Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Bohužel je to jak mobilní lepší hra, ale dohrát se to dalo - nic velkého spíše oddychovka kde začne cheatovat více AI aby to nebylo moc jenoduché ale za snahu bych dal 6/10 na duchovního nástupce budeme ještě asi nějakou dobu čekat a nebo taky Burnout nebude. Jak jsem psal lepší by byl remaster.

  • Jack1947

    Burnout je jen jeden lepší by byl nějaký zresmatrovaný port než nějaký další pokus navíc tam ani není SOUNDTRACK.

  • victor

    BURNOUT je ikona . Za BURNOUTy ale také vždy stál pořádný soundtrack a hry obsahovaly mód , udělej co největší bordel/ škodu na křižovatce . BURNOUTy jsem miloval do té doby ,dokud nepřišel Paradise který klasickou arkádovou hratelnost prostě po openworldovsku zničil . Faktem je , že při tom jak tohle vypadá to mělo být rovnou na mobilech . Přece jen Asphaltu je to až moc podobné ( Skutečně byli i staří BURNOUTy s takovým FOW efektem ?) .Na mobilech by to kralovalo , ale jako arkáda od neznámého týmu ( vzpomněl jsem si na stará loga ElectronicArts) s odkazem na slavnou konzolovou/ PlayStation sérii to nejspíš upadne v zapomnění . ....IMHO a proč si nedat BURNOUT s vizuálem DriveClubu ? ...Nějak mi uniká proč jej nepostavit na tom nejlepším závodním vizuálu co dnes je k dispozici když chci prodávat na PC a PS4 ...

  • Morlang

    BeamNG > Wannabe cool car games

  • Ross

    Rok 2019 a hra oblopená bariérama proti vyjetí z cesty a trapné poškození, jak z her z devadesátek. To jsme to dopracovali. Hra vypadá jako Asphalt na mobily.

    • No však... vo-vo-vo tom to je. Kdo chce něco jiného, ať si zahraje třeba Forzu Horizon.

    • Inquisitor

      To si dneska říkám u více her. Když jsem si před dvaceti lety s tehdejším překotným vývojem představoval, kde hry v tuhle dobu bodou. No je to trošku zklamání :) Ale spíš obsahem než formou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit