Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyz si vzpomenu na knihovniky na posledni obtiznost, tak se opotim jeste dneska . *1*
  • no v CODu na nejtezsi jsem urcite umrel vic krat nez v Metru na nejtezsi :) .. Metro ma par pasazi kde 1-2 krat umres .. to urcite, ale spis jsem umiral kuli tomu, ze mi to v te dobe nestihal pocitac :)
  • sleepless
    Kdyz pisu jednoducha, nemyslim tim v tomto pripade obtiznost, ale styl, design, koncept.
  • Mně to nejede.

Pokud někomu taky ne, tak třeba tady http://www.youtube.com/watch?v=PKPbuN5tgVk
  • Nemám ve zvyku být na jiné lidi hrubý... Naopak jiní lidé mají ve zvyku být v rámci prosazování svého názoru velmi hrubí na mě - viz Veškoslav.
  • Izmæl
    Nesouhlasím. Kolikrát už jsem viděl, že se srovnává třeba takový Skyrim s COD (to jako vážně?) a myslel jsem, že si dotyční dělají jen prdel, ale oni to nejspíš mysleli vážně (tedy žádný trolling). A ne, bohužel nemám žádný důkaz, už si ani nepamatuji, jaké diskuze to byly.
  • Murdoc
    Nedostatek nábojů nebylo v metro 2033 žádná banalita, ale naprosto zásadní věc bylo potřeba hledat pečlivě schované mrtvoly.. jinak se ti opravdu rychle mohlo stát že, nemáš čím střílet. Jinak Metro byla pro mě jedna z nejlepších a nejhezčích her vůbec..a taky dost obtížná.
  • Izmæl
    Nejspíš máš pravdu. I když, já jsem v Metru 2033 přežil cca dvě hodiny hraní a pak jsem to musel odinstalovat, protože jsem se nebetyčně nudil. Ale atmosféra byla opravdu hutná a pohlcující, to musím přiznat, i přes fakt, že radši než hrát Metro znovu (tedy dát tomu druhou šanci), bych raději čuměl do záchodové mísy, jak v ní plave cosi co v míse obvykle plave.
  • Veskoslav
    Nemyslím úmrtnost, ale celkově:)Jestli toto je dle pana Poláčka jednoduché, co je pak CoD a podobný "žánr" FPS?:)
  • Jednoduchá nemusí nutně znamenat hodnocení úmrtnosti. Třeba puzzly tam byly úplně primitivní a hra sice umožňovala taktizovat, ale nevynucovala si to. Atmosféra zato byla parádní.
  • Veskoslav
    Rychlopalná brokovnice? Takovou vzácnost jsem v té době neměl:-D Jinak na normal vydrží 8 ran klasickou dvouranou brokovnicí, ale musíš ho pokaždé trefit:)
  • jak ji je to najednou lidumil panecku :) nicmene myslim, ze featuru se zablokovanim registrace brzo priaji :D
  • Wlad
    Veskoslav: To az tak najtazsia obtiaznost zvysila potvoram HP? Ja som to hral na nejakej strednej a knihovnik zhebol po zasobniku z rychlopalnej brokovnice, daval som si vsetkych zaradom.
  • Veskoslav
    Zasekávání dveří, nemožnost koupení věcí, i když jsi měl dostatek peněz či vybavení na výměnu, občas chybějící NPC atd.
  • Veskoslav
    A jinak doporučuji panu Poláčkovi změnit v odstavci popisující metro slovo JEDNODUCHÁ. To Metro 2033 rozhodně nebylo. Myslím, že kromě Stalkera, Dead Space II se mi nikdy nepodařilo tolikrát umřít na naprosté banality jako např, udušení či nedostatek nábojů.
  • slovanska mentalita se nezapre! vice takovych! snad bude pokracovani jeste lepsi nez puvodni dil!! *5*
  • jindra.veliky
    jaky treba?
  • 4A Games hold takovýhle hry uměj. V žánru post-apo zkrátka nemají konkurenci. Jestli Last Light bude vypadat jako na videu a bude alespoň trochu delší než předchůdce, můžou si fanoušci post-apo fps mnout ruce. *2* I ty občasný bugy se odpustěj *3*
  • Aha, já hru hrál až s patchi, takže jsem nic takového nezažil.
  • Pokud píši do internetové diskuze přes BAN své IP adresy, rozhodně tím neporušuju zákon... Dokonce tím v podstatě ani nejednám v rozporu s místními pravidly, neboť má registrace jako taková zablokována není. Jen zde nesmím psát pod původní IP...

Co se týče tvého druhého odstavce, mrzí mne tvá nesnášenlivost... Bohužel to je tak to jediné, co mohu pro tebe v tomhle ohledu udělat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit