Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mohl by si autor po sobě článek přečíst než ho vydá na net? Tolik chyb člověk jen tak nevidí *11* Jde vidět, že je Games.cz šité horkou jehlou a ani trochu se mi to nelíbí.
  • Takhle se vydírá fanouškovská základna "kupte si náš mizernej remake jinak nebude 3 díl.
    • porad lepsi jak to od sony, kupte si remaster, stejne zpetna kompatibilita ani nic lepsiho nebude
      • No, SONY bych sem netahal, ta nemá s Darksiders nic společného, na druhou stranu, díky za to.
  • Mno takže se nových Darksiders nedočkáme nikdy......Deathinitive edition je jeden OBROVSKÝ průšvih............teď už sice jde normálně spustit, protože konečně vydali hotfix, ale třeba všechna DLC se aktivují jen někomu a jen někdy, takže dnes jsem došel s 12 - 29 FPS k mailboxu a ejhle, ani jeden mail (tím pádem ani jeden předmět z DLC a tedy ani jedno DLC.....hmm divný). Ještě že jsem to dostal zdarma a tedy nevadí, že si to nezahraju
    • Hele já si myslel taky že chybí DLC ale není to pravda. Jen předělali systém že nejsou hned na začátku ale postupně se otvírají. Dlc světy se otvírají až po poražení určitého bosse. Takže první dlc argul tombs tuším se zpřístupní až zabiješ toho obr démona v druhém světě. Dlc Lord Belial se zpřístupní až po poražení samaela. Celkem logický. Když do dlc vlezeš na prvním levlu tak nezabiješ ani jednoho. A dlc itemy které byly kdysi přístupný na začatku tak jestli si pamatuji bejvali k nošení až od páteho levlu. Jelikož byly tak nízko tak jejich použitelnost byla tak dva levly pač jsi dropnul jiné a lepší takže byli k ničemu. Teď jsou odměnami za určité mise. Já už třebas mam armor tvůrcu za nějakou misi a Mace Maximus mam za zabití Ghorna. Zbraň má lvl 17 a mě na to chybí ještě 2 levly :) Takže podlě mě to mají vymyšlené dobře. Momentálně jde o zvyk pač jsi to kdysi hrál jinak.
  • Jakobych to minulej článek o této edici v komentech neříkal :D Nordic Games s tím přeji hodně štěstí ;)
  • Jack1947
    To jako aby měl DS nějakou tu light konkurenci? *7*
  • fallanga
    Ač se mi dvojka moc nelíbila (jednička se mi líbila podstatně více), tak opravdu doufám, že udělají další díl.
  • Darksiders vyslo v roce 2010 a uz ma nejakou remstared HD verzi a jeste budou pindat ze uspesne prodeje otevrou dvere pokracovani jo ? At jdou nekam. Kdyby to byla hra z roku 2000 tak nereknu pul slova.
    • lidi, podle mně si to vykládáte špatně, ono to není tak že pokuď se jim povedou prodeje tohoto remasteru, tak půjdou do trojky, podle mně tahle edice měla posbírat info o tom jak moc ještě žije Darksiders komunita a jestli by to tedy stálo za to, ale podle komunity, né prodejů..samozřejmě tedy že prodeje vyberou nějakou částku na pokračování, ale je jasné že z těch by nikdy další díl neufinancovali
  • Hahaha co vsetko uz prechlastali?
  • To si robí srandu ne ? Však to vylepšuje jen stíny a ještě něco a to má být plnohotný remaster ?
    Na steamu samej zápornej komentář.. A já se ani nedivím. Mně jako vlastníkovi všech dílů a dlc byla nabídnuta sleva 80%.. A podle toho delěj průzkum jestli bude zájem o třetí díl ? ... Asi neví, kolik stál druhej díl.. Já vám to povím, 50 milionů dollaru stál druhej díl. A nordic nemaj nic, aby udělali další díl..
    To je prostě výsměch fandům hry a majitelům.

    Dvojka byla perfektní ( až na některé věci, které byly fakt problémové) jenže těch peněz, co se tam nalilo a určitě část byla jen marketing, jak jinak. '
    Chci třetí a 4 díl. Jenže Nordic to neudělá nemá prachy a ani team, který by to udělal. A pokud to udělaj dopadne to hodně špatně..
    • Jo na hru je hodně negativních ohlasů. Hra padala při každém spuštění. Byl problém v nastavení stínů a člověk je musel dát na low. Ale to trvalo jen dva dny. Tu chybu do dvou dnů vývojáři opravili.A když by jsi pak četl dál fóra tak tam už to lidi chválí. U původní verze se všemi dlc mě naštvalo že jak se zaplnil save soubor který měl velikost max 300kb tak hra padala. A už to nikdo nikdy neopravil. Až před rokem jsem našel definitivní řešení kde přes programi se muselo překopat pár souborů. Doufám že tu už to bude opravené. Jinak já už mám 20 hodin za sebou a to jsem přešel teprve do druhého světa.
  • pitwo
    To su dobre *****... Mne to znie ako bohapuste vydieranie a vynucovanie si predajov uplne zbytocneho a komunitou nechceneho produktu... Pri kazdej ich zmienke o remakovani sa komunita jasne vyjadrila ze chce pokracovanie, nie remaster... (ktorty je naviac takmer identicky s povodnou hrou)
    Ak ma osud Darksiders III zalezat na uspechu tohto "hd texture packu", tak to so o jeho priochod vazne bojim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit