Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nedavno sem se dozvedel ze 1 tah je pul roku cili rok za 2 tahy,,,,,,to me prijde krok z5 tak to bylo v tech starejch a popravde me to dost vadilo,,,,aby armada za pul roku dosla z hamburku do prahy-to je fakt mimo,,,,,v NAPOLEONOJ je 1tach 2 tydny takze zimni mapa evropy vydrzi několik tahu a to nemluvim o tom ze se tam strida i jaro a podzim krom zimy a leta,,,,,,a moje otázka zni:jak to teda je v tom ROMEII,,,1tah-leto,,,,2tah-zima??
    • PravyMonty
      ,,,,,,V,,,,,,,,í,,,,,,,,,,š,,,,,,,ž,,,,,,,,,,,,,,e,,,,,,,,,,,,,,,,,p,,,,o,,,,,,,,,u,,,,,,,ž,,,,,,,,,,,í,,,,,,v,,,,,,,,,,,,á,,,,,,š,,,,,,,,,,s,,,,,,,,,,t,,,,,,,r,,,,,,,,,,,,,,a,,,,,,,,,š,,,,,,,,,,,n,,,,,,,,,ě,,,,,,,,,,,,m,,,,,,,á,,,,,,,,,,l,,,,,,,,,o,,,,,č,,,,,á,,,r,,,,e,,,k?
  • Inquisitor
    Jenom se divim, že do základu vůbec dali nějaký vojáky. Za chvilku si fakt člověk bude hru kupovat po kouskách.
  • spook.y
    Dřív bylo v menu hry: Blood - Off; Green; On.
    Dnes je to Blood - DLC required
    Jo jo mazec :D
    • V poslední době kupuju hry jedině v gold/platinum atd. ediciích. Sice si titul zahraji až za pár let, ale zato kompletní a odladěný se všemi patchi. Dnešní styl vydávání se mi vůbec nelíbí, kdy se vydání velké části uspechá, takže vyleze zavšivený polotovar, který až pomocí x DLC (hráči zaplať) a patchu (hráč = tester který platí) teprve začne stát opravdu za to.
  • hraju na legendární obtížnost za řím a zezačáku se mi daří. sundám během několika tahů Etrušany. Potom se vrhnu na Syracusy. Pak sranda končí. Vrhnou se na mě ze severu barbaři a dostávám strašně na prrdel. Hrnou se na mě strašný hordy, hordy! Ale je to výzva. je to první total war kterej mě fakt baví
    • Závidím Ti, že dostáváš na zadek...vážně! Hrál jsem legendary za Averni a teď za Spartu (oba počátečně obtížnost hard) a po cestě mi umřely zatím vždy dvě armády. Jinak je to spanilá jízda skrze nepřátele, i když se jich na mne spolčí 4-6 dohromady.... to se pak vždycky aspoň těším na občanskou válku, že konečně musím, zapnout mozkovnu (u Sparty se mi při ní vytvořilo 9!!!! plných armád - to byl masakr - naštěstí byly odříznuté na poloostrově, takže neudělaly ani prd)
      • Už opravili ty falangy ? nebo to je furt jak když se mlátí jednotky s mečem ? ..
      • prohrál sem znova. ani vycvičení a vybavení legionáři jsou vystrašený z barbarů. Podařilo se mi obsadit Patavium a Genuu, ale u Medhlanu mě zase zatlačí zpátky a furt dokola. Dotoho se mi zbouřili lidi na jihu (spartakus?)=D a etrušané si znova vydobyli samostatnost na Korsice. Na začátku konfliktu s Lycarusanii sem vydělával 6000 na tah, ale ta válka s nima mě totálně zruinovala(200 na tah)... takže znova=D=DD
    • jinak žádný technický problémy nemám. první verze byla hrozně pomalá co se týče renderování a jednou mi to spadlo. verze 1.4 je už mnohem lepší. zatim mi to nespadlo ani jednou
      • jo ten interface v bitvách je hroznej ještě si na to zvykám. v bitvě s obrovskym počtem jednotek je to utopie. je to jeden velkej čtverec přes obrazovku přes kterej nic nevidim. takže musim furt přepínat mezi viditelnym a skrytym interface jednotek...
  • Stále... a čím dál více platí, že je třeba s koupí hry počkat tak rok, dva, než vyjde GOTY edice. Opatchovaná, včetně všech součástí, které ze hry vytrhli a prodávají je zvlášť jako tzv. DLC. A za trošku rozumnou cenu.

    Když člověk nemá čas jen na hraní her, je to strategie, která se vyplácí. Od léta mám na Steamu zaplacených pár her "ve slevě", které zatím můžu nainstalovat *15*
    • Black_Hand
      tak ale creative assembly nema zrovna dobrou historii pokud jde o opatchovavani. spis chrli nova DLC misto toho aby hru opravili.
  • Nevim jak vy,ale ja tuhle hru dodnes po vsech peripetijich ruznych instalacich a reinstalacich dopisovani s technickou podporou a nevim vsim moznym, tak hru jsem dodnes nespustil a pravdepodobne nikdy na offiku nespustim, asi pujdu na warez ,tam mi to urcite pojede vse bez problemu, je to hnus velebnosti co dokazali vydat za patvor.
  • priste by mohli prodavat treba zvuky do hry zvlast, a nebo grafiku UI. nelibilo se mi to u shoguna, nelibi se mi to tady. ok kdyz by si chteli zachovat rating, kterym se nikdo naplanete neridi, meli to dat jako free zvlast stahnutelny obsah.
  • Hodně libec věc stejně jako v Shogunech, prostě kdo má rád krvavé lázně tak neprohloupí a na FPS se mi to zatim nijak nepodepsalo.

    A pro ty co furt brblaj nad tím že je to placené... sem eště jednou poustnu to co už sem zde psal.

    "Každej kdo nemá hlavu jen na to aby mu nechcalo do krku ví, že to vyšlo samostatně a placené jen kuli tomu že základní hra je díky tomu přístupná od menší věkové hranice a tenhle patch má pak označení 18+. Tím pádem si každej příde na své, CA je spokojeno že si hru můžou koupit i děti a HC masakrysté si můžou hru vylepšit o krvavé lázně za symbolickou cenu 2,5 eura. Můžeme děkovat CA že už takhle vydala dost DLC free a tohle první placené je za minimální cenu. Bejt to jiná firma jako Activision nebo EA tak si za každé DLC s obsahem 00 platíme stejnou částku jako za hru samotnou....."
    • oni si deti nekupuji a posleze nehraji krvave hry??
      • posle me to je jen chytrej krok kterej byl nplanovanej od zacatku jak z lidi/nas hracu/vyždímat další prachy,,,to je tren dnešního prumyslu,,,,co se me tyce ja bych vsem tem co ty DLC vydavaj s nima podrezal krky,,,,,,,kdyz krev tak krev *1*
        • To že to dětem někdo koupí nebo si to stáhnou je věc druhá, ale v normálnim světě existují zákony které zakazují prodej brutálních her dětem a sou na to celkem přísná pravidla. S tím CA prostě nic neudělá a trochu rozumnej člověk si je schopnej dohledat že CA mluví pravdu, ale jednoduší je jít na forum a blejt tam lži a nesmysli.

          http://www.pegi.info/cs/
  • MickeyMutant
    "To muselo dát příšernou práci... přitom taková blbost, co?"
  • Muhehehe.... až se bude ta hra dát hrát, popřemýšlím nad DLC, zatím je ale AI v bitvách na úrovni pásovce přejetého pásákem, idiotské vlajky, které se daj obsadit v otevřených bitvách a naprosto pasivní AI na strategické mapě... patch 1.2, já vím, že už je 1.5 ale nemam chuť si hru pouštět každej tejden po každom patchi.... tzn. počká si na patch 9.567 až bude vše spravené a potom si hru zahraju.... pro mě zatim fail roku 5/10....
    • Jednoduchá pomoc... Nekupuj si hru v předprodeji a počkej si.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit