Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tjn to je vždy plno pomluv a výčitek na hru a pak to člověk hraje s otevřenou hubou.. AC nejlepší herní série
  • Já opravdu nechápu ty, co nemají rádi Ubisoft nebo Assassins Creed a chodí sem pomlouvat.
    To vám to pomáhá nebo co?
  • ...potažmo fakt, že se blíží 4. červenec, což je pro celé Spojené státy a jeho obyvatele naprosto klíčové datum – jo, to věřím, i pro mě, mám totiž narozeniny *1* Já se tam měl narodit.
  • Pro Milabra a taky reakce na trapnýho másla.
    No zase nějakej náruživej Fanboy co svojí hru hájí jen tím, že začne pomlouvat všechny ostatní. *16* Jinak máš ale pravdu v tom, že dneska prostě nikdo nedělá hry aby prodělal a už jen to že daj AC3 do války severu proti jihu je dost velká inovace. Díky tomu, jak bylo ostatně vidět už v trailerech, bude ta hra vypadat a hrát se zase o trochu jinak než dřív.
    • Hairy_Ass
      Myslel si doufám do války za nezávislost. *3*
      • No omlouvám se já se zas tak v těch jejich dějinách nevyznám. Tohle byl jedinej název co se mi zrovna vybavil. *1*
        • Hairy_Ass
          V pohodě. *1*
          • Ty by ses měl přejmenovat spíš na Wise_Ass ale opravdu.
  • Trailer mi spise prijde na Empire Total War nez AC kazdopadne tohle hrat zcela jiste nebudu.
  • fůůj, trajler blbej, ale na hotovou hru jsem zvědavej
  • Priste mu daj samopal
  • Bože tohle fakt už ne jako mě ta hra už vážně nemá čim zaujmout.
    Prostě jako AC mělo podle mě zůstat jen v době ve které začalo a prostě třeba jen střídat země. Šoupnout ani ne moc změněného vraha do doby kdy se už hojně využívají střelné zbraně . Už vidím jak ve 4 díle bude náš mylí vrahoun s nožíkem bojovat v druhé světové valce a ničit tanky.
    • A při třetím dílu by všichni nadávali, že Ubi je jako Activision, že z AC je CoD a blablabla...

      Nikde jsem tu neviděl komentář, že je dobře, že se něco snaží vyvíjet, že je dobře, že posouvají a zkoušejí (viz. poslední díl a minihry), všichni jen kritizují...
      • Lol že prej se ubisoft snaží vyvíjet *1*
        Naopak Ubisoft je jedna z těch hlavních co když de něco na odbit tak to dojí dokud jim z toho dou prachy a inovace v tom sou minimální. Fakt díky za dobrej vtip.
        Měli PoP 3 díli- pak přišel AC (jen vylepšenej PoP klon)-a teď chstaj ten novej titul kde si zase berou hodně z AC a víc se vzdalujou od puvodního PoP(dokonce i při přenosu z tý jejich konference bylo od kluků co to komentovali slyšet že jim to připomíná AC) *1* *1* *1* *1*
        • No, vzhledem k tomu, že jsem dělal s člověkem stojícím za technologií animačního enginu na AC1, tak vím, kolik let věnovali jen preprodukci, přípravě, vývoji jednotlových feature.

          Systém stojící za obcházení lidí na ulici, normalizace grafiky do podoby použitelné pro kvanta technik lezení nebo soubojový systém many vs many, což nemá ani leckterá bojovka, to je docela síla technologie v pozadí. V dalších letech se potom začali věnovat gameplayovým změnám, implementaci multiplayeru, minihrám a dalším bojovým technikám použitelných v kombinovaných environmentech pro narušení repetetivnosti. Když se podíváš na AC 1 a 2, vidíš ten obrovský skok v gameplayi, level designu a overall designu.

          Ono je snadný kritizovat "ten ošklivý Ubisoft", ale oni rozvýjejí herní trh, inovují, vytvářejí nové značky, podporují vývoj na cross-platform gaming jako šílení, viz podpora Nintendo platforem. Samozřejmě že to dělali a dělají pro peníze, samozřejmě, ale NIKDO nedělá hru s myšlenkou, že chce prodělat, taky potřebuješ peníze, abys tu mohl vysedávat na netu a psát posměšky na diskuzích.
          • No to co si tu popisoval je vlastně skoro nic, jelikož když děláš něco novýho tak je snad jasný že grafiku, styl musíš celou udělat z novu, to ale nic nemění na tom, že hra jako celek je prostě jen PoP klons několika novejma fičurama.A neříkej mi že to že do hry přidaj multiplayer bereš jako inovaci proboha spíš je hrůza, že nebyl už v prvnim díle. *1*
            Dneska najdeš pořádný inovace snad jen už v Indí scéně. Prostě firmi jako ubisoft se s inovacema moc často nevytasej a jak říkám když už tak (sou tak maličký), že je to až hrůza.
            I když předpokládám, že přinejmenším v Americe bude mít AC3 velkej uspěch když se to zaměřuje konečně na jejich nejdůležitější historický období *1* . Prostě něco jako by někdo udělal hru o Husitskejch válkách.
            • Jak si čtu tvůj příspěvek, tak bez jakékoli urážky, fakt si stojím za tím, že by se měla zavést letní škola :)

              No, každopádně inovace, kterou ty chceš, je vlastně vydání něčeho, co nikdy nebylo. Takže Minecraft asi nesnášíš, protože jen kopíruje, Angry Birds je strašná hra vykrádající všechny kolem a Doom 1, to se ani hrát nedá jak je to podobné starému Wolfovi. Starcraft je úplně mimo, vždyť vykradl sebe sama. Diablo 3? No matko boží, vyhoďme Blizzard do povětří.

              Chlape, dej si máslo na čelo a probuď se :)
  • Hairy_Ass
    Docela chabý trailer. Nehledě na to že zpívání národních písní (nebo hymen) bylo daleko lepší v ZombieU. *3*
  • Jsem jediný komu přijde ta grafika nějak zaostalá? Místy se mi zdálo, že jde o trailer na nějakou hru pro Android.
    • DangerousDave
      hráči Assassina takéto detaily neriešia ... im stačí, že sa to hrá skoro samé a hra plynule odsýpá *1*
      • S tím souhlasím, děj a gameplay je tisíckrát důležitější než grafika. Pravda :)
        • DangerousDave
          áno, grafika u Assassina je iba ten najmenší problém :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit