Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Khanemis
    A já už si myslel, že jsem něco zmeškal a bude už teď vycházet 2. sezóna Hitmana. Zklamání:) Nicméně video jako vždy fajn!
    • Ten Himan je pro me takovy zklamani, to si chudak opelichanej nezaslouzil. *9* *9*
      • Možná, že pro vývojáře byl epizodický systém vydávání plusem, protože se jim snadněji financoval vývoj, ale pro hráče je to obrovské utrpení.
        Člověk chtěl hrát, ale nemohl, protože neustále musel čekat na vydání nových epizod *16*

        Taky jsem byl zklamán.
        • Jack1947
          Souhlas, sice to nezlopmilo Hitmanovy vaz ale taky mu to 2x neprospělo. Bohužel už to tak zůstane a postupně na epizody bude více her.
        • Khanemis
          Já proti tomu epizodickému systému osobně nic nemám. každý level nabízí tolik možností, kolikrát to projít a vyblbnout se v tom, že by leckterá jiná hra zaplakala nad tím množstvím obsahu. Naopak mi to přijde super, že to díky tomu postupnému vydávání drželo hru dlouhodobě aktuální a měsíc po vydání se na ni nezapomnělo jako na spoustu jiných.
          Ale zase chápu, že pro lidi, kteří nejsou tolik nadšení do zkoumání všech možných zákoutí, to může představovat málo obsahu a čekání na další je naopak odrazuje. Holt se to liší člověk od člověka.

          Nicméně už bych rád viděl tu další sezónu, protože jsme zvědavý, s čím nově nezávislí autoři přijdou:)
          • Proti velké variabilitě a znovu hratelnosti nic nemám... ale projet každou misi více než dvakrát je nuda. Snaha najít X-tý způsob jak obejít/obelstít/odstranit nějakého strážného mě nechává úplně chladného.

            U starších Hitmanů jsem si některé mapy párkrát zopakovat, abych našel efektivnější způsob, jak splnit misi... ale když je hráč už spokojený s výsledkem a chce jít do další mise, tak by tahle umělá bariéra epizodického obsahu je velmi otravná.
            • Jack1947
              Jenže nemáš pravdu protože jinak by to nebylo kritikou tak dobře hodnocené a navíc se neprodávalo tak parádně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit