Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • haha slušný komenty podemnou, roky prosedet u tyhle srajdy a pak se probrat jak po heroinovym dejchánku co? :D:D
  • Hehe pamatuji doby, kdy pod článkem z WoW hry byly stovky komentářů někdy sice jen spam, ale někdy ne. Teď tak koukám, že tahle hra už začíná být pro herní komunitu mrtvá i když jí údajně pořád hraje tolik lidí.
    Za sebe bych napsal, hrával jsem WoWko s různými přestávkami cca 6 let, někdy loni v dubnu jsem ukončil svou aktivitu ve hře i když dění kolem hry ještě trochu sleduji, nicméně po 10 měsících neaktivity jsem si říkal, co kdybych se do hry podíval a zkusil zase hrát, třeba mě to opět chytne, ale nastal problém s tím, že mi nešel subscription, nějaký problém s šifrováním mé nové karty, tak jsem psal na podporu a tam mi za tyto problémy dali jako bonus 3 dny hraní zdarma.
    A teď nastala ta chvíle, logl jsem se do hry, rozhlížím se kolem sebe a najednou jsem měl takový pocit, že hra je děsně nudná, ačkoli jsem se po 10měsících znovu logl do hry, tak mi již nemá vůbec co nabídnout a přitom bych čekal úplný opak, kolem mě jen svítily NPC postavy s DQ, které jsem kdys dávno hltal, hráči které jsem potkával, měli opět daleko lepší gear, takže mi zase ujel vlak a musel bych dotahovat manko, prostě pořád dokola to samé, jen, nuda a stereotypní šeď .. . Celé mi to najednou přišlo jako naprostá ztráta času o nějaké zábavnosti, zde již fakt nemůže být ani řeč.
    Takže po cca 20 min jsem to vypnul, odinstaloval a hru již zcela jistě nadobro odepsal a nezachrání to ani 20 ultra perfektních datadisků, protože kolotoč zvaný WoW má již své odtočeno, až si kladu otázku, proč jsem vlastně u této hry vydržel tak dlouho, jediná možná odpověď je - závislost.

    P.S. Děkuji Blizzardu, za to že mi nešla provézt platba a ušetřili mi tímto 300kč . :-)
    • presne to same u mne leta jsem to hraval, az jsem si rek ze je to zavislost clovek co to hraje musi svuj realny zivot podrizovat wow (pokud nejaky hrac tvrdi, ze ne tak si jen sam sobe lze a jeho zavislost je, uz hodne zakorenena!) A take jsem to nedavno skusil kdyz mi prislo par dni hrani zdarma a prestoze tam bylo sposta novinek k prozkoumani vubec mne to nebavilo, ne ze by se to zmenilo, ale ja jsem se zmenil a dokazal videt jak je ta hra prazdna jediny smysl ma hrat jen end content coz znamena hrat to kazdy den jinak vam ujede vlak. AL ehlavne je to dokona furt to same a to co jste uz odehrali je pryc nejde zacit znovu pak neni s kym hrat na Q budete sami zadne jako driv porat nekde plno lidi ne i pres vsechny ty group vyhledavace a spojovace ta hra je dnes tak rozsahla ze je uplne prazdna az na tu posledni nehorejsi vlnu noliferu co to pari kazdej den jiz roky... Dnes nechapu jak jsem to mohl hrat protoze vse ceho jsem ve hre dosahnul s kazdym patchem a datadiskem je devalvovano na naprosty zacatek a vse zacina odznova furt dokola proste prehlidka ztracenyho casu!
    • Posledni slovo je synonymem wow. Wowko bavi do te doby, nez se clovek zamysli a dojde mu, ze je to s nim jak s vyhernimi automaty. Porad to hrajes, delas furt to same a nikam to nevede, jen to zere prachy a cas. Na yt je spousta videi, co takova regulerni zavislost s prostodussimi lidmi dela. Jeceni na rodice, rozbijeni monitoru pesti atd. V tomto stadiu je to uz opravdu skodlive, stejne jako ty automaty.
      • Jo jo každý musí zvážit sám, kdy se ze hry stává povinnost a hru raději ukončit dříve, než bude pozdě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit