Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • montatatana
    To byl 3DMark 03, doted si pamatuju, jak jsem se na to nadsene dival na starym PCcku a uplne brutatelne se mi to sekalo a cely to bylo zubaty :)
  • Nebude to tím, že Last of Us jede na DirectX 13.1 a využívá teselace 3.2?
  • God-of-War
    Jako sorry, ale třeba Last of Us vypadá o hodně líp, než tenhle...ehm..výkřik Dx 11
  • to až na 8core edici s příplatkem *15*
  • DangerousDave
    na 3dmarky sme vždy pozerali s otvorenou hubou a nič sa na tom nezmenilo ani dnes ... teda okrem dôvodou *1* S týmto by mohli prekvapiť pred piatimi rokmi alebo skôr pred šiestimi keďže v 2007 prišiel Crysis. Dnes sú po ukážkach z watch dogs alebo last of us akurát na smiech.
  • *7* Jak zbytečné.
  • Pičusi. Jak oprávněné.
  • Mne utkvelo z 3DM v pamäti iba toto:
    www.youtube.com/watch?v=bEx3YpysvrQ a stále je to krajšie, ako hento ni?
  • Khanemis
    Hmm, okolí i ten robot vypadali velmi pěkně, trošku mi přišlo, že se inspirovali právě ukázkami unreal enginu 4, ale ten panák tam byl jak pěst na oko. Ta látka se hýbala tak nepřirozeně...zvláštní.
    Ale tak hlavní je, že tohle demo vytíží počítač pořádně po všech směrech a otestuje tak výkon. Pěkné demo je jen bonus, aby se člověk nenudil, zatímco se testuje:)
    I když uznávám, už měli i lepší.
  • Jj, nejvíc si asi pamatuju na ten průzkum jeskyně a dva orky hrající nějakou tu svoji hru. To byl dx9?
  • Slaboučké... s novými enginy už asi nestačí jen nasekat vysoký počet polygonů odrazů a částic, ale chce to i trochu estetického cítění a více řemeslné zručnosti. To vlnění pláště je k smíchu: vypadá to, jako by byl paňáca oblečený do ropy.
  • Kritika. Jak oprávněné.
  • Kritika. Jak nečekané.
  • Pamatuju si ze sem na prvni rocniky 3d marku koukal s otevrenou pusou protoze predvadeli spicku toho co slo z tehdejsich PC vyzdimat...jak tak koukam ta doba je uz davno pryc. I techdemo novyho Unreal enginu je o 10 trid vejs ...
  • Takto "plynule" to na svojom PC naozaj neuvidim, kazde 2 sekundy sa video zasekne kvoli vasemu prehravacu
  • Trosku divna je ale ta zminka, ze na mobilech se nebude testovat DirectX 11, coz by asi neslo, tak se bude testovat 10 a 9. Coz by podle me taky moc neslo :)
  • God-of-War
    Dost suchý...
  • A na to udelat panakovi ruce uz vykon nezbyl :)
  • nic moc,3d mark uz je minulosti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit