Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tonnymontana
    jen bych pripomenuj ze jmeno rezisera neznamena kvalitu ci nekvalitu. znam hodne reziseru kteri maji 3-4 trhaky kde spadne celist a preci sem tam natoci opravdu blbost na kterou se neda divat.

    Uwe boll netoci becka ale opravdu jak tu nekdo pise spise cecka az decka. za becka povazuju vyvrazdovacky kde je jasny o co jde kdo umre a nejde se nijak do hloubky. osobne tyhle filmy mam rad odreaguju se u nich popripade odpocinu. ovsem Uwe udelal nekoukatelne snimky dokonce i z materialu jako je doom coz je skoro nemozne. Doom se dal natocit jako paradni becko pokud by bylo malo financi a nejakej ne zrovna zkusenej reziser ale to jak to dopadlo byla tragedie. tomu filmu jsem dal nekolik sanci jako fanousek doom serie ale pri kazdem zkouknuti jsem to vypinal drive a drive.

    ze dvou obrazku z nataceno warcraftu a jednoho odstavce nemuzete vedet o co jde.. muze to byt megahit ale stejne tak neco na zpusob zaklinace krizeneho s doomem (myslim filmy/serial)
    • nekromant33
      Jasně že se nic neví, zanedlouho dokončí natáčení a minimálně rok si počkáme aspoň na teaser. Ty skoro nadšený zprávy atd. plynou z toho, že konečně se herní film dostal do POTENCIÁLNĚ zkušených rukou. Krom Prince of Persia to byly zatím filmy s béčkovým rozpočtem, což je v pořádku (Hitman nemusí mít AAA péči, aby to byl dobrej film), ale tvůrci buď neměli zkušenosti, nebo nikdy nic moc dobrýho nenatočili. Prince dostal na režii do rukou nudnej rutinér. Scénář byl o ničem (na pohádku pro děti docela OK), ale akční scény, který kdyby netočil někdo s touhou přivézt epileptickej záchvat i zdravýmu člověku, by aspoň za něco stály. (nicméně i na Prince se občas znovu rád podívám).

      Tady máme projekt, kterej byl strašně dlouho v předprodukci, než kvůli nějakejm problémům, tak právě vekým zapojením Blizzardů aka perfekcionistů. Duncan Jones je talent. Source Code jsem viděl před Moonem, takže jsem nebyl ovlivněnej takovou tou vlnou obdivu, která se mu dostávala a líbil se mi hodně. Moon potom byl taky hodně příjemnej. Prostě je to asi poprvý, co to vypadá, že to má tým pracující na filmu podle hry srovnaný v hlavě.
  • kickasl
    " z natáčení filmu ze svěra Warcraftu." *světa
    Konec sveta to nezpusobi, ale precist byste si to po sobe mohli.
  • Rating PG13 je pre filmové štúdiá najprijateľnejší. Film nemusia výrazne orezávať a môžu naňho ísť do kina aj teenageri. Práve tí tvoria v USA výrazný segment návštevníkov v kinách. Radšej nech je film PG13 a zarobí si na seba ako by mal byť od 18 rokov a nemal by úspech - z finančného hľadiska a pochoval by tak nádej na pokračovanie. A čo sa týka režiséra, Duncan Jones je schopný režisér, a dokáže za menší rozpočet natočiť solídny film. Ale neviem aký ma film scenár a o čom bude presne príbeh, to sa viac menej dozvieme až z nejakých dlhších trailerov. Tak či onak, držím palce tvorcom. Už by sme si naozaj kvalitný film podľa hry zaslúžili!
    • TheGGG
      toho se dočkáme až natočí film podle uncharted nebo the last of us.
      • Temahle koridorovyma interaktivnima filmama tezko nekoho ohromis, pane podpazi *1*
      • Jak v tom filmu znazorni koridor a naskriptovany situace?
        • TheGGG
          tak ty jsi to asi nehrál co? No, je téměř jisté že ani nemáš PS3. Běž si hrát svoje WoW, kde mají všechny postavy místo očí žárovky, v ruce přerostlé mečíky a tunové chrániče ramen. To bude ve filmu vyžadovat hodně plastu.
          • Nemam PS3, na co by mi byl hw horsi nez androidovy telefon za 2 tisice, kterej jede v 4x vetsim rozliseni? Lol vtipalku. *15*
            • TheGGG
              no tobě asi kupovali kompl rodiče, já si své věci kupuji sám. PS3 a PS4 nejlepší kombinace na kvalitní hry. A ano hraji i na PC, např. na steamu mám krásnou sbírku CoD.
            • A na ten ti rodice penize nedaji... *3*
            • TheGGG
              no jo, ty omalovánky rozjede jen HW za 50 000,- *5*
            • Nemej obavy, nic co by failzole rozjela.
            • TheGGG
              no já mám běsi z PC exklusivit. Co za blbost zas blizzard a valve vypotí *5*
            • O grafice konzolovych exkluzivit se mi obcas zda, to je pravda. Jsou to dobry nocni mury. *15*
            • TheGGG
              taky aby sis jednou zahrál nějakou kvalitní hru chlapečku. No ty asi radši hraješ ty f2p blbinky co vychází na PC a MMORPG , která vypadají všechny stejně. No užij si to, o grafice konzolových exklusivit si můžeš nechat jen zdát. *6*
    • Proc by melo zalezet na tom, jestli to bude uspesny nebo ne? To s kvalitou filmu stejne nema nic spolecnyho.
      • Ja sa na tento film pozerám v širšom kontexte ako len na jeden film z universa Warcraft. A možno mám aj prehnané očakávania. Ak bude finančne úspešný môže odštartovať nielen ďalšie Warcraft filmy ale aj iné filmy podľa hier, ktoré sú dnes uložené k ľadu. Niečo také ako boli napr. prví X-meni či prvý Spiderman pre komixové filmy. Takéto nádeje sa vkladali do Prince of Persia: The Sands of Time. Film ale nezarobil toľko koľko sa očakávalo. Rozpočet mal 200 miliónov $, v USA zarobil 90 mil.$ a celosvetovo 336 mil. $.
        P. S. Máš pravdu kvalita filmu, nemá s úspešnosťou v kinách nič spoločné. Stačí spomenúť tú hovadinu The Twilight Saga: *11*
      • Jo, jo, to ti potvrdí i kdejakej účetní.

        Kdyby výdělky záležely na tom jak moc je ten film špatnej, tak by třeba takovýmu Michaelu Bayi nedaly prachy ani na hajzlpapír...
  • michaliuz18
    NENI to WOW film je to cisto len warcraft a nie world of warcraft !
    • blixa
      Uz je to opravene, dik za upozorneni.
  • tonnymontana
    skoda toho rartingu ale zase je to prvni zarez. Casem pokud prvni film uspeje se urcite dockame neceho temnejsiho. lidi to maji radi:) logicky krvave filmy bez dig krve se stale tocit daji a ja se spis nez na tento film tesim vlnam dalsim:)
  • TheGGG
    To bude těžké béčko, asi tak na úrovni filmů od Uwe Bolla. Blizzard z toho udělá film 12+ aby na to mohl zajít jejich průměrný hráč a už tak nízká hodnota se totálně vytratí.
    A jestli mě chcete dat ban za hate, navštivte taky diskuzi u nového CoD a pořádně to tam promažte, nebo se snad měří každé hře jiným metrem?
    • Musím ti dát zapravdu, že 12+ je totální píčov*na..... Jako těšil jsem se na něco ala 300 přeci jenom je to Warcraft.... Co se týče kvality s tím nesouhlasím Blizzard si to ku*evsky pohlídá aby z toho nevyšla slátanina...
    • Je vidě, že tomu kulový rozumíš, ale keců máš plno. Točí to Duncan Jones, syn Davida Bowieho, šikovný režisér, který má za sebou dva skvělé filmy, takže přirovnávat ho k Uwe Bollovi je těžce mimo. Jenom dokazuješ, jak nevzdělaný trotlík jsi.
      • TheGGG
        ano všichni se těšíme na plastový mečíky a svítící oči. To zas bude kvalitka *11*
      • Jo a abych nebyl za trolla, tak treba filmy Uwe Bolla nepovazuju za becka. Mozna by chtely byt becka, ale jsou tax maximalne cecka a mozna ani to ne :)
      • To, ze to toci Jones, jeste neznamena, ze to nebude becko. Ono je to taky o tom, co povazujeme za becko. Ja treba za becka povazuji vsechny "trhaky" podle komixu, protoze, krome efektu, stoji ty filmy za vyliz... (maximalne jeste zkousnu Ironmana, tam to zachranuje RDJ, ale jinak je to jeden sh*t vedle druheho). A dost bych se divili, kdyby to u Warcraft movie nebylo podobne. Tady bude navic dost zasadni bariera znalosti wacraft sveta, takze kdo nehraj wacrafty a wow, pripadne necetl knihy, tak bude uplne mimo a nedokazu si dost dobre predstavit, ze na to do kina pujde nekdo, kdo k warcraftu poradne necuchnul.
        • Tak ono to bude prostě fantasy film a bude to jako Game of thrones .. Ti co četli knihu je nebaví seriál říkají, že je to blbost vše jinak ale zase to osloví ty co nečtou a normalně se divají na seriál. Tedkom to bude zas, že wow hráči řeknou, že je to blbost a neni to podle lore a blabla.. ale je to zas jiné a může to oslovit ty co nehrajou wow. A navíc takové Fantasy a řikali, že se to bude podobat Game of thrones a ještě něčemu tkaže to bude super určo. ;)
        • Erien
          Ano filmy podle komixu stojí za ..... Proto je Temný rytíř jeden z nejlíp hodnocených filmů vůbec. Navíc je to přesně naopak ten film, se staví tak aby zaujal mnohem víc lidí, než jen ty co ten svět znají.
          • Protože Nolan....
      • Moon se mi líbil, Source code už tolik ne, tak uvidíme, co z toho nakonec vyleze.
    • Krescz
      jsi primitiv...a wow hater lol (viz. diskuze o COD) *11*
      • TheGGG
        jsem hater protože mám jiný názor než ty? No to si zvykej, všichni ti nebudou pořád jen přikyvovat. jednou vyrosteš a pochopíš to. CoD je mnohem kvalitnější a lepší značka než kdy bude cokoliv od blizzardu...
        • Krescz
          kvalitnejsi? vazne? *1* Blizz nedela strilecky tak jak to muzes srovnavat...navic kazda hra od Blizzu je legenda(zatím)...tvrdit ze COD je lepsi znacka nez takove Diablo Warcraft nebo Starcraft je trochu na hlavu ne? prober se chlape...ale to bys nepochopil ani kdybys vyrostl *3*
          • TheGGG
            Série CoD je legenda a to bez debaty. Hry od blizzardu jsou tak leda nepodařenou a sprostou kopií warhammeru a warhammeru 40 000, samozřejmě okleštěné o veškerou atmosféru, aby z toho nedostali obézní nerdi třesavku. No, někdo má rád kvalitní fantasy a někomu stačí bakelit a brak. Tímto na téma blizzard končím, než se vrátí cenzor z dovolené a dá mi ban. *3*
            Jinak od fanouška GoW bych nečekal že se mu budou líbit namakaní elfové se svítícíma očima v růžových šatičkách s plastovými luky co jezdí na fialových svítících konících. Nebo tak něco, moc se to z těch obrázků nedá poznat. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit