Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no teda zklamani Beast DLC...trochu doufal v Elfsky DLC anebo otevreni Beroncu,Kisleva apod...
    • XorxoxTalarius
      Na to uz jsou mody :)
    • Veskoslav
      Kislev je tedy hodně nudná frakce. Defacto pouze jízda, co se týče vojsk. Maximálně jejich hrdinové jsou zajímavé, ať už jde o Ledovou královnu nebo jednotlivé bojary. A Elfové? Zbabělá umírající rasa, tísnící se na jednom pidiostrůvku, která naprosto přehlíží problémy ostatních a stará se jenom o sebe. V tomhle ohledu ještě horší než trpaslíci. A to se bavíme o Vysokých elfech. Ostatní, tedy lesní elfové nebo Temní elfové mi přijdou více zajímaví.

      Raději bych uvítal: Skaveny, TOMB KINGS of KHEMRI nebo Lizardmeni.
      • tak, Ulthuan by tam mohli dat, ako samostatnu mapu - a k tomu high elves vs druchii, nieco ako bol ten ten WH mod do Medieval 2TW
      • pokd bych mel hlasovat tak Temny Elfove,Bretonci a Skaveni, za takove DLC bych jim ty prachy dal hned...
        • Ja bych bral Tau nebo Nekrony
          • Veskoslav
            Maxíčku, jdi zase hajat.
        • Bretonia bude ke konci roku zdarma, Dark elfy neni na mape kam nacpat.
  • Morraw
    Překvapivě mě TWW trochu zklamal. Bitvy jsou super, ale vše ostatní je o dost zjednodušené. Samotná kampaň za VC nic extra.
    Počkám si až vyjdou všechna DLC a koupím to až ve velké slevě. Plnou cenu jim už nedám.
    • XorxoxTalarius
      Mne zase ty bitvy dost stvou, jelikoz jsou strasne rychle a kdyz skutecne dojde k boji, tak je hned konec.
    • Veskoslav
      No mě to zase tak zjednodušené nepřijde. Naopak mi třeba přijde diplomacie tak, jak bych si ji představoval. Jednoduchá a úderná. Někomu můžou chybět stromy rodin atd. Někteří nadávají, že každá rasa má jiný strom schopností. Mě se naopak současný systém nastavený v téhle hře líbí více než v předchozích dílech.
      • Morraw
        Oblehání je omezené, pathfinding je pořád peklo a defacto ty stejné neduhy, které se vlečou s celou sérií. Ale třeba taková mechanika "attrition" je zbytečné peklo. Když nastala invaze chaosu, tak jsem všechny 3 generály se ztrátami porazil. Ale díky "cheatující" AI mi chodili ze severu chaos generálové s elite jednotkama co pár tahů. Stalo mě to přibližně dalších 100 tahů dobýt všechny jejich severní pevnosti, se čtyřmi generály. A to jen díky "attrition" ptže jsem se musel neustále vracet na své území. Neskutečný opruz.
        A to jsem se modlil, ať mě náhodou nenapadne Empire. Což se díky AI asi nestalo. Souboje se staly tak časté, že 90% z nich jsem odklikal "auto-resolve". Ty stále stejné pevnosti byly obsazovány a já neměl prostředky vest útoky na všech frontách. Takže zbytek byla defenziva.
        Zatím jsem hrál fakt jen VC, ale nabídky od soupeřů v diplomacii byly často divné a nelogické.
        Jak jsem psal, kampaňové mise jsou takové dost mdlé a chybí mi start s vlastním anonymním lordem. Neříkám, že je to špatná hra, ale dostavil se u mě pocit určitého zklámání a nevyužitého potenciálu.
        • Oblehani je zvlastni a na samostatne tema nedavno jsem to rozebiral tady...
          Path u me oka...
          Vs Chaos...poprve za Trpasliky na me vlitl vsici najednou Archaon a spol,vicemene dve bitvy kde se semlelo 7-8 armad a bylo po Chaosu. Za Upiry chodili neustale, neznami generalove, po kazdem zniceni prisli zas a zas, pak dosel i Archaon a zas bitva snad 4 na 3 a byl klid...a za Chaos, na me vlitl jinej Chaos :) a nahaneli jsme se po Bretonii neuveritelnym zpusobem zapojili se i Upiri. A pak byl taky klid.Takze pokazde jina zkusenost.
          Diplomace...s trpaslilkama jsme se sjednocoval, s upirama ostatni spis uklidnoval a s Chaosem sem zappojil upiry a norskije na svoji stranu...
  • RedEagle
    Ano na čo by po každom novom pridanom narode a rase trocha zvačšili zakladnu kampan mapy o par provincii a urobili tak tu hru vždy lepšiu a svet rozsiahlejši a predlžili hraci čas aj dobu kampane ked možu do hry nasekat mizerne jednorazove mini kampane :)) škoda no dalši total war ktorému sa oblukom vyhnem.
  • konečně yes, yes, yes, jedna z nejlepších frakcí je ve hře, toto budou konečně ty pravé bitvy...
  • to DLC bude obplyvnovat aj zakladnu hru? tj ked budem hrat za trposov/risu/whatever, budu Beastmeni jednou z nepriatelskych frakcii?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit