Přejít na výpis diskuzí
Nové záběry ukazují ambice tvůrců Metro: Last Light
27.5.2012 | Petr Poláček
121 příspěvků
-
Tuším ze se někde psalo o tom že náš milovaný Arťomka se zaplete do "občanské války". Tipuju to na milostný trojúhelník Hanza/Rudá trasa/Čtvrtá říše
-
Stalker nam odpadl, ale tohle by to mohlo castecne nahradit. Hlavne, kdyz se vyleze z metra ven na vzduch, tak v tom citim odkaz Stalkera. Atmosfera skvela, gameplay vypada slusne, tak jen aby to nepohnojily s delkou hry. Za 6 hodin by se me platit fakt nechtelo.
-
No horší než Diablo 3 to nebude, takže posvěcuji!
-
Metro 2033 jsem slupl jako jednohubku, a to jak knihu (nejlepší četba co se atmosféry týče) tak i hru (jedna z mála stříleček které mě, zarytého RPGčkaře bavila), takže doufám že laťka budu stejně vysoko a s trochou štěstíčka i výš.
-
No tý volnosti tam moc nebylo, ale mě osobně to nevadí. Jedinej problém Metro 2033 byla její délka, spíš krátkost. Jinak to byla skvělá hra, a doufám že Last Light bude ještě lepší.
-
Metro 2033 byla skvělá hra. Bohužel v prvních začátcích ji zabíjely technické chyby. Ale největší nevýhodu jsem viděl v nevyužitém potenciálu metra. Ale jinak perfektní hra, dokonce i AI měla inteligenci a mise, no mnohdy zajímavé a brutální.
-
hej, zasa za Artyoma sa bude hrat
-
A jeje, niekto to nespustil na plne detaily, co? :)
-
no já nejsem moc angličtinář *13*
-
zcela souhlasím *3* též mě metro ohromilo
-
Takový magazín by bohužel těžko měl mainstream appeal a asi by nepřežil.
A i kdyby šlo o internetovou stránku, tak ta potřebuje nějakou exkluzivitu a reklamy od herních vydavatelů. -
keby si si pocas toho videa nehonil ale pocuval co ten mudry pan hovori tak by si si vedel na poslednu otazku odpovedat. wink ;)
-
takto ma prosim pekne vyzerat sucastna hra. teda aspon co sa grafiky tyka. proste a jednoducho nadhera. s tym ide samozrejme ruku v ruke aj atmosfera.
a gameplay? perfektne. ziadne vodenie za rucicku. volnost hraca ako pristupi k rieseniu jednotlivych levelov atd.
to co pisem je mi povedome. oh pockat, vacsinu toho co hovori plati aj pre prve Metro 2033.
najlepsiu FPS strielacku za posledne roky. tej hre pomaly niet co vytknut. (grafika, atmosera, pribeh, roznorody gameplay, relativna volnost, survival, stealth, mysteries (skryty 2nd ending) atd atd.)
ale hlavne ze nejaky battlefield a call of shitty sa tu biju o to co je lepsia strielacka. ani jedno. metro je proste len velmi nedocenena hra... BUT WHO CARES? mna osobne uz davno prestali zaujimat recenzie a ceny pre hry lebo je to len cisty marketing a reklama.
celkom ma mrzi ze neexistuje ani jeden cisto nestranny herny magazin ktory riadia inteligentni ludia. taki ktory by PR sachom od EA ci Activision nevenovali ziadnu pozornost a venovali sa hram ako takym. proste ludia ako som ja sam, ktory vedia co je dobre a co je zle. .) na zaver mozem k tejto hre povedat len jedine. SHUT UP AND TAKE MY MONEY! -
Nádhera, atmosférické *14* trošku mi jen vadí např. ty hodinky ( moc moderní ). A jinak tento díl už nebude podle knížní předlohy ( nova tzv. metro 2034 ) takže nevíte za koho budeme hrát?? zase za Arťoma?? *14*
-
to je věc názoru! Já střílečky normálně moc nehraju, ale Metro nebo Stalkera jsem si vážně užil! Obě hry mají skvělou atmosféru. Naopak, třeba Crysis mě nechytlo nikdy (velká volnost, super grafika, ale to je všechno)
-
To je to "last light"...
Je to youtube videjko, malo by ti to ist, skus to spustit priamo na youtube. -
Je možné, že mi to neukazuje žádné video, ale jen čtverec vyplněný bílou barvou? :/
-
skoda ze metro 2O33 bylo tak kratke jinak fajnova hra a na LL se tesim
-
Hm... Tak tohle vypadá na opravdu temný zážitek. Absence jakéhokoliv HUDu je více než přínosná a evokuje to ve mě vzpomínky na legendární Call of Cthulhu.
-
Neboj, tak hloupý jako ty to nebude *15*