Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Musím upozornit -- Metro 2033 je dost obtížná hra, zejména na vyšší obtížnosti. Nábojů permanentně málo, filtru do plynové masky taky a nepřátel přehršel, takže s tou obtížností opatrně. *3*
  • JohnyTheZik
    Obcas by nebylo zcela od veci ty veci trochu rozepsat, od vas to je uz treti kiks podobnyho razu..
  • Veskoslav
    MW II mám za 3,5 hodiny na normal, když to proletím.
  • COD ma tak 4 ... pod 3 holky se se svyma 2 h 38 minut dostali jen MOH2010 (bez cutscen) a pak jeste Limbo :)
  • By mě zajímalo jestli myslíš vážně,že CoDko má herní dobu 3 hodiny.U mě každé CoDko na normal-cca 6 hodin.A to nejsem lama,umíram zřídkakdy.
  • Mno osobně bych sahnul radši po pokračování stalkera..metro mi přišlo takový až moc přímočarý a víc akční než by daný prostředí mohlo přínist.
  • To Hairy_ass: Doporučuji se namísto honitby nad historickými reáliemi věnovat tréninku čtení a chápání textu v jazyce českém... Pokud napíši "nemám ve zvyku", znamená to, že tak nečiním s železnou pravidelností. Doufám, že více po lopatě ti to podávat nemusím... *4*
  • Hairy_Ass
    Jo, to jsme viděli, jak si v diskusi pod článkem o Vávrově hře (shánění enginu) ostře vyjel na mě a Cahira, za to, že jsme si dovolili s několika dalšími lidmi diskutovat o historickém pozadí hry. *1* Padaly tam slova, jako "běžte do řiti, masturbace" atd... *15*
  • :) nekecam .. kdy jsem to hral poprve na normal tak to jsem chcipal vic ... clovek zkousi, nevi do jakych zbrani investovat a ktere nebrat a usetrit si "prachy" na obchod ve stanici o hodku pozdeji .. ale podruhe na HC kdyz uz to vsechno znas zemres v knihovne, kdyz poprve vylezes z metra, na konci a mezi tim kdyz si nedas pozor pri plizeni se tam jak poprve ziskas noktovizor (pravdepodobne jeste nejake misto, na ktere si nevzpomenu tam bude .. ale zvlast druha pulky hry je pohodicka) .. a treba problemy s nedostatkem munice, co tu nekdo zminoval jsem nezaznamenal (clovek si setri kvalitnejsi munici az mu dojde levna a na konci zjisti, ze se k ni prakticky ani nedostal) .. jo a bavim se o PC verzi kde miris myskou ... s gamepadem bych neprosel ani tu prvni "tutorialni" cast :)
  • Me gusta *1*
  • kniha > hra
  • sleepless
    V podstate, co se tyce te jednoduchosti, kterou myslim, da Metro a CoD vedle sebe krasne postavit. Rozdily techto dvou her lezi v necem jinem a rozhodne ne v tom, ze jedna ma 5 zbrani a druha 6. Tunel je porad tunel, bez ohledu na jeho barvu. Metro byla primocara, jednoducha strilecka a neznamena to automaticky spatna. To uz je subjektivni dovozovani na zaklade individualniho vztahu k dane hre (ci zanru a stylu), vztazene na me konstatovani.
  • Izmæl
    Přesně. ;)
  • Veskoslav
    Ono záleží jaký jsi hráč, taky se může stát, že normal ti potrvá i 10 hodin.
  • Cypri
    jaj, těch 5 hodin mě teda dost naštvalo a těch 10 jen kvůli prolejzání...no...
    Ok no. Dík
  • Veskoslav
    5 hodin na normal, na to těžší mi to trvalo 12 hodin (prolézal jsem všechno kvůli nábojům a "nábojům" jako platidlo)
  • Cypri
    Vypadá to moc hezky, těším se. Na steamu mě čeká původní hra tak abych ji už rozehrál taky.
    Na kolik hodin vyjde původní hra na těžší obtížnost než "normal" prosím? Doufam že to není jak CoD na tři hodiny... Dík
  • Abych se priznal, tak pri prvnim hrani jsem pred nima taky utikal a to kolo ma pak uplne jinou atmosferu, nez kdyz je clovek vystrili :D
  • Myslíš rybička? *3*
  • ales.smutny
    Ale tak "jednoduchá" nemusí vůbec být pejorativní označení, zvlášť v tomhle kontextu. Max Payne je pekelně jednoduchá střílečka...a jak mu to šlape i ve třetím dílu :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit