Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže kupuju rok po vydání za 250Kč. Postupné přidávání obsahu jsem zažil u GTA Online a stačilo.
    • treba ja když jsem dohrál blood money tak jsem litoval že to skončilo a klidne bych bral pridavani dalších misí ve forme placenych dlc
      • Pokud by třeba větší dlc kampaň s několika misemi, tak bych měl větší zájem. Ale ten systém nových cílů v Absolution byl hrozně primitivní a nedodělaný. V každé misi jsi mohl vybrat jen 2-3 lidi, jejichž zabití bylo možné a zároveň to trvalo dýl než 3 minuty.
  • Asharak
    Tak tomuhle budu říkat vývojářská verze pro hráče za plnou cenu *1* R.I.P. early access.
  • ludia udržujte paniku!!! ešte to ani nevyšlo možno budete mat na výber čo chcete a čo nie ja by som bol za coop !!!
  • Ten způsob vydávání je strašně znevýhodněny pro kupujícího. Je to doslova a do pismene zajíc v pytli jen s tím, že samý vývojáři neumí říct konkrétně, co za model to má být a jaký obsah vydají.
    Stejný přístup byl i u Evolve... Zdarma mapy, módy, budou se o to starat... Se základní hrou bude mít každý stejný zážitek. Ale to, že postavy stojí polovinu ceny hry a právě ony nejvíce oživují hru opomeli udělit. Navíc ty mapy a módy by bylo záhodno vydávat častěji... No místo toho se zaměřili na placené obohacení hry.
    Proto se bojím, že tohle může být podobné. Neví se jak často bude obsah vydáván, co to bude za obsah.
  • A už je to tady ^_^
    Padání? Bugy? Tupá AI? Špatná technická stránka?

    "Early Access", kámo. Tvoje stížnosti nikoho nezajímají.
  • smejki
    A když se toho prodá málo, stejně to dodělají podle původního plánu bez škrtání rozpočtu? Seems legit. OLOLováno korporátem.
    • Asharak
      Oškubat hlavně lidi kteří si hru koupí, zahrají a už se k ní nevrátí. A ty nedočkavé především.
  • :D :D Toto je trosku chore nie? Je pravda, ze pri hre treba odladit bugy a principy tak, aby bol vysledok co najlepsi. No lenze takyto testing prebiehal niekedy v minulosti za zavretymi dverami a dostal sa k nam hotovy produkt. Tento "MODEL" je ale fakt zly vtip. Citujem autorov "Pro to, co děláme, opravdu neexistuje žádný termín." Takto mi to pride, akoze skasiruju prachy, najlepsie co NAJVIAC, za nedorobenu hru. A nasledne PATCHE, UPADATY a NOVY OBSAH, kludne moze a nemusi prist. To co nam naserviruju je uplne cisto na nich, kludne moze vydat uplne minimum. Ono uprimne, kedy sa pustate do niecoho naplno ak viete, ze viac zaplatene uz nedostanete a z nasledneho vykaslania sa na robotu neplynu skoro ziadne dosledky? Aj kebyze sa uplne vykaslu na vsetko ostatne potom ako predaju nedodelok, tak novy marketingovy hype a nejake ospravedlnenie to aj tak napravi a bude spusta tutkov co si kupia dalsi diel.
  • Jack1947
    Co to tedy bude? když ne epizodická hra hm.. ani early access.
    • Asharak
      DLC Hra, tohle nepopřeli *4* Teda alespoň podle nadpisu :D
      • Jack1947
        DAWGH! horší než jsem čekal... no téa *10* *16* at si mne nepřejí. *13*
  • PCc kary drbu trh...najprv si nechali obmedzit pravo predat kupeny tovat kedy i krabicka obsahuje casto len kod...hromadnes si nechali zaviezt DRM v podobe steamu a teraz opat vidime dosledok kupovania macky vo vreci na early acess...nie konzoly brzdia hry ale prave uplne naopak pc a mobily uplne nicia desatrocia zauzivane fungujuce pravidla a nicia zazitky vsetkym co chcu zaplatit az za hotovy produkt.
    • Hanzales
      Kdykoli čtu jakýkoli tvůj komentář, tak si tě představím nad nějakým rozbitým dualcore s rozhašeným OS a hromádkou špatně vybraných earlyaccess titulů, které ti na tom nejely a zároveň závidíš všem těm zlým PCčkářům, jak si užívají podle svých možností. Přiznám se, že třeba já zase závidím těm, co mají tři velké TV, accutator sim cockpit, dvě 980ky a ClubSportV2 se všemi nástavcemi a co já vím, ale prskám pořád někdě jako bych měl vzteklinu? :) Tebe musí něco tak žrát, že už tě to minimálně 3x sežralo a vyplivlo :)
      • PreidaQ
        On je hlavně především případ pro psychiatra. Skoro, jako kdyby mu někdy nějaký písíčkář přebral ženu či co. Přitom se tu už několikrát přiznal, že komp vlastní a není mu úplně proti srsti na něm hrát.
      • Hanzales
        To nemění nic na faktu, že se mi tenhle vnucený season pass taky moc nelíbí, ale každému podle chuti no. Možnost počkat jak se to vyvine je tady pořád taky a vynechat to je taky možnost :)
        Dneska je ufinancovat něco většího problém a pokud se časem najde nějaká efektivní cesta, proč ne.
        Akorát v tomhle případě by to mohlo stát spíše 40$ a za ten rok třeba těch 60$. Pokud by to bylo fajn a opravdu žilo, veřím, že minimálně všichni co zaplatili by rádi připlatili (do těch 60$). Takhle to trochu straší bubákem.
  • To si musí clovek hodne verit, aby mel odvahu chtit po zakaznikovi takovou duveru.
    Osobne mam tuhle serii moc rad, ale tohle nepodporim ani nahodou, az to vydaj komplet, tak o te her zacnu teprve premejslet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit