Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Row

    Tak to trochu saje teda... na 3070 mam 8GB pameti a stala krvave penize a na 3060 bude 12GB, kdyz to tam navic z vykonoveho hlediska nedava smysl? 😠

  • Tímhle tempem si za chvíli budeme číst o nové řadě RTX 4 a přitom stále čekat na naskladnění RTX 3.

  • Loni v létě jsem (přes neustále upozorňování, že kupovat grafiku teĎ je naprostý nesmysl, protože na podzim vše totálně převálcuje nová generace) koupil Saphire Nitro RX 5700XT za 11 000. Protože se jednalo o ležáky, snažil se mě prodejce motivovat kupony na hry Warcraft Shadowlands, Godfall, kupony na XBOX pass a O2 TV a reprobednami 2.1 neválné kvality. Všechny bonusy se s odstupem času ukázaly jako naprosto bezcenné, ale pokud jde o grafiku - v podstatě dnes vychází RTX 3060 se stejným výkonem, stejnou (nebo i trochu vyšší) reálnou cenou, trochu nižší spotřebou. Před půl rokem jsme byl upozorňován jaká je blbost koupit současnou grafiku, s odstupem času vidím, že jsem měl koupit alespoň 2.

  • KrejciPetr

    Zaručuji, že tato grafika se bude prodávat o dost dráže. Dostupnost určitě bude zase trestuhodná a vše mimo grafik přímo od Nvidie bude mít naraženou slušnou marži na koncáky.

    • Jack1947

      No paradoxně asi budu rád za 1660 gtx do 7tisíc! To težce NVdia nezvládá a přeplácet se mi opravdu nechce! 🤮

    • PreidaQ

      Grafiky of Nvidie nebudou. A ten srovnávaný poměr cena/výkon na naprosto neréálných číslech mě vždy udivuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit