Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja se na to teda hodne tesim vypada to luxusne akorat by mne zajimalo na kdy to odlozi bo je jasne ze to odlozi nemuzou za necely rok predelat celou hru a nekde pisou brezen 2012 nekde kveten a nekde jen 2012 takze se tesim na brezen bo to by se melo vyjasnit kdy to teda vyjde.
  • Platinum Games jsou schopné studio ! Vzpomenu-li si na Bayonettu nebo Vanquish, tak musím smeknout. Obě to byly naprosto výborné hry. Metal Gear Rising : Revengeance bude jistojistě taky výtečnou hrou, ikdyž tady na ní hromada lidí plive. Měli by si ale uvědomit, že tohle není re-start, re-boot a ani re-make, dokonce ani pokračování slavné série Metal Gear Solid. Je to prostě samostatně stojící hra, kde je hlavní hrdinou Raiden, v samostatném příběhu a hlavně v jiné - akční - hratelnosti. Protože tohle "je" pravý Raiden, tak jak ho fanoušci znají z MGS4 ! Držím pěsti této nové herní značce, a pokud Raiden předvede aspoň z poloviny to, co ukázal v MGS4 - hru si stoprocentně koupím hned, jakmile vyjde na pulty obchodů !! A vy škarohlídi, hrajte MGS 1 - 4, já si počkám na MGR:R !!
    • Malleth
      I když se jedná o spin off, je tu faktor obrovského zklamání, nad tím jak hra vypadala původně.

      Kdyby to rovnou oznámili jako tupou rubačku, bylo by toho povyku mnohem míň.

      Krom toho hodně fanoušků série včetně mě chtěli hrát za "bad ass" Raidena z MGS4 v poctivém i když trochu jíném Metal Gearu se vším co k tomu patří včetně další evoluce gameplaye.

      Ty kecy v traileru typu "Lets have some fun" se k Raidenovi nehodí ani trochu a je vidět že to už není hra od konami.
    • Ty mi mluvis z duse...
      • Diky. Jsi možná jeden z mála, který chápe o čem tu píšu. MGS je jedna z mých nejoblíbenějších sérií, a absolutně mi nevadí, když se odbočka vydá jiným směrem než originál. Je až k nevíře, jak některým lidem vadí, že jim někdo sáhne na zaběhlou hratelnost, ikdyž vlastně každý MGS byl ve svém jádře něčím výjimečný - jak hratelnostně, tak příběhově. Myslím, že chlapi z Platinum Games to vezmou velice poctivě a rozhodně nám nevydají nějaký paskvil !
  • On je rozdíl mezi Evolucí značky a pokus o revoluci značky. To, že vzniklo něco ve stylu bayonetty mě nevadí, osobně to mám rád (DMC, Heavenly Sword...) ovšem to že to namontovali do světa MGS je prostě katastrofa. Osobně si umím představít několik způsobů jak to mohlo být zpracováno lépe (třeba ve stylu Techu nebo shinobido). Prostě hrůza a děs tohle. Těch, co to obhajují bych se rád zeptal, jestli by byli stejně nadšení kdyby se třeba jejich oblíbené WOWko proměnilo na simulátor létání na drakovi nebo Starcraft na tahovou strategii. Asi ne.
    • Pokud by to létání na drakovi bralo JEN koncept WOWka a revoltovalo by to v novou značku...Pokud by třeba i šachy měli JEN vzhled, podoby hracích figurek nebo jen šachovnici v barvách s nápisem StarCraft...Ale dobrá, podívej se třeba na Resident, nejdřív survival horror, pak střílečka pro světelnou pistoli, pak i kolejová střílečka a teď čistá akce...Kdyby byl Resi 5 a Resi 5 tak jako MGS a MGR, bylo by to hezčí...Můžem být navíc rádi že MGS bude pokračovat, mohlo to dopadnou jako s Residentem, hmmmmm...
      • No nevím, chtěl bych opravdu vidět jak by hrácči reagovali kdyby se přestal vyvíjet WOW nebo Starcraft a předhodili by hráčům šachy se slovy, že to je nová značka. Ale dobře fajn, jenže teď mě řekni, co je podle tebe nové na MGR ? Já vidím klon DMC ve světě MGS. Jenže takových her je...fakt mě budou zajímat prodeje, Fanoušci MGS to odsuzují a proč ? No protože MGS pro nás bylo vždy něco zvláštního. Infiltrační techniky, geniální příběh a unikátní gameplay. Kdybych chtěl něco jako je MGR tak šáhnu po DMC a jeho klonech.
        No a k tomu RE, ano je tam určitá Evoluce jenže, všichni s láskou vzpomínají na časy RE 1-3, možná i 4. Ale kdo si dneska vzpomene na světelnou pistoli ? A střílečka už taky slízla pěknou kritiku. Proč ? No protože se ta hra unifikuje, ze survival hororu se stal další klon střílečky. Nemusíš se bát o náboje, ani moc o zdraví prostě držíš spoušť. Jestli tohle je Evoluce her tak potěž pánbuh.
  • moc se na M.G.R. těším platinum games a jejich bayonetta byl totální nařez *3* nevím jak by to vypadalo jako stealth akce když má tak brutální katanu cyberninja *15*
  • cyborg metrosexuál *1* *1*
  • Miluju všechy lidi kteří se ZHROILI když viděli že tohle není stealth a taky lituju jejich oči a mozky, když nepochopili že tohle není Metal Gear Solid...Chcete stealth?Máte tu Peace walker nebo 4ku a nebo čekejte na 5ku ale pro Krista, ticho ohledně stealth v téhle "RE-NOVÉ" značce...A nebo si někdo nevšiml rozdílů mezi Snakeama a Jackem???Rozdílné postavy potřebují rozdílné hry pro své rozdílné schopnosti...Udivujte se raději nad rozseknutím série a naučte se říkal Metal Gear Rising a né jen Metal Gear Solid založený pod Amíkama jen pro prachy a buďte rádi, že MGS se nehne směrem Silent Hillu...I když, uvidíme jak to dopadne v Brně...
    • Ja lituju tebe *3* .
      • Rád bych slyšel tvůj názor,nesouhlas nebo cokoliv na co se zmůžeš krom těch rituálních barevných koleček které maj nádech dalšího vyjádření...
  • Ryba9
    Fruit Ninja! *1*
  • smejki
    S těmi obhajobami se nějak roztrhl pytel, ne?
    A asi není náhodou, že je to pokaždé spojené s primitivizací až lobotomizací herní značky. Kdo pak kurňa ty hry kupuje, když je komunita shopna dát najevo odpor tak hlasitě, že donutí vydavatele k takovýmto oficiálním vyjádřením? Kdo?
  • Ja se teda strasne tesil na MGSR a ten prvni trailer mne teda dost vydesil a nejvic mne teda vydesily dve veci ta prvni je ze nebude stealth *13* ten ja miluju a ta druha ze v nezmenene verzi myslim v te uplne prvni jeste nez to dali jinymu studiju kdyz ste vyhodili toho nepratele do vzduchu a spomalil se cas tak se tam obevila ta modro oranzova cara a mohli ste si vybrat jak a na jakem miste ho rozseknete ale tady jak do neho uderil tou tlakovou vlnou o to auto tak to vypadalo ze za hrace vybrala hra kde se to rozsekne a i kdyby ne tak tam urcite nebyla moznost presne na milimetry vybrat kde ho rozseknete tady ste tak maximalne mohli nejak pohnout mysi a vybrat cast tela do ktere sekne *8* tak doufam ze to nezkazi a bude tam aspon ta moznost sekani na milimetry s tou carou takze az to vyde tak si pockam na naky Lets´Play a az po par jeho castech se rozhodnu jestli kupit nebo nekupit
    PS: ale ti obr bossove muzou byt zajimavi jak v anime Burst Angel *14*
    • Souhlasím Woody(poznal jsem to hned ve 3 radku) ale tady Metal Gear jde uplne jinym smerem takze zadny Stealth ale plnohodnotna akce.V podstate kdyby si je rozsekl hned na jednu ránu tak by ty souboje byly trosicky moc Lehke nemyslis?Chapu ze na tohle ses asi tesil nejvic ale co by to pak bylo kdyby si jen rozsekal par lidi na 1-2 rany a bose mozna na 10 a konec?Mi se tato hra líbí tak jako tak,tohle můj názor na to že to bude hodně dobrý Metal Gear nezmenilo.Ohledne boje se mi zdá že je vyřešen dost dobře.Ted jen at to KONAMI nepodela a mame akcni rezbu jak vysitou.Ted uz jen cekat
  • El-Bravo
    Nevadí mi že se po mgs4 chtějí odpoutat a udělat v uvozovkách volné pokračování s novými herními mechanizmy. Spíš se mi nezamlouvá provedení toho všeho. Na můj vkus moc zběsilé co soudím podle nového traileru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit