Přejít na výpis diskuzí
Nové záběry ukazují ambice tvůrců Metro: Last Light
27.5.2012 | Petr Poláček
121 příspěvků
-
Asi máš pravdu. Já jsem bohužel v té době měl jiné zbraně než tebou zmíněné, tudíž jsem měl hadicap.
-
Smir se s tim, ze i na nejtezsi obtiznost s ranger modem (nebo jak se jmenovalo to bez HUDu a min naboju) ma clovek tak akorat sipu a velky dostatek zeleznych kulicek a s tim vsim se da zabit librarian bez problemu.
Hru jsem dohral nejdrive na normal a po vydani Ranger DLC i na nejtezsi obtiznost a pokud clovek dokaze zachovat klid pri strileni a umi mirit, tak je hra jednoducha. -
http://www.youtube.com/watch?v=J3rHedw3Hcs&feature=related
-
Jo to jsem taky čel v návodu později. Mě ale přišlo, že se tím moc knihovníci neřídí:-D
-
No jo, ale když na nejtěžší najdeš 2-3 šípy v jednom aktu a ty pak stejně někde "zastřelíš", tak je to pak těžké:)
-
Tak tam byl ten fígl, že když jste se dívali knihovníkovi do očí tak vás nechal být...samozřejmě ani to občas nepomohlo a úprk byl nejlepší variantou.
-
sahim: Na to nepotřebuješ závratný budget a zkušenosti nezískáš dokud něco nezačneš dělat...
-
Nevim no no ale kdyz sem hral 2033 knihovnik na normal si lehnul kdyz dostal 2-3 rany do kebule z pneumaticky kuse.(samozrejme musela bejt natlakovana)
Pouzivat na nej brokovnici byla ztrata casu a naboju kdyz ty sipy muzete zase sebrat z mrtvoli. -
Asi si zle pochopil, nespusti to na plne detaily, tak je hra hned kravina :)
-
No tady máš taky granáty, akorát nemáš trapný ukazatel, kam ti dopadnul:-D
-
Asi máš pravdu. Mě to spíše přišlo prostředí jako průměr, jednoduché určitě ne.
-
No ja som V CoD tiez chcipal, pretoze nepriatelske granaty :)
-
peniaze, skusenosti.
dalsia otazka. -
jednoduchá je vztaženo k absolutní škále, jednodušší je relativní. CoD je jednodušší než Metro, ale obě hry jsou jednoduché (čti primitivní v herní náplni). A je to pořád konstatování faktu, ne meřítko kvality.
-
jednoduchá != snadná
-
*8*
-
No ale furt to nemění otázku (mimochodem děkuji za odpověď:)), kdž Metro 2033 j jednoduché, co je CoD?:) (tam jsou +- pořád stejné lokace, stejný druh "nepřátel", výzbroje a výstroje, prostředí sterilní, nemění se)
-
Já jsem furt utíkal a utíkal a utíkal:-D
-
Tak to kecáš:-D:)
-
A co ti brani v tom neco takoveho udelat?