Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zatim zadnej hate? Tak to musim rychle neco.... eeehh.... WoT je arkada... a spatna hra... a vubec...
    • Nikoho to asi nezajímá, koho by to taky ještě zajímalo, když nástupce WoT je už v betě a WoT mele z posledního.
      • Nastupce, lol. AW je nevybalacovatelne, lidi tam budou nadavat jeste vic nez ve WoT. Kdejakej kulometak tam rozstrili zepredu MBT. VBL je jako kdysi T50-2 ale mnohem vic OP. Podivny spotting, ktery ma fungovat jako ve Wot ale je nepredvidatelny. Tanky je videt za prekazkama, kerma, stromama na 400m, jako kdyby ty prekazky ani nemeli zadny kamo bonus. Vlezete do krovi, nestrilite, najednou svitite, nikoho nevidite, dostavate rany a pritom by to melo byt opacne. Tanky taky mizi na volnem prostranstvi jako ve WoT. DMG modely tanku radsi ani neukazou protoze to jsou zrejme jenom krabicky o par polygonech.
        Nejde o to kdy bude OBT. OBT muze byt klidne i zitra ale nez to jako tak vybalancujou to bude jeste hodne na dlouho a uspechanym vydanim si muzou hodne pohnevat lidi.
        Vubec to neni tak ruzove jak si nekteri mysli.
        • Myslel jsem AW a musíš taky vzít v uvážení, to že to je teprve test... ani pořádná beta (něco mezi alphou a betou). A narozdíl od WG poslouchají hráče (po úplně prvním testu, někdy v únoru, oddělali artyny a vrátili je až na EA1). Navíc co si tak pamatuju tak WoT na tom bylo v mnohem horším stavu v uzavřené betě (hrál jsem od roku 2010 až do letošního jara) tam se ty tanky i teleportovaly. Já v AW věřím, ale chápu, že má před sebou ještě dlouhou cestu (mluvilo se o 2-6 měsících do otevřené bety).
          • PvE je jenom strileni tupych botu. Jednou projdes a konec. To teda neni zadne terno.
            Mas vic druhu munice ale cim nakonec strilis? Tou nejdrazsi.
            Gold munice je taky za kredity, tedy si ji muze vzit kazdej. Akorat v AW si ty nejsilnejsi muzes vzit mraky, nestoji vic. U Wot a goldove uz musis premyslet, jestli chces jit v bitve do plusu.
            Pohled artilerii prebrali z toho WoT modu co vyhral tu soutez.
            RNG je 10% (AP) a 15%(HE).
            • A proč nepřebrali artilery system z ACE 2 třeba?
          • Můžou to upravit, ale herní mechaniky jsou prostě převzaný z WoT! Satelitní pohled pro arty, spoting, hp, grinding, random generator rozptylu, stabilizované dělo. Není přidána jediná vlastnost, co odlišuje moderní tankový boj od toho z první světové! (krom raket)
            • pohled pro artyny je upravený, grind je trochu jiný, RNG je snížený na 10%. A odlišuje ti to PvE, typy pancíře, nemáš tam goldy (munici), ... A jinak si nemyslím, že podobnost s WoT je problém. WG prostě vyvynulo nový žánr, to jako kdyby si psal že všechny moba hry jsou jen pouhé kopie původního módu na Warcraft 3.
        • On asi myslel WT. :-) AW je jen reskinovany WoT.
          • BTW, Díky absenci pořádného mission editoru (něco jako v Armě) a nutností unlockování vozidel ani jedna z těch dvou a půl "neuspokojuje" mé nároky.
    • to už každý ví

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit