,  to je kaspar jak vsichni ostatni.   Cest vyjimkam jsko CDPR

    • Českej Molyneux.

      Naslibovat a navykládat jak by to udělal líp než ostatní umí o sto šest. Ale skutek utek. Hlavně že se divil, že má na takovýto projekt problém sehnat investory. No aby ne. Ani nejsou blbý a určitě ne nedmítali kvůli absenci draků.

      • Obávám se, že se mýlíš. Cituji:

        1. "Naslibovat a navykládat jak by to udělal líp než ostatní umí o sto šest. Ale skutek utek."

        Pokud vím, hra je na trhu od začátku roku 2018, byla vydaná, takže jaké "skutek utek?"

        2. "Hlavně že se divil, že má na takovýto projekt problém sehnat investory."

        Pokud vím, investory sehnal a dokonce v těžké herní krizi, kdy sehnat investora rovnalo se zázraku.

        3. "No aby ne. Ani nejsou blbý a určitě ne nedmítali kvůli absenci draků."

        Pokud ho odmítli, tlučou se teď do hlavy. Hry se prodalo odhadem něco přes 1.5 milionu kusů, po odečtení nákladů mohla vydělat cca 3/4 miliardy korun. V situaci, kdy většina her nevydělá ani na své náklady, je to u zbrusu nové frančízy obří úspěch.Promiň, ale když diskutuješ, zkus si napřed zjistit fakta.

      • Jop, investoři musej bejt pekelně nakrknutý. Hlavně teda ta část, která s tim Vávru poslala do řiti.

      • KamilZm

        Myslím, že současný investor určitě nelituje  a naopak udělal moudré rozhodnutí 😁

      • Dneska je u velkých studií velký problém inovací = riziko. Proto často jedou jen reskiny a doufají stále v úspěch, případně sáhnou po něčem co je zrovna "in". Jednu dobu to byly zombie survivaly, teď je to BR. Problém je, že než s tím přijdou na trh, tak už to nejspíš "in" nebude a prodělají kalhoty, tak se drží s minimem inovací stále svého. Jen občas nějaké menší studio rozčeří vody, ale sehnat finance na něco nového bude obecně problém.

      • XorxoxTalarius

        A hlavne ze se projekt nekolikanasobne zaplatil a porad se velice slusne prodava, rekl bych ze ti investori si musi rikat jak rozumny krok udelali ze se pripravili o takovy zisk. ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit