Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady je další recenze, která kritizuje ten herní guláš v Prey.

    http://www.cgmagonline.com/reviews/prey-review-stealing-genius/

    Osobně si myslím, že Alien a tohle dostává moc prostoru a SOMu všichni ignorovali, přitom je to hra, která má opravdu přesah...
    • autor te recenze by podle me mel mit zakazano použivat samostatne mozek *3* Nevím co je špatné na tom že hra si vypujčuje mechanizmy z jiných her. A on opravdu prijde s tím že hra neprinaší nic originálního a všechno tu už bylo? Tak by mne zajímalo kolik her je dneska opravdu originálních...
      • Bezkontextualni kritika kritiky, bravo, tleskam!
    • Taronyu
      S Alienom až tak nesúhlasím, ten si tú pozornosť podľa mňa zaslúžil. No čo sa týka SOMA, máš pravdu. No ešte väčší presah, mala podľa mňa Amnesia a Machine for Pigs, a tá bola tak nejak odignorovaná úplne.
  • S tím okem bych šel k doktorovi. Stalo se mi něco podobného a pak jsem se nemohl dívat dva týdny na televizi a musel jsem si pravidelně kapat kapky do postiženého oka.
    • ALHAZRED
      ...to ma z toho chlastu *2*
  • S SHOCKEM to mame podobne.

    Ale dal jsem si ted blizko sebe dve dema.

    Dishonored 2. "NO hud", "NO magic", nepratele v "custom" modu, respektive s az absurdni citlivosti vnimani (zvykl jsem si a uzdu jim az do konce dema nepovolil). Obsahove je to hodne robustni, sebevedomy a svuj ukol na jednicku plnici demo. Prostredi, plizeni, slideni—Thief 2017. Az mi prijde plna hra, tak navazu a tesim se. Prvni Dishonored jsem zatim nehral.

    A zahral jsem si i demo PREY. Dlouho jsem v nem nevydrzel. Prislo mi to cele jako neautenticka a povrchni krec v nepekne utkanem havu. Bez hacku, co by se, byt jen dotkl, strun moji sympatie. Ale mozna je to jen nesikovne usitej uvod, kterej zbytek hry reflektuje pramalo.

    PS—Parkrat jsme se, ruzne po internetovem matrixu, marne doptaval na kdysi videne a do moji sede kury zaryte "PREY2 gameplay" video. Neztratilo se. Bylo sveho casu ripnuto a pouzito zde: https://www.youtube.com/watch?v=ctAEu0ypMMU OCH!
    • janchor
      Demo Prey jsem neviděl ale prý je to lehce přešitý (např. dostaneš dřív silnější zbraně či co). A ten gameplay z dvojky (achich!) jsem jen nenašel čistej bez copyrightu cizího webu, proto mi nepřišlo košer ho použít.
      • Rozhodne je anabaze znacky PREY, z naseho hmatatelnyho sveta, kusem vitraze, co v kompozici dnesniho dilu schazi. Mor na, v premiere neodretusovatelny, vodoznaky videomaterialu)).

        Pro doplneni. V hlavni roli, krome tuny otazniku, marketingovych kalkulaci a studiovych akvizic, i pohrbenej, nevybrousenej, byt jistojiste mnohakaratovej drahokam. V kazdym pade, lepsi sneni nad potencialem, nez potencionalni zakuseni jeho nenaplneni.

        https://www.youtube.com/watch?v=OKw_VUuZjCE
  • froztik
    Video naprosto parádní, díky Lukyne. *5* Každopádně Prey bych se nebál pojmenovat Biosystem Shock: Isolation. Na to, že jsem tomu něvěnoval přílíš pozornosti, tak se teď od toho nemůžu odtrhnout a pokaždý se těším, až zase budu pokračovat dál. Za mě pecka. *5*
  • Od té hry jsem absolutnĕ nic nečekal,nekoukal jsem na trailery a early gameplaye a nakonec mnĕ totálnĕ pohltila.Arkane fakt umí
  • Obecně hry od Arcane jsou šíleně overhyped a to platí dvojnásob o Lukášovi, který to overhypuje až bláznivě. Hrál jsem demo, viděl jsem tenhle pořád, četl jsem pár recenzí a pořád to na mě působí strašně nezajímavě. Lokality bez atmosféry a pak tu zase vidím ty ostatní hry mixované do jednoho guláše. Ty šestkové recenze si na to právě stěžují, osobně jsem si toho všiml u Dishonored, že Arcane používá x her do jedné své a tady je to zase. No, nebudu osobně soudit, hrál jsem jen Demo a to mě moc nezaujalo.
    • janchor
      Hype? Obyčejný nadšení a chvála. Nebude to prostě jen tím, že ti danej styl tzv. immersive simulátorů (kterej tobě přijde jako "používá x her do jedné") obecně nesedne a já ho naopak od časů prvního System Shocku považuju za královskej žánr?

      A hoď odkaz na nějakou tu šestku, to bych si docela rád přečetl.
      • Neber to samozřejmě osobně, ale jak je hra od Arkane, tak nějak očekávám, že že spustíš ody, třeba je to tady i zaslouženě, já netvrdím opak, nemám zkušenosti s touhle hrou(krom dema), ale to mixovaní her u Arkane her mi tedy dlouhodobě nevyhovuje, je tam toho tolik a většinou to ani nefunguje.

        http://metro.co.uk/2017/05/08/prey-review-shock-of-the-new-6623206/
        http://www.cheatcc.com/ps4/rev/preyreview.html
        • Veskoslav
          Člověk by neměl hned řešit podle vzhledu. Ale pokud se podíváš na Cheatcc, tak autor vypadá jak typický hipster, který je zralý na ránu. K tomu jsem četl jeho předchozí recenze ala ME: Andromeda (3/5 stejný autor), For Honor (holka, co když jde pro kuře, tak jde jenom sobě, protože ji stačí jenom to kuře), Dishonored 2, co má 5/5 (i když tu hru mám moc rád, tak rozhodně to není "legendární" hra, aby si zasloužila maximální hodnocení, minimálně z technické stránky ne) či poslední CoD, který je dle hodnocení redakce lepší jak Prey nebo ME: Andromeda. Ten plátek má pár dobrých recenzentů, ale jinak je to spíše studentský blog než něco na úrovni PC Gamer nebo našeho Games.
          • No, tohle vytahování ostatních her je blbost, je to vždy subjektivní. Vytahovat A, B, C je blbost. Kdybych tady hodil Slant Magazine či GameCritic, tak to beru, to jsou jenom klikací weby, které žijí z toho, že dají nízké číslo hitu a čekají peklo v diskuzi :)

            No, PC Gamer dal 79, takže žádná sláva.

            Popravdě jsem hrál Dishonored 1 a dohrál jsem ji se zapřením, hrál jsem demo dvojky a dost mě nadchlo, takže určitě v budoucnu pořídím, Demo Prey bych označil za naprosto průměrnou hru, samozřejmě z dema těžko můžu něco hodnotit, ale přeplácanost Dishonored 1 byla do očí bíjící, na dvojce se mi líbí, že můžeš odmítnou magické schopnosti, takže se těším na zahráti. Celkově mě to připadalo spíše jako propaganda Prey tohle video.
            • >cteni recenzi na hernich webech
              >pc gamer
              >kazdy jeden polygon, kotaku, anebo banda dementu jako eurogamer ci ign
              Jo, cti dal kvuli anglictine, kdyz mozek ocividne netrpi. Btw pc gamer ma taky dost kiksu na konte, ale co.
            • Veskoslav
              Porovnej recenze od stejného člověka. To také vypovídá o dost věcech.

              A PC Gamer po pravdě čtu kvůli tomu, že jejich recenzenti docela často používají květnatou a pěknou angličtinu. Navíc po 80% a masírky na ME: Andromedu to fakt čtu kvůli slovní zásobě než kvůli obsahu.
        • janchor
          Osobní ať to klidně je, ohrazuju se jen proti míchání hypu a chvály. Svý ódy argumentuju ve videu a rozhodně jsem je nespustil ve chvíli, kdy bylo Prey oznámeno, naopak – co ze hry ukazovali mi přišlo jako kočkopes plnej klišé a možná i proto mě výsledek tak dostal.

          Jinak proti gustu žádnej dišputát, viz třeba ta vcelku slušná recenze z Metra, kde dotyčnej vyčítá například absenci "ksichtu", kterou jsem taky cejtil z prezentací, ale ve hře mi ten zvolenej styl perfektně secvaknul dohromady. Nebo když píše o "disappointingly mundane story of alien invasion", tak mám pocit, že jsme každej hráli něco úplně jinýho..
          • nightborne
            Já mám hlavně takovej vtíravej pocit, že texty, co vytýkaj slabej příběh nebo chatrný postavy, musej nutně pocházet od lidí, co to nedohráli... ono to jaksi začne dávat smysl, že ano.
          • Možná že na PS je to úplně jiná hra *3*
        • Hele, ja ti rozumim. Me treba Dishonored 1 i 2 dost odrazuje, prestoze na to Lukas peje chvalu. Rikam si, ze jestli ma jit Dishonored v slapejich Thiefa, tak mam zadarmo The Dark Mod, coz povazuju za naprostou pecku a duchovniho nastupce. Ke vsemu je zdarma. Krome toho, dost se mi nelibi ztvarneni Dishonored a ackoli jsem videl dost letsplayeu, stale me ta hra nelaka.

          Prey jsem si stahl ze Steamu s tim, ze kdyz to do dvou hodin odinstaluju, budu to mit jako dvou hodinove demo. No, po dvou hodinach jsem se rozhodl, ze me to dost bavi, a mam tam ted 18h a stale se na to tesim. Bavi me behat po vesmirny stanici, kochat se vesmirem, prijemne se bat a obdivovat, jak je ta stanice skvele postavena. Za me je Prey nastupce SS2.
          • Ale třeba jo, neříkám že ne, ale podle mě ta hra nemá žádný ksicht, nemá výtvarný styl, je to opravdu takové strašně nudné. Mám rád sci-fi hry, Soma je např. naprosto boží, ale tohle mě dost odradilo po hodině. Nuže, třeba ve slevě tomu šanci dám :)
      • http://www.giyf.com/
  • super dil .. docela to nalakalo ..ale i tak skoda ze neni prey2 *3*
  • Jak je mozny ze Lukas stihnul Prey dohrat a natocit o nem dil a tady recenze nikde?
    • nightborne
      Stejně je nečteš, ne ;)?
      • :D 2jka v krvi po ranu a dobre pobavilo
  • Nova serie Games TV je zatim asi nejlepsi herni porad co jsem videl...
    • Lepší než Aliho parťáci?? *8*
      • lol
  • Lukáši neříkal si někde že většinou hraješ za chlapy?
    • homosexual_registered
      taky bych si vybral holku, ten chlap není moc pěkný. *9*
    • janchor
      Říkal. Jedna z výjimek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit